Harta către libertate

- Eveniment Gratuit -

Online ZOOM
31 iulie 2020

 orele 18:00 – 21:00

Invitația este să vii, să fii, să experimentezi și să vezi cu ochii tăi.
Fie ca dătătorul vieții să vă binecuvânteze pe toți!

Adevărata înțelegere este atât de prețioasă! Este cheia iubirii, a
devotamentului și a compasiunii. – Rune Heivang

În această seară vă împărtășim Harta spre Iluminare, explicăm Miracolul Liniștii și Transmiterea Sursei, vibrația iubirii care te va ajuta să transcenzi mintea și corpul, astfel încât să-ți poți realiza rapid sinele real.

„Dintre oameni, foarte puțini se trezesc în fiecare zi într-un Univers Fericit și trăiesc în beatitudine pură. Majoritatea oamenilor caută în fiecare zi această beatitudine pură și nu o găsesc niciodată cu adevărat” – Rune Heivang

Când ți se oferă Înțelepciunea Strălucitoare, cea care este în spatele tuturor căilor spre Iluminare, aceasta va elimina toate obstacolele și te va elibera pentru totdeauna.

Când punem STOP credinței în gândurile și-n poveștile noastre limitate, care sunt motivul întregii suferințe umane, pătrundem în câmpul posibilităților infinite, în stări profunde ale păcii durabile, clarității și iubirii.

Invitația este să vii, să experimentezi și să vezi acest lucru, tu însuți.

 

Acesta este un eveniment gratuit așa cum au fost multe timp de 8 ani în România.
Donațiile sunt acceptate cu Recunoștință, astfel încât să putem continua munca noastră, împărtășind cel mai mare dar.

Misiunea, iubirea și pasiunea noastră este aceea de a împărtăși asta cu toată lumea. Mii de oameni au fost la evenimentele noastre. Mai mulți oameni vor veni. Viețile lor s-au schimbat profund în toate aspectele vieții, văzând cine sunt cu adevărat.

Cum de știm?
O putem vedea în ochii lor, iar ei ne spun ce li se întâmplă in viață.

Există o singură cale de a afla tu însuți/însăți, dacă acestă învățătură îți poate oferi viața care îți este menită să o trăiești: să vii la unul din evenimentele noastre, să ai parte de experiență, iar apoi vei vedea cu ușurință că ceea ce spunem este adevărat.

Fiți bine-veniți prieteni.

În weekend-ul 01 – 02  august va fi organizat un weekend retreat online prin ZOOM: ”Întâlniri cu Rune heivang”

Mai multe detalii despre acest eveniment le găsiți la aceasta adresă: Weekend Retreat Online

 

Cultivă liniştea şi învaţă cum să vezi de aici, să asculţi de aici, să gândeşti de aici, să simţi de aici, să vorbeşti de aici, să atingi de aici, să fii atins de aici, să guşti pentru prima dată, să miroşi pentru prima dată. Aceasta e descoperirea ta, aventura ta; eşti un explorator al divinităţii. Eşti într-o călătorie către divin. NU lăsa pe nimeni, nici un maestru, nici o persoană sau vreo carte să-ţi fure trăirea ta directă cu divinul.

Asta este ceea ce au încercat toate carţile şi tehnicile tale să-ţi spună şi să-ţi arate. E ca atunci când zbori; nu îţi iei notiţe în timp ce zbori. E ca un copil care se joacă; nu întreabă de ce şi nu încearcă să aibă o stare mai înaltă atunci când se joacă. Cui îi pasă în acel moment? Ai încredere în tine însuţi, iar experienţa ta proprie devine propria ta ştiinţă. Dar întodeauna verifică cu harta, sau altfel te vei pierde în stări şi forme spirituale ciudate. Este vorba despre eliberarea din căutarea libertăţii – Adevărul – această conştiinţă Simplă care este întodeauna Aici.

Fragment din Trezirea Energiei Forței Vieții – Conversații rare cu Rune Heivang

Te invit să faci ceea ce mii de oameni au făcut înaintea ta: să te acordezi cu Liniștea și să descoperi universul din tine ca fiind o forța vitală, viață generoasă, iubitoare, inteligentă, creativă și dinamică.

CONTACT

Dacă ai întrebări, poți contacta:

Fratila Mircea

Email: framir(at)gmail.com

tel: +40.721.432.026

Costescu Ovidiu

Email: ovidiu.costescu(at)gmail.com

tel: +40.726.766.923

FUNDATIA ESENŢA
Calea Aradului NR 48A, TIMISOARA