”Ai auzit de tărâmul posibilităților infinite?”, întrebă bărbatul care stătea pe nisip…

 

Cel mai important lucru pe care e nevoie să-l știi despre posibilitățile infinite este că există posibilități infinite. Iar tot ce trebuie să faci este să-ți amintești asta.

Noi ne construim visele, speranțele și viziunile plecând de la ce știm c-ar fi posibil. Ne bazăm doar pe ce putem accepta ca fiind posibil, în lumea noastră.

Dar scopul nostru suprem este să ne realizăm cele mai înalte potențialuri în ceea ce se numește ”Câmpul” (concept unificator privind Universul – n.r.). Iar posibilitățile infinite sunt semnale electromagnetice din Câmp, care așteaptă să apară în lumea vizibilă.

De aceea, pentru a-ți aduce în realitate visul, cel mai important vis al tău, e foarte important să înveți cum să te armonizezi cu acest câmp cosmic al posibilităților. Așa poți să găsești – este un fel de a spune – „adresa corectă” a visului tău. Astfel încât visul să te poată găsi pe tine.

Tu doar te acordezi, te armonizezi… iar Dătătorul Vieții știe cum urmează acest potențial să se actualizeze.

 

Cum faci asta?

Capitulezi în acceptarea totală a Acestui Moment. Și, în marea descoperire a Liniștii, întâlnești posibilitățile infinite. Acolo este întotdeauna o idee și o soluție magică…

În Liniște, gândirea (pe baza a ceea ce știi din trecut) este înlocuită de idei noi. Emoțiile, simțirile sunt într-o curgere lină, iar atitudinea ta față de viață se schimbă complet. Schimbi regulile realității tale, schimbându-ți starea în care te afli.

Și când simți că ești în siguranță și trăiești în bucurie, ți se deschid oportunități infinite.

 

Acordează-ți frecvența cu realitatea pe care o dorești

Oamenii de știință care studiază mecanica cuantică ne spun că o particulă va fi întotdeauna exact ce crezi tu că va fi. Deci, comportamentul particulelor are totul de-a face cu observatorul. Acordează-ți frecvența cu realitatea pe care o dorești și n-ai să ai încotro… ajungi să trăiești acea realitate; nu se poate altfel. Asta este fizica.

Când ai sentimentul că „NU este posibil”, asta îți aduce un anume mod de viață. Dar acesta-i doar un sentiment. Dacă-l schimbi, descoperi o nouă stare și un fel nou de a-ți trăi viața. Când îți schimbi emoția pe frecvența lui „totul ESTE posibil” asta te duce la un alt mod de viață, nu-i așa?

Trăiești în nivelul oportunităților, amintindu-ți posibilitățile infinite și că există întotdeauna soluții, nu probleme – și asta-i starea ta naturală de Prezență.

 

 Totul începe cu tine

Pe această planetă avem nevoie de lideri, colegi, profesori și părinți care au această atitudine, mai elevată, față de circumstanțele vieții. Care pot să gândească, să simtă, să vadă, să acționeze și să FIE în acest fel.

Totul începe cu tine. Când ajungi să cunoști Liniștea, găsești o acceptare totală a acestui moment, ești în pace, în armonie și ești în siguranță. Aici, îți amintești posibilitățile infinite. În acest fel, cu acest sentiment, cu această atitudine întâmpini viață și o trăiești.

Iar cuvintele tale devin exact Asta!