Trezirea și iluminarea

16oct.

Eveniment Gratuit

ANUNT IMPORTANT!!!
Locurile la acest eveniment au fost epuizate, nu se mai pot face inscrieri!

Suntem bucurosi pentru interesul aratat si in curand vom avea o noua astfel de intalnire in Bucuresti pe care o vom anunta din timp.

Va asteptam cu drag!

 

Să fii îngrijorat de rezultatul acțiunilor tale este foarte stresant. Dacă întrebi oamenii de ce meditează sau practică mindfulness, majoritatea vor spune "pentru a elimina stresul". Meditația elimină stresul, dar nu elimină cauza stresului. Această învățătură elimină cauza stresului prin eliminarea fricilor și a dorințelor care produc stres. Acesta este locul în care însăși viața devine o meditație; Prezență iubitoare curgătoare.

 

AICI - găsești SFÂRȘITUL tuturor țintelor, adevărata ta țintă. Eliberat din căutarea libertății, îți dai seama că ești pace, beatitudine și iubire veșnică. Acesta este răspunsul la toate. Toate dorințele tale încetează AICI. Nu poate fi mai mult, nu poate fi mai puțin. Realizarea adevăratului tău Sine este Cel Mai Mare Dar. Este adevărata trezire la iluminare.

 

Ești foarte binevenit..

~~~~~ 

Rune Heivang, maestru și învățător originar din Norvegia, împărtășește în Romania, de peste șase ani, o învățătură despre non-dualitate, care-ți arată calea și îți este ghid în călătoria către cea mai mare libertate care există. Către iluminare. Către iubire, armonie și pace veșnică. Către eliberarea din căutarea Libertății.

~~~~~

 

Despre Rune și evenimentele din România poți afla aici: http://www.runeheivang.ro

și pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/runeheivangromania . Apoi, îl poți urmări pe Rune și pe youtube, aici http://www.youtube.com/channel/UCE3MP-VPj4K2RPrSYnidI5g/videos

Despre Fundația ”ESENȚA”, care sprijină răspândirea cunoașterii transmisă prin învățătura lui Rune Heivang, poți afla mai multe aici: http://www.runeheivang.ro/fundatia-esenta

*****

Contact:

Adelaida Caster ~ tel: 0744.773.179

CÂND:

16 octombrie 2017 orele 18.00 – 21.00

 

UNDE:

U Business Center – Bdul. Iancu de Hunedoara nr. 8, sector 1

 

Eveniment gratuit organizat de Fundația ESENȚA.

Orice donație este binevenită – ne sprijină să putem continua să împărtășim în România cunoașterea transmisă prin învățătura lui Rune Heivang.

Este asigurată traducerea în limba română.