Vino și alătura-te unui grup de oameni care vor să se ilumineze și să obțină adevăratul succes în toate aspectele vieții.

Începe Meditația Liniștea Vorbește chiar ACUM.
Trezește-te într-o lume a păcii și acceptării, în iubire și curgere.

Nivelul la care poți accepta viața este nivelul la care vei avea trăirea păcii, bucuriei, iubirii și  soluțiilor în viață. Acceptarea totală a vieții este o eternă Liniște în iubire și curgere, care mai este numită și Iluminare. Liniștea este cheia și răspunsul la toate practicile spirituale, rugăciunile și toate acțiunile. Este tot ceea ce vrei cu adevărat în viața ta, Oferit fiind Chiar Acum. Liniștea este cel mai bun Prieten al tău din întregul univers; este Sinele tău.

 

Începe Meditația Liniștea Vorbește chiar ACUM.
Trezește-te într-o lume a bucuriei, în iubire și curgere.

Lasă ca trezirea ta să fie activată: Meditația Liniștea Vorbește nu a fost inventată doar pentru a relaxa o minte agitată. Înțelepții și yoghinii au realizat că este nevoie de încă un pas în meditație care va trezi energia forței vieții, curgerea, inteligența și claritatea, creativitatea și beatitudinea. Toate ingredientele de care ai nevoie pentru a atinge adevăratul succes în viață. Este combustibilul de rachetă ascuns care te ajută să îți atingi Scopul suprem.

Aceasta lumina aurie și curgere a energiei creative și inteligente va mișca energia stagnată din corp, de jos în sus către creier, va shimba rețelele neuronale și te va trezi. Asta te va face să te trezești într-un nou univers luminos și în curgere tot timpul. Universul de dincolo de poveștile tale despre univers și viață.

Acum nu tu meditezi asupra Sursei, ci Sursa meditează asupra ta. Acum meditațiile tale devin fără de efort, în lumina radiantă și în beatitudine. Stresul din inima și din creier încetează și vitalitatea se trezește. Cortexul prefrontal, Maestrul creierului preia controlul. Acum realizezi și explorezi adevarata putere și adevăratele calități ale Liniștii. Mintea și corpul tău, lumea ta interioară și cea exterioară devin Beatitudine – Liniște Iubitoare și Curgătoare.

 

Începe Meditația Liniștea Vorbește chiar ACUM.
Trezește-te într-o lume a înțelegerii, în iubire și curgere.

Cine sunt în acest moment este ceea ce voi simți în acest moment. Problema nu este problemă: este un gând care spune că ai o problemă. Dacă nu ești gândul. Cine ești tu? Cine ești în realitate este Liniștea conștientă de corp, de gânduri și de vocea interioară. Liniștea este pentru totdeauna Beatitudine. Aici îți dai seama că nu ești trecutul tău limitat sau viitorul tău limitat. Asta înseamnă că ești vindecat de poveștile tale limitate. Ești în pace și ești liber.

Acum sistemul nervos se stabilizează pentru a rămâne în contact cu nivelele mai profunde ale conștiintei. Acum ți-ai dezvoltat abilitatea de a sta în liniște interioară în timp ce faci diverse lucruri, gândești cu claritate și ești activ.

Adevărata înțelegere este adevărata libertate și aceasta este să realizezi cine ești. Fiind cine ești, este cea mai mare manifestare existentă. Este răspunsul pentru toate formele de manifestare. Liniștea este neschimbătoare, nelimitată, totală și completă, conștiință nemuritoare. Ești Tu.

 

Începe Meditația Liniștea Vorbește chiar ACUM.
Trezește-te într-o lume a beatitudinii și compasiunii, în iubire și curgere.

Cine sunt? Cine este celălalt? Ce este totul? Când Liniștea este răspunsul, Iubirea este în interior și în exterior. Când fericirea privește stelele, stelele sunt beatitudine. În această realizare vei explora adevărata intimitatea cu toate trăirile vieții și-ți vei schimba relația cu Iubirea-Sursă, cu ceilalți și cu lumea ta.

Îți dai seama că fericirea ta depinde de atitudinea ta față de celălalt. Atitudinea față de celălalt depinde de cine ești și cum te simți în acest moment. Deci celălalt, de fapt întreaga lume, va fi reflexia celui care ești în acest moment. Înțelegerea acestui fapt, te invită să îți asumi întreaga responsabilitate pentru viața ta în fiecare moment și să întâlnești lumea în beatitudine, fără o poveste, știind cine suntem noi cu adevărat.

 

Începe Meditația Liniștea Vorbește chiar ACUM.
Trezește-te într-o lume a Abundenței fără sfârșit, în iubire și curgere..

Cine sunt eu fără povestea mea? Mecanismul de identificare al gândirii de tip EU este motivul pentru întreaga suferința umană. Atunci când dai drumul poveștilor tale de tip EU, dai drumul separării față de Sursa ta și te trezești la o nesfârșită iubire în curgere și beatitudine.

Cunoscând identitatea ta nelimitată, îți poți transforma ființa din „Am Nevoie” în „Am” într-o secundă. Când Ai nu ai Nevoie. Este suficient. Tu ești suficient. Asta îți transformă ființa din “Nu Pot” în “Pot” , intr-o secundă. Te trezești într-o lume iubitoare și dăruitoare a posibilităților infinite. Aici ești liber să dăruiești și să împărtășești beatitudinea ta cu lumea. Cel mai înalt principiu din univers este a dărui și a împărtăși. Acesta este cel mai mare Dar care există. A darui și a împărtăși înseamnă a primi atunci cand nu există separare și o agendă ascunsă.

 

Începe Meditația Liniștea Vorbește chiar ACUM.
Trezește-te într-o lume a libertății, în iubire și curgere.

Când mă Opresc din a căuta pace și iubire, realizez ca sunt deja Oferite pentru totdeauna din interior. Eu sunt întreg și complet, fără să caut să fiu întreg și complet.

Cu această înțelepciune unică, apare o recunoștință firească și profundă față de Dătătorul Vieții, iar o viziune profundă apare pentru a servi această iubire vibrantă și inteligentă, care este deja Oferită în interior și în exterior. Aceasta devine Experiența Absolută a vieții.

 

Începe Meditația Liniștea Vorbește chiar ACUM.
Te trezești într-o lume a spontaneității și bucuriei, în iubire și curgere.

Poți avea o viață fericită și semnificativă fără nici un motiv. Această stare fără de stare firească, plină de iubire în curgere, care îți dă voie să fii o ființă umană întreagă și completă. Este eliberată de toate stările. Aici îți dai seama că, așa cum ești chiar acum, în timp ce citești aceste rânduri, Tu ești perfect. Din percepția de a fi pace nesfârșită, nu există nici un fel de greșeli în creație.

Când putem fi și vedea viața în acest fel, putem înfrunta încercările vieții și încercările lumii într-un fel nou, complet diferit. Trăind în pace și acceptare, claritate și compasiune, putem găsi noi soluții împreună pentru lumea noastră.

Acest mesaj este atât de prețios, încât dorim să-l împărtășim cu toată lumea. Rugăciunea noastră pentru toate ființele umane este: Află cine ești, iar tăcuta Grație strălucitoare va veni către tine. Vei Fi tu.

Doar fiind ceea ce ești
Fără Separare
Doar Liniște în iubirea care curge

Mai multe despre Meditația Liniștea Vorbește:

Meditația Liniștea Vorbește este o practica de iluminare fără efort, care se bazează pe învățăturile simple ale celor mai mari înțelepți iluminați care au pășit pe aceasta planetă. Sunt practici ale meditației și a rugăciunilor pe care ei le-au folosit.

Îți va permite să transcenzi corpul și mintea și te lasă să descoperi Liniștea ca eternul tău Sine iubitor în curgere. Asta îți va aduce adevăratul succes, pacea și bunăstarea pe care le vrei în viața ta.

Meditația Liniștea Vorbește – oprește stresul și dă cale liberă vitalității
Meditația Liniștea Vorbește conduce către experiența adevăratei tale naturi și modifică creierul în multe moduri pozitive. Activează cortexul prefrontal – Maestrul interior al gândirii mai clare. Stimulează eliberarea de neurotransmițători, inclusiv dopamina, serotonina, oxitocina și opiacele din creier. Acestea sunt toate legate de diverse aspecte ale bunăstării și fericirii.

Cuvintele, mantra sau rugăciunea:
Puteți folosi propriile cuvinte, mantre sau rugăciuni. Sau puteți folosi cuvintele pe care le spun eu oamenilor la început.
Aceste cuvinte sunt: lasă liniștea, lasă pacea, lasă bucuria, lasă înțelegerea, lasă iubirea, lasă abundența și lasă libertatea.

Cuvântul tău:
Ce vrei cu adevărat pentru totdeauna?
Spune un cuvânt: Vreau ……. pentru totdeauna.

Examplu:
Ce vrei cu adevărat pentru totdeauna?
Vreau pace pentru totdeauna.

Acesta este cuvântul tău pentru iluminare azi.
Aceasta este de fapt rugăciunea ta pentru tine.

Spune acest lucru folosind limba, ca și cum ai vorbi cu voce tare, dar de data aceasta, în tăcere:
Lasă să fie pace

 

Fă-o chiar acum:

  1. Stai jos – doar fi.
  2. Închide ochii.
  3. Fii lumină, vezi lumina, respiră lumină.
  4. Repetă cuvântul, rugăciunea sau mantra folosind limba, ca și cum ai vorbi tare, dar în tăcere timp de 10-20 minute.
  5. Deschide ochii și Trezește-te într-o nouă lume iubitoare care curge.

 

 

Aceasta este ceea ce împărtășim în întâlnirile și în retragerile noastre:

Dacă vrei o viață în constantă iubire care curge în libertate, trebuie să Te Iluminezi!

Meditația Liniștea Vorbește
Meditația Liniștea Vorbește este cea mai simplă, fără efort și puternică meditație / rugăciune pe care o cunosc, pentru a realiza o viață în iubire și curgere. – Rune Heivang

Meditația Liniștii în curgere
Meditația Liniștii în curgere (numită și practica de iluminare Flying Yogi) este cea mai simplă, mai ușoară și mai puternică meditație în mișcare pe care o știu, pentru a realiza o viață plină de iubire în curgere. – Rune Heivang

Harta pentru iluminare
Harta pentru iluminare este cea mai simplă modalitate de a înțelege iluminarea pe care o știu. Cunoașterea va elimina toate obstacolele pe calea către libertate, va apărea eliberarea din căutarea libertății. – Rune Heivang

Transmiterea Sursei
A sta cu un maestru realizat este cel mai simplu, mai ușor și mai puternic lucru pe care îl poți face dacă vrei să te Iluminezi. Transmiterea Sursei (numită și inițierea Shaktipat) de la un maestru rar, care a realizat adevăratul Sine ca fiind Iubire-Beatitudine constantă (atât în interior cât și în exterior), este cea mai rapidă cale spre iluminare pe care o cunosc eu. Apoi realizarea Sinelui, înainte de adevărata Iluminare, poate să devină foarte rapid „beatitudine vibrândă”, nu doar „ființare”. – Rune Heivang

Trezirea, Realizarea Sinelui și Iluminarea
Tot ceea ce împărtășim în întâlnirile și retragerile noastre te va face să îți dai seama că liniștea este iubire strălucitoare vibrândă și beatitudine veșnică. Acesta este Miracolul Liniștii. Vezi că nici o practică nu poate să te Ilumineze, deoarece adevărata ta natură este deja Iluminată. Este Deja Oferită. Simpla Meditație Liniștea Vorbește te ajută să realizezi acest fapt. Este Deja Oferită.

Citește mai multe despre Harta Trezirii și Nivelurile Iluminării pe pagina noastră web sau participă la evenimentele noastre de weekend, apăsând pe butonul de mai jos.