CE ȘI CUM FACE RUNE

”În toate întâlnirile, indiferent de durata lor, chiar dacă poate de fiecare dată o fac diferit, arăt mereu către un singur ”loc”.

Către Tine. Despre Tine vorbesc eu, tot timpul, miilor de oameni care vin la evenimentele mele.” ~ Rune Heivang

Mai toată viața trăim cu gândul la trecut sau la viitor. Învățăm din experiențe și ne rezolvăm problemele.

Dar cum ar fi să nu mai ai nici-o problemă? Cum ar fi să poți scăpa, dintrodată, de toate problemele? Și cum ar fi să găsești o soluție la toate, una singură? Unica soluție la orice problemă.

 

Aici este vorba doar despre Tine.

Există o înțelegere ce-ți poate aduce – când vei fi pătruns-o cu adevărat și pe deplin – tot ce ți-ai dorit. Dincolo de concepte filozofice, tehnici sau metode care vor să te învețe ce să faci ca să devii “ceva” sau “cineva”. Dincolo de spiritualitate, psihologie și religie, există un Răspuns Unic.

Și în el este vorba despre tine.
Deși nu este vorba despre tine.

Pentru că nu se referă la o persoană, la un ”eu”. Dar îți arată ce ești, dincolo de ceea ce crezi că ai fi. Indică către Esența ta.

Iar dacă până acum ai tot căutat. La Maeștri. Invățători. Consilieri. Terapeuți. În seminarii. Cărți. Meditații… Și ai observat că te învârți în cercuri, că viața ți se derulează mereu în aceleași tipare. Și dacă simți ca poate ar trebui să fie și altceva… Dar n-ai găsit. Vindecarea. Iubirea. Prosperitatea. Liniștea…

La toate întrebarile tale există un răspuns: Conștiința este tot ce este. Iar tu EȘTI asta!

Când această înțelegere vine nu doar din mintea rațională, ci de dincolo de ea și de orice cuvinte, pur și simplu știi că e Adevarul. Și-atunci, trăiești liber și în armonie cu tot ce este, chiar Acum.

Și îți dai seama că tot ce vei fi facut înainte va fi fost doar o pregătire pentru călătoria de trezire la adevărata-ți natură.
Este cel mai mare cadou pe care poți să ți-l oferi chiar tu: să afli cine ești cu adevărat.

Câți pași are nevoie să facă o ființă limitată ca s-atingă nelimitarea?

O infinitate?

Sau, poate… niciunul? – Rune

Acum, desigur, știi de ce ești aici. Ești pregătit deja. Nimic din ce-ai făcut, ai citit sau ai experimentat până acum nu te-a făcut să-ți încetezi căutarea. Încă mai cauți soluții. La probemele tale. La una sau mai multe. Încă mai cauți Fericirea. Și Siguranța… și Libertatea…

Dar dacă ești gata, ușa îți este deschisă. Numai tu trebuie să faci pasul, să intri. Vei afla răspunsurile pe care le cauți. Vei afla Răspunsul. Îl vei experimenta. Vei știi cum poți să fii în siguranță pentru totdeauna. Cum să fii eliberat de limitări. Cum să fii fericit tot timpul. Într-o realitate care se schimbă tot timpul.

Despre asta este învățătura lui Rune.
Despre tine. Cel nelimitat.
Acum, în acest Moment Prezent. Tu, cel care ești conștient că exiști.
Conștiință. Prezență.
Ești binevenit să-ți reamintești. Să te re-găsești.
Ești binevenit să faci Marea Descoperire

……………………………………………………………….

Dacă-i întrebi pe mai vechii participanți la evenimentele lui Rune Heivang, ei îți vor putea spune multe.

Că la Rune, poți să găsești acea experiență pe care n-ai cum s-o întâlnești în cărțile sau filmele care ți-au plăcut atât de mult. Pentru că el nu-ți vorbește din nivelul a ceea ce ”știe” sau doar a aflat, ci chiar din ce ”Este”. Și din această autenticitate pune el “cap la cap” și completează piesele care-ți lipsesc din puzzle.

Apoi, vei mai putea să afli că, în evenimentele pe care le susține, Rune refuză să lase ego-ul, titlurile, tradițiile sau tehnicile ”marcă înregistrată” să se așeze în calea Învățăturii.

Astfel, poate cu adevărat să lucreze din libertate, onorând egal toate ființele, tradițiile, religiile, metodele și căile.

Există multe instrumente minunate – psihologie, tehnici de coaching, metode de vindecare, meditație, yoga sau qigong și alte tehnici energetice – și toate te conduc în același ”loc”: acel centru propriu de putere ce poate să-ți ofere pacea internă, astfel încât fericirea să înflorească”, spune Rune.

Cât de complicat crezi că poate să fie Dumnezeu?
Exact atât de complicat pe cât vrea mintea noastră să fie! – Rune

Rune combină astfel de instrumente ce ajută mintea să se pregătească și să se limpezească, cu o metodă specială de predare ce-ți aduce cunoașterea faptului că ești întotdeauna în Momentul de Acum. Prezență, Conştiinţa Supremă, adevărata ta natură. Astfel, el te ghidează către adevărul suprem. Iar pe acest drum, nu doar că te ajută să ”ieși din cutie”, ci, mai mult, îți aruncă în aer toate ”cutiile”, te scapă de ”cutii”.

Unii îți vor spune că, într-un limbaj pe-nțelesul oricui, cu simplitate și deseori cu umor, Rune îți spune adevărul până la capăt, și nu doar ”bucăți” de adevăr. Și că o face, indiferent dacă asta îți place sau nu!

”Când încep să vorbesc este ca și cum n-aș putea să tac, n-aș putea să n-o spun, indiferent dacă pe unii poate să-i șocheze ce am spus, ori altora să nu le placă …”, recunoaște Rune și apoi completează:
“Eu vreau doar să împărtășesc adevărul. Cui? Oricui. Da, poate că nu este pentru oricine acest adevăr suprem… deși este pentru toată lumea!”

Alții vor remarca, poate, că la început, când ieși din sala sa de curs, chiar nu mai știi cine ești. Dar nici nu-ți mai pasă; te simți bine și-atât. Și că lucrul cel mai important care ți se întâmplă e acea experiență, de a sta față-n față cu el.

Apoi, modul în care combină prezentările verbale, câteva exerciții simple, meditațiile și sesiunile de întrebări și răspunsuri aduce participanților o experiență personală profundă a ceea ce li se transmite. O experiență prin care adevărul se auto-revelează.

Aceste metode de explicare aduc mai multă bucurie și stare de bine în cadrul experienței de învățare, fără să diminueze puritatea și claritatea mesajului.

La evenimentele lui Rune ți se re-confirmă că trezirea la ceea ce ești, Prezența, Conștiința, nu e neapărat sobră sau tristă. Dimpotrivă! Este și veselie, normalitate, echilibru între bucurie și a fi pe deplin serios. Iar dintr-o astfel de abordare, oamenii reușesc să înțeleagă ce este esențial de înțeles. Și-apoi?

”Apoi… poți să-ți trăiești viața. Să bei o cafea și un pahar de vin, să fii un om normal… Dar trezit… prezent în ceea ce faci. Chiar dacă apoi este nevoie, uneori, să-ți repeți adevărul, iar și iar, ori de câte ori reintri în „poveste” și să te întrebi din nou: cine sunt eu?, cine-i celălalt?”, spune Rune.