Harta către iluminare

Eveniment Gratuit

Invitația este să vii, să fii, să experimentezi și să vezi pentru tine.
Fie ca Dătătorul Vieții să vă binecuvânteze pe toți!

“Adevărata înțelegere este atât de prețioasă, este cheia iubirii, a devotamentului și a compasiunii”
– Rune Heivang

Pentru această seară vă împărtășim Harta către iluminare, vă explicăm Miracolul tăcerii și transmisiei Sursei, vibrația iubirii care vă va ajuta să vă depășiți mintea și trupul, astfel încât să puteți realiza rapid sinele adevărat.

“Unii foarte puțini oameni se trezesc în fiecare zi într-un Univers Fericit și trăiesc în fericire pură. Majoritatea oamenilor caută în fiecare zi această fericire pură și nu o găsesc niciodată.” – Rune Heivang

Când vi se dăruiește Înțelepciunea strălucitoare dincolo de toate căile spre Iluminare, ea vă va îndepărta toate obstacolele și vă va elibera pentru totdeauna.

Când punem STOP în a mai crede gândurile noastre și povestile limitate, motivul pentru toată suferința umană, intrăm în câmpul de posibilități infinite, stări profunde ale păcii, clarității și iubirii. Invitația este să veniți, să experimentați și să vedeți acest lucru pentru voi înșivă.

Acesta este un eveniment gratuit, așa cum am avut mulți în ultimii 8 ani în România.

Donațiile sunt acceptate în Recunoștință, pentru a ne putea continua munca, împărtășind cel mai mare dar.

Misiunea noastră, dragostea noastră, pasiunea noastră este să împărtășim această învățătură cu toată lumea.
Din miile de oameni pe care i-am întâlnit, numărul de persoane care trăiesc și ating realizarea sinelui crește rapid.

De unde stim?
Se poate vedea în ochii lor și ne spun ce se întâmplă în viața lor…

Există o singură cale de a afla tu însuți/însăți, dacă acestă învățătură îți poate oferi viața care îți este menită să o trăiești: să vii la unul din evenimentele noastre, să ai parte de experiență, iar apoi vei vedea cu ușurință că ceea ce spunem este adevărat.
Bine ati venit prieteni!

Cultivă liniştea şi învaţă cum să vezi de aici, să asculţi de aici, să gândeşti de aici, să simţi de aici, să vorbeşti de aici, să atingi de aici, să fii atins de aici, să guşti pentru prima dată, să miroşi pentru prima dată. Aceasta e descoperirea ta, aventura ta; eşti un explorator al divinităţii. Eşti într-o călătorie către divin. NU lăsa pe nimeni, niciun maestru, nici o persoană sau vreo carte să-ţi fure trăirea ta directă cu divinul.

Asta este ceea ce au încercat toate carţile şi tehnicile tale să-ţi spună şi să-ţi arate. E ca atunci când zbori; nu îţi iei notiţe în timp ce zbori. E ca un copil care se joacă; nu întreabă de ce şi nu încearcă să aibă o stare mai înaltă când se joacă. Cui îi pasă în acel moment? Ai încredere în tine însuţi, iar experienţa ta proprie devine propria ta ştiinţă. Dar întodeauna verifică cu harta, sau altfel te vei pierde în stări şi forme spirituale ciudate. Este vorba despre eliberarea din căutarea libertăţii – Adevărul – această conştiinţă Simplă care este întodeauna Aici.

Fragment din Trezirea Energiei Forței Vieții – Conversații rare cu Rune Heivang

Te invit să faci ceea ce mii de oameni au făcut înaintea ta: să te acordezi cu Liniștea și să descoperi universul din tine ca fiind o forța vitală, viață generoasă, iubitoare, inteligentă, creativă și dinamică.

CONTACT

Dacă ai întrebări, poți contacta:

Costescu Ovidiu

Email: ovidiu.costescu(at)gmail.com

tel: +40.744.815.352

Fratila Mircea

Email: framir(at)gmail.com

tel: +40.721.432.026