Adevărul funcționează în același fel pentru toți. Te eliberează!

Cei mai mulți dintre oameni, pe parcursul vieții lor, s-au simțit confortabil pe deplin, cu adevărat, doar în momente scurte. Nici măcar experții în sănătate mentală, în majoritatea lor, nu au un standard unanim recunoscut referitor la ce înseamnă o stare de confort optim de durată! Asta, pentru că nici măcar ei înșiși, în majoritatea lor, nu au cunoscut această experiență profundă.

Dar cum ar fi dacă am putea să simțim tot timpul că suntem – și chiar să fim! – în starea de confort optim?

Într-un mod unic și minunat, acest lucru este posibil.

Ești cu mult mai mult decat trecutul tău

Cei mai mulți dintre oameni nu și-au pus întrebări fundamentale despre cine sunt și nici despre cum funcționează, cu adevarat, realitatea în care trăiesc.

Și cei mai mulți dintre oameni cred că ei ar fi gândurile și sentimentele lor și își definesc propria lor identitate de acum, prin experiențele din trecut. Dar asta este o limitare, față de ceea ce ei sunt cu adevărat.

Cand înveti să-ți pui însă întrebări dintr-o stare mai înaltă a conștiinței, ți se deschide ”poarta”, prin intelect, către adevărata înțelepciune, pace lăuntrică și libertate.

Și-atunci când descoperi cine ești, prin profunda investigare a minții, gândurilor și emoțiilor, îți descoperi puterea divină și adevărata natură. Atunci nu mai există îndoială, ci doar adevăr.

Acest minunat adevăr este același, pentru fiecare dintre noi și nu are nimic de-a face cu credința sau religia, ci cu întelegerea profundă, cu experiența felului în care lucrează realitatea și cu modul de a trăi în armonie cu legile ce operează în acest univers.

Noi îți putem arăta „poarta”, astfel încât să poți să vezi tu însăți/însuți adevărul despre cine ești cu adevărat.