PROGRAMUL DE MEDITAȚIE MASTER

SESIUNE INTRODUCTIVĂ ONLINE GRATUITĂ
Vineri 19 iulie 2024, orele 19.00 – 22.00

CU TRADUCERE ÎN LIMBA ROMÂNĂ


Haide să practicăm metoda cea mai rapidă, cea mai eficientă și directă care îți arată că tu nu ești gândurile tale .
Realizezi că atunci când ești liber de gânduri, ești fericit.

Liniștea pe care o descoperi este punctul tău de calm și stabilitate. Este Sinele tău adevărat.

Lumina este libertatea ta.
Fii pregătit pentru cea mai mare experiență din viața ta!

În acest Program de Meditație Master înveți metode ușor de aplicat însă foarte eficiente pentru a atinge cele mai profunde niveluri de meditație.

Sunt meditații adaptate atât pentru meditatorii avansați, cât și pentru începători.

Corpul tău este un instrument divin pe care îl poți folosi pentru a ajunge la cea mai profundă Liniște.

După ce corpul și mintea ating o stare de bine și de siguranță poți să îmbrățișezi cu ușurință spiritualul, și ajungi de la relaxare la entuziasm nelimitat și bucurie.

Când poți vedea dincolo de gândurile tale, ești deja în uniune cu universul și cu tot ceea ce există.

Împreună practicăm recunoștința, mișcarea, respirații și mantre ca să putem vedea că starea dorită există deja. Deblocăm puterea minții pentru a ne modela Bunăstarea și experiențele.

Există o conexiune dovedită științific și incontestabilă între meditație și sănătate.

Ce se întâmplă când  ne întâlnim împreună

Împreună respirăm lumină, ne mișcăm ca lumină, gândim ca lumină și extindem lumina prin mișcările și cuvintele noastre. Ajungem la Liniștea profundă în care explorăm bunăstarea, fericirea și iubirea-beatitudine infinite.

În scurt timp, sistemul nervos se stabilizează și rămâne conectat la niveluri mai profunde de conștiință, la beatitudine pură. Această beatitudine începe să se trezească în viețile noastre, permițându-ne să menținem o stare de pace permanentă.

Meditațiile împărtășite permit creierului și sistemului nervos să se recalibreze în mod natural și armonios.

Programul de Meditație Master este despre atingerea celui mai măreț scop: BUCURIA! Este  imposibil să crezi că ai un scop mai mare în viață

eveniment gratuit

În acest eveniment vor fi abordate mai multe subiecte:

TE INVIT LA PROGRAMUL DE MEDITAȚIE MASTER:
Timp de peste 25 de ani am explorat metode de meditație, exerciții yoghine și modalități de vindecare peste tot in lume, niveluri de conștiință, shaktipat, shivapat… Acum, am creat un program de Meditație Master care este simplu, dar eliberator. După peste 200 de retreat-uri în care am lucrat cu mii de oameni, îmi doresc să îți ofer ție- prieten drag, un program simplu pentru a te dezvolta în lumină, live online în confortul casei tale.

Experimentează asta chiar acum.

Găsește lumina care strălucește mereu, doar așteptând să fie văzută.

Lumina despre care vorbim este naturalețea vieții – strălucirea existenței care radiază fără niciun motiv, tot timpul.

Din această perspectivă viața este mereu plină de satsifacții – o perfecțiune naturală, fără efort, spontană. Se simte pur și simplu nelimitată și plină de valoare infinită.

Strălucirea acestei lumini nu pare să se estompeze niciodată, indiferent de provocările vieții, de starea lumii, de condiția  fizică sau de bunăstarea copiilor și a familiei. Ea transcende toate stările și condițiile. Este liberă de ele. 

eveniment gratuit

Ce spun oamenii despre evenimentele cu RUNE HEIVANG?

Iulia Sazbo

Great insights, very calming to listening to. life changing, simple way to live

Cristian Cotea

Life changing!!! Thank you!

Sunay C

It was recommended to me by a dear friend. From the moment I started listening to it, I never stopped. I listened to everything that was uploaded on YouTube platforms, etc. Thank you Rune Heivang for the way you enter my heart and open my eyes, my mind

Alina Kopek

WOW this was very beautiful! Thank You!

Cătălin

ALL!!!

Iuliana

MULȚUMESC DIN FONDUL INIMII MELE IUBIT MAESTRE. TE IUBESC

Claudia

Splendid. Thank you

Gratiela

M-am intors din tabara, de la Sinaia ~ cota 1400 si vrea sa impartasesc cu voi. M-am indragostit de viata! PENTRU VIAȚA CU VIAȚA. În acest retreat s-a întâmplat ceva, nu poate fi explicat în cuvinte ~ trebuie să fii acolo ca să... trăiești, să simți, să fii una cu ea. Am participat la multe tabere de-a lungul anilor, ...am dansat, în fiecare dimineață, acest lucru m-a dus la o liniște și o iubire fără margini. Pentru mine a fost dansul Sufletului meu, care s-a bucurat, a jucat.... M-am simțit libera, vie, fără limite, iubita. M-am îndrăgostit de mine!........ Mă întreb ~ pentru tine, partenerii mei de dans, cum a fost pentru tine?

Mircea

După o săptămână de când s-a încheiat retreatul de la mare, pot spune că a fost un retreat ciudat de intens, foarte intens de fapt, e greu de descris în cuvinte, dar ceea ce s-a întâmplat este dincolo de starea de prezență, dincolo de meditație sau de ceea ce poate mintea concepe, este ca și cum toate sunt date în același timp. Nu mai este nimeni care să spună că am uitat să fiu prezent, nu mai este nimeni acolo care să verifice dacă sunt prezent sau nu, este o bucurie pură și simplă. Este ceva extraordinar să vezi câ din ce în ce mai mulți oameni încep să descopere, să simtă și să vadă..., toți sunteți binecuvântați, fiecare în felul vostru unic, mă bucur atât de mult că v-am cunoscut și că putem vedea împreună din acest fel de a fi, dincolo de cuvinte...,

Itu

Whether I'm around you or far away, I always carry you in my heart Thank you for existing

Iulia OM

Simply the best !!! I had the most wonderful teaching. Thank you

Angela

M-am simțit grozav o săptămână întreagă și mi-am dat seama că poate continua! Mulțumesc. Pentru că mi-ai arătat cât de frumoasă se trăiește Viața fără un „eu”. Pentru că mi-ai arătat că Living Life Totally Here este IUBIREA pe care am căutat-o. Mulțumesc

Mirela

Vă mulțumesc din suflet pentru existența acestui spațiu creat de voi, unde am avut ocazia să cunosc acest minunat sentiment: Rune. Mulțumesc pentru meditația trimisă pe e-mail. Este cea mai puternică meditație pe care am făcut-o până acum. A reușit să mă plimbe prin atâtea dimensiuni, ținându-mă ancorată în același spațiu pentru a permite viziunii să fie mai înaltă. Pentru a putea ieși din lumea emoțiilor atât de ușor și de puternic în același timp. A fost fantastic. Ce frumos te ia și te ridică. Mulțumesc. Mulțumesc. Mulțumesc

Liliana

MAGIA EXISTA. In tabara de la Sinaia am trait-o. Doi oameni minunati au imapartasit-o cu noi FIIND si TRAIND ceea ce ne invatau. Am primit ceea ce de fapt aveam si e minunat. NIMIC si NIMENI nu-ti poate lua sau da acest DAR. Intalnirea aceasta mi-a schimbat viata, de fapt mi-a DARUIT VIATA. As vrea sa strig sa afle toata lumea ce daruri sunt pentru cel ce cauta. Dar LINISTEA o face in locul meu. MULTUMESC, MULTUMESC, MULTUMESC!

eveniment gratuit

CONTACT

Teodora Olariu: +40.721.589.690
rune.heivang@gmail.com