Măiestria Liniștii – city retreat

București, U Business Center
17 Oct – 22 Oct 2017

Oare în mintea și corpul tău există, ca posibilitate, o viață trăită permanent în iubire, în flux, în abundență și libertate deplină?

Să fii îngrijorat de rezultatul acțiunilor tale este foarte stresant. Dacă întrebi oamenii de ce meditează sau practică mindfulness, majoritatea vor spune "pentru a elimina stresul". Meditația elimină stresul, dar nu elimină cauza stresului. Această învățătură elimină cauza stresului prin eliminarea fricilor și a dorințelor care produc stres. Acesta este locul în care însăși viața devine o meditație; pace, bucurie și iubire.

Împărtășesc cu tine Știința Fericirii:
Te invit să faci ceea ce mii de oameni au făcut înaintea ta: să te acordezi cu Liniștea și să descoperi universul din tine ca fiind o forța vitală viață generoasă, iubitoare, inteligentă, creativă și dinamică.

Îți ofer o cunoaștere unică care va crea o Minte Fericită. Este un mod de viață inteligent mulțumită căruia trăiești o viață de succes și îți atingi ținta cu precizie, în cea mai mare parte a timpului. Cu o Minte Fericită îți vei atinge fără nici un efort toate țintele, precum și adevărata ta țintă – adică o Minte Fericită care îți oferă o viață fericită. Asta însemnând că pacea, bucuria și iubirea pot să continue, dacă ai grijă de un singur lucru: conștiința ta.

Care este cel mai important lucru în viața ta?
Să fii conștient! Calitatea conștiinței tale (a fi conștient) este egală cu calitatea vieții tale și a relațiilor tale cu tot ce înseamnă viață; cu mintea ta, cu corpul tău, cu cei dragi, cu copiii tăi, cu munca ta, cu banii tăi, cu natura, cu universul ... Atunci când cunoști Liniștea, tu sporești enorm calitatea conștiinței tale.

Trezirea este ținta cea mai înaltă a vieții tale
Ce se întâmplă când devii conștient și cunoști Liniștea care este mereu AICI?

AICI - în Liniște găsești SFÂRȘITUL tuturor țintelor, adevărata ta țintă. Eliberat din căutarea libertății, îți dai seama că ești pace, fericire și iubire veșnică. Acesta este răspunsul la toate. Toate dorințele tale se opresc AICI. Nu poate fi mai mult, nu poate fi mai puțin. Realizarea adevăratului tău Sine este Cel Mai Mare Dar.

Îți dai seama că ești întotdeauna conștient, întreg și complet.

• îți dai seama că viețuirea (a fi), pacea, bucuria și iubirea sunt deja adevărata ta natură;
• îți dai seama cine ești cu adevărat, adică Conștiința fără-de-schimbare de dincolo de realitatea experiențelor minții și a corpului care se schimbă tot timpul;
• îți dai seama că iubirea din interior este de asemenea și iubirea din exterior. Beatitudinea veșnică din interior este fericirea văzută, ca martor, în afară. Ceea ce vezi devine ASTA – iubirebeatitudine;
• îți dai seama că natura ta este generoasă și abundentă;
• îți dai seama că ești eliberat din căutarea libertății. Fericirea pe care o cauți este întotdeauna AICI, niciodată ACOLO;
• îți dai seama că a trăi în AICI este răspunsul la tot ceea ce ai putea să-ți dorești vreodată.

Te invit să faci ceea ce mii de oameni au făcut înaintea ta: să te acordezi cu Liniștea și să descoperi universul din tine ca fiind o forța vitală viață generoasă, iubitoare, inteligentă, creativă și dinamică.

Învață știința meditației fără efort, astfel încât viața să devină o meditație

În întâlnirile noastre te ajut să meditezi și să întâlnești Liniștea, într-un mod foarte diferit: astfel încât cunoașterea și experiența să devină înțelepciunea ta. AICI - nu trebuie să încerci să meditezi asupra sursei. AICI - Sursa meditează asupra ta și este foarte simplu și fără efort. Trebuie doar să permiți Sursei să mediteze asupra ta.

 

AICI - mintea îți devine cel mai bun prieten și descoperi calitățile pure ale conștiinței: energia, inteligența și creativitatea care dansează împreună ca o singură forță vitală iubitoare, curgătoare. Când ești conștient, asta continuă.
Când nu ești conștient, curgerea se oprește și mintea devine agitată, gândind, controlând și generând stres.
AICI - descoperi adevărata ta libertate: poți alege să fii conștient și energia, inteligența și creativitatea vor curge din nou, în câteva secunde.

În aceste întâlniri vom practica Liniștea și exerciții energetice care conduc către Liniște.
AICI - ne întâlnim pentru a realiza adevărata noastră natură și cine suntem cu adevărat.

Mastery of Silence / Măiestria Liniștii city retreat

București, U Business Center

17 Oct – 22 Oct 2017

Opțiuni de participare:

Retreat dimineața și seara:

- dimineața de la 11.00 la 13.00 +

+ seara de la 18.00 la 21.00

Retreat de seară

+ sămbătă și duminica integral (dimineața și seara)

- dimineața de la 11.00 la 13.00 +

+ serile de la 18.00 la 21.00

Vii-și-pleci: - oricând ai timp

Cost:

Retreat integral (dimineți și seri):

900 Lei înainte de 8 octombrie,

1.100 Lei după această dată

Retreat de seară (marți - vineri) + 

+ sămbătă și duminica integral (dimineața și seara)

700 Lei înainte de 8 octombrie,

900 Lei după această dată

Vii-și-pleci: 100 Lei/sesiune 

Ești NOU în această învățătură?

Dacă ești nou în învățătura noastră ești foarte binevenit la întâlnirile noastre, chiar dacă acestea sunt avansate.
PS: Dacă vrei să participi, trebuie – și din nou, TREBUIE - să urmărești Harta Realității pe care o poți găsi pe site-ul lui Rune Heivang sau pe canalul său de Youtube. Sau să participi la seara introductivă gratuită programată în București, pe 16 octombrie, între orele 18.00 și 21.00.
Link la Harta Realitatii click aici

Link la evenimentul gratuit din 16 octombrie: click aici

Voi Maeștrilor! Sunteți foarte bineveniți!

Ultimul pas este începutul primului nou și magic pas.

Haideți să ne întâlnim în Liniște - forța Adevărului este forța Iubirii.

Locatie

CONTACT

Dacă ai întrebări, poți contacta:

Ovidiu Costescu – tel. 0726.766.923

Teodora Olariu – tel. 0721.589.690 (pentru aspecte legate de înregistrare și plată)