Sesiuni private

 

Sesiunile private cu Rune pot avea loc prin Skype sau în direct, atunci cand Rune se afla în orașul tău de reședință (București sau alte orașe) și pot fi individuale sau în grupuri mici. De asemenea, pot fi solicitate pachete de 3, 7 sau 15 sesiuni.

Este de dorit ca, în cazul în care soliciți o asemenea sesiune, să fi participat la cel puțin unul dintre evenimentele susținute de Rune.

Dacă doresti o sesiune privată cu Rune, te rugăm să trimiți un email la: rune-adm@runeheivang.ro

În timpul unei sesiuni private cu Rune, poți pune întrebări sau poți discuta chestiuni care sunt importante pentru tine. O sesiune durează, în general, 60 de minute (uneori mai mult) iar pe parcursul ei Rune te va ajuta să ajungi la esențța chestiunilor pe care le explorezi, oferindu-ți de asemenea informațiile și energia de care ai nevoie ca să te ajute să progresezi pe calea descoperirii sinelui. Chiar dacă unele informații îți vor fi familiare, în sensul că Rune ți le-a împărtășit deja prin învățătura sa, sesiunea va fi personalizată pe informația specifică de care ai nevoie pentru ca să faci următorul pas în călătoria ta.

În emailul tău te rugăm să ne comunici dacă ai nevoie de traducere (sesiunile se desfășoară în limba engleză) și un număr de telefon la care poți fi contactat/ă, pentru detalii. Programările le vom face în ordinea solicitărilor, în funcție de timpul disponibil al lui Rune.

De asemenea, asigură-te că răspunsul la emailul tău, trimis de pe adresa menționată, nu se va duce în ‘spam’.

Tarif: 450 Lei/oră. Tarif redus: daca situația financiară nu-ți permite plata tarifului întreg, te rugam să soliciți o reducere, specificând în email, pe scurt, motivul solicitării.

Plata: prin transfer bancar în avans, sau în numerar la sosire.

Te rugăm sa ai în vedere că anularea sesiunii cu cel putin 48 de ore înainte este posibilă fără nici un cost. În cazul anulării dupa acest termen este datorată întreaga sumă.


Declaratie de raspundere: scopul sesiunii/lor nu este de a vindeca vreo boala/boli. Rune nu poate confirma sau infirma vreun diagnostic si nici nu ofera vreun tratament. Rune nu poate face recomandari privind vreun tratament, dincolo de sfaturi orientative de bun simt/obisnuite. Sesiunea nu inlocuieste vreun tratament medical, terapie sau medicatie.  Aceste sesiuni nu pot fi private ca practica medicala sau solutii de vindecare a bolilor. Rune nu poate promite nici un rezultat anume si nici nu pretinde ca face vindecari. Rune vorbeste despre si lucreaza cu Prezenta, mindfulness (starea de deplina constiinta) si pacea launtrica.