Fundatia ESENŢA ofera evenimentele gratuite „Despre cine esti, in esenta”, sustinute de maestrul norvegian Rune Heivang. In perioada martie – iunie 2015, asemenea evenimente vor avea loc in urmatoarele orase: Tg-Mures, Cluj, Alba-Iulia, Sibiu, Craiova,Timisoara, Arad, Oradea, Deva, Bacau, Iasi, Galati, Constanta si Bucuresti.

Rune Heivang – cunoscut deja de catre multi romani ca fiind invatatorul care „preda lectii” despre ”fericirea fara motiv” – a calatorit 20 de ani prin toata lumea, in cautarea adevarului suprem despre natura umana. A studiat invataturi felurite de la samani si coach-i, vindecatori si medici, maestri spirituali si cercetatori, guru ai meditației si fizicieni.

Acum transmite cunoasterea la care a ajuns. Si continua sa o faca, si in Romania, prin Fundatia ESENŢA care organizeaza si ofera gratuit un numar mare de evenimente sustinute de Rune, in multe orase din Romania. Dincolo de religie, spiritualitate, psihologie, invațatura pe care o transmite Rune iti poate aduce ințelegerea unica de care ai nevoie și despre care maestrii iluminati au vorbit timp de mii de ani.

Vezi mai mult