Există atât de multă Iubire Aici.

Vreau s-o exprim, dar nu îmi apar cuvintele potrivite. Toți minimizează măreția acestui moment. Mai degrabă tac și făcând asta, șoptesc în tăcere: Te iubesc!

Este aproape copleșitor.

Cum poate fi liniștea atât de mare? Nu vine de nicăieri și nu se duce nicăieri. Este pentru totdeauna. Am lacrimi în ochi. Aici o văd, aici o respir. Unde nu este? Râd din tot sufletul.

Aici văd că nu este vorba despre ceea ce fac, ce am sau unde mă duc. Este dincolo de ceea ce cred sau simt eu. Este vorba despre a fi mereu aici. Această frumusețe este o minune uimitoare. Când nu sunt Aici Conștient?

Aici, în această fericire constantă nelimitată, am ajuns Acasă. Cine a ajuns acasă? Tacerea din starea fără de stare este răspunsul.

Am căutat starea de veșnică fericire într-un loc care se schimbă tot timpul prin relații, carieră, psihologie, coaching, metode energetice, vindecare, meditație și spiritualitate, din care aproape nimeni nu mi-a putut da răspunsuri clare, pentru că unii spun că au parcurs pașii, dar cei mai mulți nu a făcut-o. După cele mai măreţe expediţii prin diverse Regate și Reginate, prin nopți întunecate și zile mai întunecate. Am sfârsit Aici, unde am fost întotdeauna și voi fi întotdeauna. De câteva ori, chiar m-am oprit prea curând, în pace divină – fără gânduri, dar in mod magic am fost scos din zona de confort, mai departe în iubirea divină. A fost Călătoria Magică.

Se poate face mai ușor și mai rapid pentru ceilalți? (dacă uiți vreodată cine eşti cu adevărat)
Trecând prin ce am trecut şi ştiind ceea ce stiu, DA! mult mai rapid și mai ușor. Când tu eşti pregătit, eu sunt Aici. Îmi pasă. Pot să împărtășesc lumina găsirii lui Aici, prin cea mai ușoară și mai rapidă cale pe care o cunosc. Cu toate acestea, aripile voastre sunt cele care trebuie să zboare în necunoscut. Nimeni nu va putea sau nu poate face asta pentru tine. Știu asta! Va fi întotdeauna dragoste și lumină, chiar dacă arată, miroase și are gusturi de rahat.

Vreau să vă mulțumesc vouă, profesorilor mei, adica vieții. Însă nu este nimeni aici.
Si totuşi nu pot decât să mulţumesc. Știi cine ești. În adâncă recunoștință, mă plec in faţa ta. Știu cine ești. Aici am găsit Ușa – am găsit Ziua. Te-am găsit pe tine, tu m-ai găsit pe mine. Aici ne întâlnim din nou fără vreo poveste.

Care a fost practica mea?

Aceea de a rămâne Aici ca fiind Asta, ca Adevăr, în Recunoștință, trăind în acord cu nelimitatul  meu Sine, indiferent de circumstanţe.

Arta secretă de a trăi în recunoștință este să știi mereu că ai fericirea veșnică în interior, fericirea pe care majoritatea celorlalţi o caută în afară. Aici – am învățat să-mi accept și să îmi îmbrățișez trăirea umană, chiar dacă m-a supărat, înnebunit, slăbit, rușinat, m-a făcut vulnerabil și fragil. În mintea și în corpul tău nu eşti niciodată suficient de bun, ele pot fi întotdeauna mai mult. Aici – fără povestirile tale, ai fost mereu un succes divin – beatitudine. Am devenit umil când am văzut posibilitatea de a mă trezi într-o Magică Nouă Zi în rai, în fiecare zi – pentru totdeauna.

Am urmat Harta, indiferent de circumstanțe.

Harta este Adevărata cunoaștere din spatele tuturor drumurilor diferite către Acasă. Harta mi-a permis să devin propriul Maestru. Toți oamenii trebuie să devină proprii lor Maeștri. Trebuie să ai încredere în tine. Trebuie să poţi chestiona lucrurile într-un mod clar – să separi ceea ce se schimbă tot timpul de ceea ce nu se schimbă niciodată. Aceasta este calificarea pentru iluminare. Experiența reală împreună cu cunoașterea divină au devenit înțelepciunea mea cea mai dragă – este o adevărată comoară. Practica lui „Cine sunt eu” elimină fără efort obstacolele și îndoielile. Te lasă să vezi în întuneric. Îţi permite să vezi și să înțelegi cine ești cu adevărat, în fiecare moment. Practicarea adevărului are cea mai mare valoare și iubire din existență. Când mă cunosc pe mine, îl cunosc pe celălalt. Aici știu tot ce am nevoie să știu pentru a trăi viața în împlinire și beatitudine. Acum este timpul ca femeia şi bărbatul obișnuit să se trezească cu viteza luminii. Este timpul să te Iluminezi! – vezi video cu harta 

Am cultivat „Energia Forței Vieţii” după ce mi-a fost oferită picătura de Rai din inițierea mea, ceea ce acum numesc Transmiterea.

Chiar dacă aveam mici îndoieli despre toate astea, adevărul este: „Iubirea care pulsează și beatitudinea te pot purta ca o rază de lumină în tăcerea pură care fusese atât de greu de descoperit”. Am scutit ore, zile și ani, tu poți salva chiar vieți. Nu e nevoie să mă crezi, trăirile și cunoașterea ta proprie vor avea grija de toate pentru tine.

Aici – Grația preia controlul. Mă predau celei mai înalte iubiri, cea de care mi-a fost întotdeauna frică. Aici – micile îndoielile se topesc, Dumnezeu, Sursa, Prea-Iubitul/a (indiferent cum vă place să-i spuneți), este o forță a vieții darnică, iubitoare, inteligentă și creatoare!

Aici, la Final, ESTE.

Aici, viața este o meditație, dar meditația ca viață, este cu atât de mult, mai ușoară, mai luminoasă,  mai strălucitoare. Este invizibilă, nu se mișcă, dar este totuși aici ca tot ceea ce există, fără nici o separare, întreaga și completă, prezență veșnică. Nu mai poate fi numită meditație. Ar putea fi numita adevărata ființarea a vieții. Adevărata Iubire.

Este adevărat ceea ce au spus Maeștrii.
Aici – Prea-Iubitul te îmbrățișează ca făcând-o sieși. Tăcerea este răspunsul. Aici – ești deja îmbrățișat, eliberat din căutarea libertății. Nu ești eliberat de viață, dar nici nu ai nevoie să fii, tu ești viața. Este doar atât de diferit de ce am crezut vreodată că poate să fie. Pentru că cel care am crezut eu că sunt, nu e aici. „Eu”, despre care vorbea Ramana Maharshi; care a fost atât de real, nu mai este real. Trupul și Mintea și Spiritul sunt – beatitudine. Sunt cu adevărat liber. Eu sunt libertatea însăși. Mă odihnesc în Inima pentru totdeauna.

Cine sunt eu?

Singurul care este rămâne aici ești Tu, Preaiubita Tăcere Pură a Beatitudinii. Cel mai mare răspuns existent. Aici sunt eliberat din a caută libertate, cunoștințe și iluminare. Iluminarea este încetarea căutării și realizarea faptului că este Aici. Aici – poți vedea; totul ESTE. Observatorul este cel observat.

Oh Prea-Iubite. Suntem binecuvântați când vedem cu ochii tăi, auzim cu urechile tale, simțim cu simțurile tale, atingem cu mâinile tale, umblăm cu picioarele tale și simțim cu Inima ta. Această Măreață Inimă aparține tuturor. Pentru că este fiecare. –

Aici – vedem fără o poveste
Aici – putem fi fără o poveste
Aici –  putem fi văzuți fără o poveste
Aici – ne întâlnim fără o poveste

Acesta este practică a lui „Cine sunt eu”. Împărtășind cel mai măreţ Cadou existent, fiind Aici, în Inimă.

Abundența ta firească este Iubirea de pretutindeni. Ce diamant se poate compara cu asta? Ce viață poate fi mai bună decât Aici, când Aici este peste tot? Aici mă plimb print-o frumusețe reală. Dacă o pot face eu – tu o poți face.

Cine vei Fi mâine?
Este timpul…