Îți trăiești viața în baza unor reguli limitate, cunoscute și necunoscute. Li se mai spune și „sisteme de credințe”. Astfel de credințe vin din mintea inconștientă, de la strămoși, prin ADN și gene, parinți, din ceea ce ți s-a spus și din propriile amintiri. Când îți descoperi adevărata identitate, toate credințele limitative se transformă într-un potențial nelimitat pentru viața ta.

Poți învăța să super-meditezi în 60 de secunde!

Să vii în contact cu partea minții care controlează sistemul imunitar este unul dintre marile secrete ale maeștrilor din întreaga lume. Într-o astfel de meditație, în timp ce stresul dispare, sistemul imunitar se activează!

Oamenii vin uneori la workshop-urile noastre și pentru ca să învețe modalități noi de vindecare, dar mai ales ca să înțeleagă cine sunt ei cu adevărat. Și abia această înțelegere este pentru ei într-adevăr transformarea supremă în viață.

Pe parcursul călătoriei tale, poți folosi tehnici speciale, ca să afli că ești deja  liber. Dar când înțelegi cine ești, nu mai este necesar să meditezi sau să folosești diferite tehnici pentru a-ți găsi libertatea.

Prin această Unică Înțelegere vei vedea că nu ești gândurile sau emoțiile tale!

Tu nu ești nici măcar corpul tău, sau vocea ta interioară. Adevăratul „tu” este cel care e doar „martorul” acestora. Înțelegerea profundă a modului în care funcționează mintea, intelectul, egoul, îți va transforma viața și îți va elibera mintea. Îți putem arăta cum să te eliberezi.

Nimeni nu va putea s-o facă pentru tine și nimeni nu-ți poate dărui suprema formă de iubire; decât tu, ție însăți/însuți.