În retragerile noastre veți trece prin 7 Descoperiri Remarcabile pentru a atinge Iluminarea foarte rapid.

1. CHEIA CĂTRE ILUMINARE

Aici – devii Conștient
Descoperi Beatitudinea Nelimitată. A trăi Conștient este Cheia spre pace, curgere, înțelepciune, iubire, abundență, libertate = Iluminare. Tot ceea ce vrei în viață.

2. TRANSMITEREA SURSEI, SPRE ILUMINARE

Aici – Trezești

Energia Forţei Vieţii, Inteligența Divină și Creativitatea. Aici explorezi curgerea, claritatea și fericirea.

Primirea Transmiterii Sursei de la un maestru, scutește ani de eforturi cu meditația și Iluminarea. Atunci când forța vieții este trezită, Sursa este cea care ajunge la tine, mai degrabă decât faptul că tu ajungi la Sursă. Viața devine din ce in ce mai luminoasă, ușoară ca o meditație.

3. HARTA CĂTRE ILUMINARE

Aici – Transcenzi

Corpul și mintea, poveștile  trecutului și viitorului și îţi dai seama cine eşti cu adevărat: Beatitudine  fără limite. Aici trăiești fără o poveste.

Când ţi se oferă înțelepciunea din spatele tuturor căilor spre Iluminare, aceasta va îndepărta toate obstacolele și te va elibera pentru totdeauna. Se numește Realizarea Sinelui.

4. ILUMINAREA ESTE IUBIRE

Aici – Te Reconectezi

la DUMNEZEUL/Sursa ta, la celălalt și la lumea ta. Aici înțelegi că iubirea este în interior și că iubirea este în afară prin intermediul corpului, a minții, a celuilalt și a lumii. Aici explorezi adevărata intimitate cu toate trăirile vieții.

5. ILUMINAREA ESTE ADEVĂRATA ABUNDENŢĂ

Aici – Dai Drumul
tuturor poveștilor tot timpul, iar atunci când există o stabilizare deplină în inimă, transcenzi gândul de tip”Eu”, motivul pentru toată suferința umană, despre care au vorbit maeștri precum Ramana Maharshi și Nisargadatta Maharaj. Când dai drumul, începi să fi în curgere şi realizezi ce ramâne: Beatitudine fără limite, iar asta este adevărata abundență.

6. ILUMINAREA ESTE LIBERTATE TOTALĂ

Aici – Te Opreşti

din căutarea libertății și îţi dai seama că libertatea totală este Deja Aici. Secretul marilor maeștri este că beatitudinea pe care o doreai și de care aveai nevoie este Deja Oferită. Aici trăiești în Recunoștință, eliberat din căutarea libertății și alegi, acționezi și trăiești de aici.

7. ILUMINAREA ABSOLUTĂ

Aici – Întâlnești Graţia

Dătătorul Vieții iţi permite să realizezi și să te stabilizezi în starea fără de stare a Tăcerii (stare de somn adânc conștient). Aici îți trăiești în mod spontan viața de zi cu zi într-o stare complet stabilă de Conștiință firească constantă.

AICI este locul unde îţi doreşti să te trezeşti în fiecare dimineață și de unde îţi poţi trăi viața.