Fundația ESENȚA

Ieri am văzut sute de păsări care zburau pe deasupra capului meu. În formație perfectă. Am simțit o enormă iubire cutremurându-mi întreaga ființă.
Cred că a fost simbolul întoarcerii noastre Acasă drept Unul. Hai să facem împreună călătoria în care putem descoperi adevărata noastră esență. Esența iubirii. Esența libertății. Asta este ceea ce vrei cu adevărat!

Suntem aici pentru a face posibilă călătoria imposibilă, împreună. Sunteți gata să descoperiți adevărul despre Pământ și univers și despre cine sunteți cu adevărat? Primul pas este să asculți. Următorul pas este să te uiți înăuntrul tău și să descoperi. Aceasta îți va aduce experiența adevăratei tale esențe. Când o descoperi, te trezești la cine ești cu adevărat. Și tu deja ești întreg și complet.

Cel mai important lucru din viața ta este să descoperi cine ești cu adevărat. Chiar vrei să-ți trăiești viața împământat în acest adevăr. De aici, mintea ta va fi eliberată, astfel încât vei experimenta pacea, iubirea și libertatea interioară.

Ușa este deja deschisă. Trebuie doar să faci un pas. Un pas care îți schimba viața pentru totdeauna. Și când ești gata, sunt aici să-ți arăt ușa. Putem descoperi împreună o viziune a unui om care devine liber și putem împărtăși acest lucru cu alții, într-un mod natural. Ne putem sprijini reciproc în călătoria spre această viziune.

Avem instrumentele necesare pentru a face acest lucru. Atât bogați cât și săraci, toți putem contribui la descoperirea viziunii noastre comune de a găsi esența și de a deveni liberi. Această fundație oferă un loc unde este posibil să te întâlniți cu adevăratul tău sine. Ești bine venit. Și ne poți sprijini în această viziune de a arăta oamenilor ușa spre libertate, atât interioară cât și exterioară. De conectare cu adevărata lor viziune.

Rune Heivang

Scopul

Pentru a împărtăși adevărul final: „Conștiința este tot ceea ce este” și pentru a sprijini în mod activ oamenii din diferite domenii de activitate, cu diferite talente, abilități și capacități, ca drept natural, să înțeleagă cine sunt cu adevărat și să integreze această cunoaștere în viața lor de zi cu zi … vezi mai mult

PROIECTELE NOASTRE – CE FACEM

Imaginați-vă că totul vine de la nimic-creat.

Imaginați-vă că acest lucru este înțeles de tot mai mulți oameni din întreaga țară și din toate domeniile activității umane. Oameni care caută Fericirea, Libertatea, Siguranța și care descoperă că sunt deja liberi, în sigurantă și fericiți. Și că ei doar Sunt.

Apoi, imaginați-vă că după ce au primit această învățătură, ei se mișcă din ce în ce mai mult spre această înțelegere eliberatoare. Către un Centru, un loc unde oamenii vin să „vadă”, să-și dea seama cine Sunt cu adevărat.

Apoi, imaginați-vă și faptul că unii dintre acești oameni decid să-și schimbe viața și să trăiască împreună, din cadrul acestei înțelegeri.

Contact:

Daca vrei să contactezi Fundația ESENȚA în mod direct, trimite un email către Mr. Arne Bjellebo: arne(at)esenta(dot)org sau sună la +40737 278 421

FUNDATIA ESENŢA CIF: 33877747 Nr. Reg. Spec. Fundatii: 3/14.11.2014 Str. Tache Ionescu nr 47, Ap 82, Timisoara 300133, Romania E-mail: esenta(at)esenta(dot)org

CE POTI SA FACI?

Dacă citești aceste cuvinte, ar putea însemna că într-un fel sau altul, mai mult sau mai puțin, ai avut deja acces la această înțelegere, această cunoaștere împărtășită prin învățătura lui Rune. Acest lucru s-a întâmplat și pentru că alții înaintea ta au contribuit, fiecare în funcție de capacitatea lor, la răspândirea acestei învățături. Și prin ele, accesul la întâlnirea cu tine însuți a devenit posibilă …

CUM POȚI SĂ CONTRIBUI ?

• direct, în numerar,

• prin transfer bancar la numărul de cont al Fundației ESENTA RO88 PIRB 3701 7639 9200 1000 deschis la First Bank, Timișoara, România

• sau printr-o platformă online securizată. Faceți click pe butonul DONATE de mai jos și veți fi redirecționat către o pagină securizată, unde puteți face donații direct de pe cardul dvs. de credit sau prin contul PayPal.

Vei fi un pas mai aproape de a ajuta la crearea unei lumi mai bune!

constiinta, fericirea, adevar suprem, non-dualitate, spiritualitate, prezenta
FUNDATIA ESENŢA
Calea Aradului NR 48A, TIMISOARA