Sesiuni private

Sesiuni private magice

Aceste sesiuni pot să-ți schimbe viața, în călătoria către iluminare și împlinire. Îți îndepărtează din cale obstacolele ce te-mpiedică să-ți cunoști adevărata ta natură. Descoperi pacea interioară, bucuria și iubirea. Îți trezești energia forței vieții, pentru a te bucura de vitalitate, de adevărata abundență și de adevărata eliberare.

 

Momentan, Rune calatoreste si nu poate oferi sesiuni.

 

Sesiunile cu Arne Bjellebø se desfășoară momentan în București sau prin Skype. Valoare: 450 lei.

Pentru Sesiuni Magice de Grup în organizare specială vă rugăm să solicitați detalii privind condițiile. Deplasarea în alte localități implică costuri suplimentare. Durata sesiunilor este de 1-2 ore. Dacă vrei o sesiune cu Arne, scrie un email la arnejohs@gmail.com

Rune Heivang despre sesiunile cu Arne:

”Sesiunile cu Arne sunt pentru a atinge adevărata măiestrie. Este ca o inițiere în mister și o trezire la o frecvență divină pe care o descoperi și explorezi ca fiind adevăratul tău sine. Aceasta este pentru tine o mare oportunitate de a-ți elibera potențialul, ca un combustibil de rachetă, pe calea către adevăratul obiectiv. Pentru Arne, totul se rezumă la Iubirea supremă a Celui-Preaiubit, dincolo de povești și atașamente. (ps: un pont este să îi soliciți o inițiere)”

 

In emailul tau te rugam sa ne comunici un numar de telefon la care poti fi contactat pentru detalii. Programarile se fac in ordinea solicitarilor, in functie de timpul disponibil al lui Rune sau al lui Arne.

De asemenea, asigura-te ca raspunsul la emailul tau, trimis de pe una dintre adresele sus-mentionate, nu se va duce in ‘spam’.

Declaratie de raspundere: scopul sesiunii/lor nu este de a vindeca vreo boala/boli. Rune sau Arne nu pot confirma sau infirma vreun diagnostic si nici nu ofera vreun tratament. Ei nu fac recomandari privind vreun tratament, dincolo de sfaturi orientative de bun simt/obisnuite. Sesiunea privata nu inlocuieste vreun tratament medical, terapie sau medicatie. Aceste sesiuni nu pot fi privite ca practica medicala sau solutii de vindecare a bolilor. Rune sau Arne nu pot promite nici un rezultat anume si nici nu pretind ca fac vindecari. Ei vorbessc despre si lucreaza cu Prezenta, mindfulness (starea de deplina constiinta) si pacea launtrica.