7 ani în România

Rune în RomâniaTestimonialeGalerie
În 2011, la puțină vreme după ce s-a decis să părăsească munții pentru a-și oferi învățătura și în alte țări ale lumii, Rune Heivang a ajuns în România.
Am călătorit prin toată țara. Și am văzut o mare deschidere.  Am fost și suntem ajutați. Pentru că oamenii au nevoie și așteaptă ceea le-aducem și ne arată asta, ne oferă cu inima deschisă casă și masă și multe altele, ne sprijină în multe feluri…”
Apoi, an de an, Rune a susținut din ce în ce mai multe evenimente în țara noastră.
Am avut întâlniri minunate cu oameni minunați, iar lucrul cel mai frumos este când vezi cum se trezesc și încep să înțeleagă care este adevărata lor natură… Și mulți chiar o ”văd” și de aceea ne sunt recunoscători. Le suntem și noi recunoscători pentru asta. Că ”vedem” împreună…”, spune Rune

În doar câțiva ani, Rune a susținut în România peste o sută de evenimente, de la Seri Introductive, până la Retreat-uri de una sau două săptămâni, în peste 20 de localități de pe cuprinsul întregii țări, de la Iași la Timișoara și de la Constanța la Oradea.

Dintre acestea, peste 50 au fost evenimente gratuite, în care Rune a transmis în întregime esența învățăturii sale. Acest fapt a devenit posibil mai ales după ce, mulțumită sprijinului financiar oferit de câțiva români, la sfârșitul anului 2014 a fost înființată Fundația ESENȚA, având scopul de a oferi acces liber la această învățătură cât mai multor români interesați să afle acel adevăr profund despre care vorbește Rune – adevăr ce nu aparține de nici-o tradiție, religie, tehnică sau metodă anume.

”Suntem aici de aproape șase ani și am împărtășit deja această învățătură, gratuit, cred că la cel puțin 5.000 de oameni. Apoi am oferit și alte tipuri de evenimente celor interesați să vadă, să înțeleagă, să experimenteze, să pătrundă mai mult.”, spune Rune.

Ceea ce el te poate învăța este dincolo de spiritualitate sau religii. Nici psihologie, nici NLP, nici tehnici străvechi de vindecare, deși parcă și câte puțin din toate acestea, dar mai degrabă o înțelegere mult dincolo de toate acestea și de ceea ce mintea poate imagina. O înțelegere atât de puternică și pentru mulți neașteptată, încât te poate scutura zdravan. Sau nu.

În acești ani, întâlnirea cu Rune a schimbat multe vieți, într-o măsură mai mare sau mai mică. Unii oameni poate că au venit cu anumite așteptări… Alții fără. Și au simțit apoi o schimbare marcantă în viața lor… Au fost ”atinși” de această învățătură, atît de simplă și poate tocmai prin asta atât de puternică! De parcă, o dată ce au auzit-o, nimic nu a mai fost ca înainte…

Unii au venit doar o dată, alții de câteva ori și apoi doar din când în când… alții au continuat ani de zile și au tot venit la evenimentele lui Rune, căutând ceva, ceva mai mult, poate că nici ei n-ar fi putut spune ce anume dacă i-ar fi întrebat cineva. Pentru ca apoi, într-un retreat sau doar într-o meditație din multele desfășurate inclusiv în evenimentele gratuite, să se producă… declicul.

Mulți vin pentru că vor să afle un răspuns anume, să înțeleagă câte ceva. Dar în acest proces, de trezire până la urmă, care este doar al tău, există foarte puțini cei care pot să te-ajute…”, precizează Rune.

”Trezire? Da, pentru unii este vorba de trezirea la adevărata lor natură”, continuă Rune. ”Și, pentru cei mai mulți, acesta e un proces; dar când simți că s-a produs declicul, poate să-ți apară și ca fiind ceva brusc, dintrodată. Este cumva și o călătorie, este și un pas. Dar acest declic se produce doar atunci când ai și o anume cunoaștere… Iar când se produce, n-ai cum să te mai oprești, pentru că este atât de minunat și știi că despre asta este vorba… Este atât de simplu că exclami: ”Deci asta-i tot?”. Da, asta este!”

Vei fi descoperit că există chiar în tine acel ”loc” numit Fericire, la care poți oricând să te întorci. Iar dacă te întorci la el definitiv, pentru totdeauna, asta depinde… De tine.

Așadar ce „predă” Rune? Ce te poate învăța? De ce să-l cunoști, de ce să participi la evenimentele lui? Este imposibil de spus totul doar în cuvinte. Și poate că doar experimentând vei afla răspunsul. Trăirile, simțirile, înțelegerile care-ți sunt revelate de dincolo de minte nu pot fi descrise de limbajul convențional. Pot fi doar trăite.

De aceea, ai două opțiuni: să alegi să experimentezi, sau nu. Vrei altceva, sau nu.
Alege.

Testimonial RuneLoredana Odobescu

Testimonial RuneSorin Tarcea
Testimonial RuneAurora Patrascu

 

Testimonial RuneCamelia Nedelcu
Testimonial RuneMugur Badarau
Testimonial RuneItu Fulop

 

Paula Drosescu: Zilele trecute am avut privilegiul de a participa la un retreat cu totul special: a fost o întâlnire magică. Poate că va suna ciudat, mai ales celor care ma cunoașteți direct și mă auziți foarte rar folosind asemenea cuvinte. Nici pe departe. Rune Heivang face un lucru special: ia toate ‘jucăriile” minții logice, o lasă ”goală ți fără putința de a replica” și apoi, ne invită să trăim fără gânduri, emoții, sentimente. Dar poate că vă întrebați: bine, bine, dar dacă dăm la o parte mintea logică, nu mai mergem pe șirul gândurilor, lăsăm emoțiile acolo unde sunt, iar sentimentele le privim fără implicare, atunci cine mai suntem? Ce mai facem ? Cum trăim? Nu vă spun… va invit numai ăa participați la evenimentele lui Rune.

 

Testimonial RuneAnca Coman
Testimonial RuneCristina Ionica

 

Testimonial RuneAdela Raduta
Testimonial RuneFratila Mircea
Testimonial RuneGabrirela Chira

 

Carmen Traian: Un eveniment absolut transformator susținut de Rune Heivang, prezentat într-o formă atât de naturală, cu limbaj simplu pe înțelesul tuturor, cu excercții ce patrund în profunzimea sufletului, a întregii ființe, în toate programele noastre limitative ce se restructurează în fața clarității și adevărului, care aduce claritate și schimbări profunde – totul, într-o atmosfera de profundă căldură sufletească a acestei ființe absolut minunate, ce ne-a vorbit cu atâta seninătate, autenticitate, iubire pură și cu umor.

 

Testimonial RuneAlexandru Debrezeni
Testimonial RuneRely Drajan
Testimonial RuneCiprian Homm

 

Ioana Ioniță: Am participat pentru prima dată la o întalnire de acest gen, cu Rune. Și a fost de bine! Am avut emoții și mi-a fost teamă că nu iî voi înțelege. Rune este un învățător incomod, complicat, complex. Și cu umor. Este incomod pentru că îți dărâma niște chestii care te alinau. Este complicat pentru că este așa de simplu în explicarea unor informații care nu sunt ușor de procesat. Este complex pentru că are suport științific și îmbină multe cunoștinte, din multe domenii și multe metode. E și bun metodist. Pentru mine a fost o experiență foarte frumoasă. Unică. Magică chiar. Sunt recunoscatoare întregii echipe pentru tot ceea ce s-a petrecut acolo!
Iudita Pelea: …cel mai ciudat „învățător” pe care l-am vazut în viața mea. Un om de o autenticitate dezarmantă, cu ochi albaștrii pătrunzatori, zâmbet dezarmant, care îți vorbește cocoțat pe spătarul fotoliului, își scoate pantofii din picioare când se satură de ei, râde până îi curg lacrimile și știe să te privească în ochi cu o profunzime ce face sa te umpli cu „piele de găină”. Un om care își împărtășește învățătura cu zelul unui evanghelist și inocența unui copil. Și nu orice fel de învățătură. Una „heavy” care te răscolește până în adâncurile ființei tale și te face să te întrebi : o fi chiar așa de simplu? Cum mama naibii nu am știut asta până acum? … Am conștientizat azi, alături de el, că acel loc pe care l-am căutat cu ardoare de jumatate de secol de fapt se află în interiorul meu… Prima data în viața mea am avut în inimă sentimentul că am ajuns ACASĂ! A fost magic!
Nicoleta Năsui: După un workshop cu Rune, mi-am dat seama că acesta a fost workshop-ul vieții mele. Pot spune că toata viața mea m-am pregatit pentru acest workshop. Toate cuvintele din lume pe care le-aș putea folosi nu ar putea spune nimic despre ceea ce am simțit de fapt… A fost un fel de… “whaww”. Apoi, acest retreat mi-a adus în plus, cunoașterea a cine sunt cu adevărat. M-a ajutat să “știu”, și să mă simt “Acasă”… să știu cum e sa fiu “acasă” și să fiu eu însămi. Și știu că nu este posibil să uit acest “loc” din/în care pot fi eu, tot timpul. Mulțumesc! Mulțumesc! Mulțumesc!