În evenimentele noastre
împărtășim cu tine 3 lucruri principale:
  
1. Harta Iluminării / Fericirii.
2. Cum să meditezi imediat și fără efort.
3. Întâlniri în Grație: Transmitere spirituală. 
  
Dacă nu cunoști Grația…

 

Percepția ta despre realitate este limitată, dacă nu-ți dai voie să experimentezi dimensiunile infinite de curgere iubitoare ale Sinelui tău, GRAȚIA.
 

Dacă spui DA! Grației,
deschizi cel mai frumos cadou care poate exista.

Acest flux inteligent va începe să răspundă chemării tale în fiecare aspect al vieții. Pentru că Grația își va aminti de Sine, de miracolul existenței ei, în forma umană.

Acestea sunt relatările Înțelepților iluminați, iar tu poți face aceeași minunată descoperire.

Fii binevenit!

”Mesajul nostru, scris sau vorbit, pare să fie prea grozav pentru a fi adevărat. Vino, experimentează și descoperă tu însuți, ceea ce mii de oameni au făcut înaintea ta” 

 Rune Heivang și Arne Bjellebø

Transmiterea spirituală
 
Poarta spre a Trăi ca Grație Divină.
 

Prezența unui Guru sau a unui Maestru poate ajuta oprirea căutării, atunci când căutătorul este pregătit, prin Grație. Într-o clipă.

Există nenumărate feluri în care a fost prezentat de-a lungul anilor ce se întâmplă în prezența unui Maestru. Unele denumiri ale acestui proces sunt: inițiere Shaktipat, Transmisia Sursei sau Inițiere în Grație.

Întâlnirile în Grație dintre căutător și maestru nu sunt menționate atât de mult în comunitățile spirituale, deși se pare că acestea pot avea o mare importanță pentru căutător.

Abordarea noastră în acest sens este astfel; atunci când avem o intenție comună de a ne întâlni în adevărul absolut, în Grație, ceva se întâmplă cu Câmpul, cu Liniștea, cu Grația. Vibrează, este vie, este o forță puternică. Ceea ce face de fapt această forță, este că emană energie-prezență. Ea acționează astfel încât tu să rămâi „aici”. Este energia Liniștii, este ceea ce spun de fapt Înțelepții atunci când vorbesc despre lucruri precum „rămâi în tăcere” sau „întoarce-te la liniște”. Aceasta este starea ta naturală, eliberată din ghearele energetice ale trecutului imaginar și ale iluziilor viitorului.

Asta înlătură energia de a fi corp-ego-minte, într-o clipă, prin A fi cine ești tu cu Adevărat, Aici. Acum.

Asta se întâmplă atunci când ne întâlnim cu intenția de a Fi Grație și de a Fi Acasă, în workshop-uri, retrageri, meditații sau în orice alt format cu această intenție.

Așadar sfatul nostru este, în special pentru cei care au înțeles călătoria la nivel intelectual, dar care pare că nu pot trăi adevărul complet, să caute toate acele întâlniri ce au această intenție comună de întâlnire în adevăr, cât mai des posibil.

Atât mai rămâne de făcut, din nou și din nou. Să te scufunzi în binecuvântatul câmp-iubire al Grației – până când Grația este tot ceea ce există.

CĂLĂTORIA de dincolo de timp, CĂTRE GRAȚIE !

CE SE ÎNTÂMPLĂ DACĂ ÎI SPUI DA! GRAȚIEI:
Procesul Iluminarii trăit de înțelepți și transmis de-a lungul timpului.

CITEȘTE MAI MULT

Toți cei care decid să descopere Liniștea și Grația vor intra într-un proces de realizare a Iluminarii, care îi va conduce la explorarea, într-un mod personal, a diferitelor niveluri ale conștiinței.

Aceste niveluri de conștiință au fost experimentate și relatate de înțelepții iluminați de-a lungul timpului.

În acest proces, care este unul atemporal, conștiința își va dezvălui ei însăși, propria ei realitate supremă. Aceasta dezvaluire se poate intampla în orice moment, de vreme ce procesul este unul dincolo de timp.

Iar primul lucru pe care îl faci, în acest proces, este să devii Conștient.

Devenind conștient, deblochezi calități supreme:

Fluxul infinit al energiei și vitalității forței vieții.
Fluxul infinit al inteligenței și clarității.
Fluxul infinit al beatitudinii și bucuriei dinamice creative.

Când acest flux este trezit, el fiind calitatea înnăscută a conștiinței, progresul tău pe calea evoluției spirituale este accelerat. Acum vei putea transcende mintea și corpul și îți vei da seama că ești în mod constant, ființa în liniște, de dincolo de minte și corp.

Aceasta se numește Realizarea de Sine și este primul pas al Iluminării.

Această ființare constantă îți va permite să îți dai seama că ești iubire-beatitudine în interior și în afară.

În acest fel îți schimbi relația cu Sursa-Iubire, cu ceilalți, cu întreaga ta lume și explorezi curgerea unei adevărate intimități cu toate experiențele vieții.

Aceasta poate fi numită Iluminare.

Totul pare că devine posibil, mintea și corpul tău nu mai sunt o povară, te simți ușor ca aerul.

Când există o stabilizare completă la nivelul sistemului nervos și al inimii, renunți la gândul „eu” și dai drumul fricii, furiei, stresului și plictiselii, care sunt motivul întregii suferințe umane, al tuturor deciziilor și acțiunilor ignorante din viața noastră, de pe planetă și din acest univers.

Aceasta este eliberarea totală din căutarea libertății, despre care au vorbit înțelepți precum Buddha, Iisus, Ramana Maharshi și Nisargadatta Maharaj.

Această uniune cu totul te va duce la un nivel și mai profund al adevăratei vindecări, transformări.

Conștiința este acum complet trează și experimentează unitatea și infinitele dimensiuni pline de iubire curgătoare, la toate nivelurile ființei.

Atunci când renunți la toate poveștile, renunți la întreaga separarea și descoperi liniștea pură, constanta. Îți dai seama că absolut toate căutările de stări, beatitudine și iluminare s-au oprit complet și conștientizezi că fericirea infinită pe care ai căutat-o ​​este deja oferită.

Nu există separare, nici minte, nici trup, nici celălalt, nici lumea, nici creația, nici conștiință, nu exista nimic-creat.

Tot ce există este tăcerea, liniștea absolută, pură ca NIMIC CREAT.

Această uniune cu tot, te va duce la un nivel și mai profund de iluminare, dincolo de conștiință și chiar dincolo de creație.

Ceea ce citești aici nu poate fi înțeles cu ajutorul minții și nu poate fi citit într-o carte, se poate întâmpla doar prin experiența directă a liniștii eterne, pure.

Când vei putea să te odihnesti fără efort în liniștea profundă, vei găsi și explora adevăratul tău Sine etern, care va începe să strălucească ca GRAȚIE  DIVINĂ. 

Cel mai viu te simți atunci cand esti în beatitudine și grație.

MAMA DIVINĂ, GRAȚIA este eternul puls magic care se manifestă la toate nivelurile vieții: divinitate pură, iubire-beatitudine pură și bucurie pură. Aceasta este experiența absolută a vieții. Tu ești veșnica, strălucitoarea GRAȚIE DIVINĂ

Aceasta este iluminarea absolută. 

GRAȚIA DIVINĂ va continua să se reveleze și să experimenteze în mod spontan MIRACOLUL de sine, în sine, pentru totdeauna.

Înțelegerea unică a adevăratei noastre naturi, SINELE NOSTRU este adevărata cauză a conștiinței, creației și vieții, iar de-a lungul timpului, acesta a fost denumit în multe feluri: ​​Conștiința Supremă, Sursa, DUMNEZEU, Brahman, Dătătorul Vieții sau Grația Divină.

Realizarea SINELUI adevărat, care este acel loc fără de loc și stare fără de stare, este soluția finală pentru toate problemele și provocările umane. GRAȚIA este realizarea care îi oferă căutătorului libertatea finală.

Eliberarea din căutarea libertății.

Eliberarea din toate stările.

Este adevăratul scop al vieții pentru toți oamenii și pentru toate ființele

OPȚIUNI DE PARTICIPARE

  • 1) integral – (2 săptămâni): 08 Martie – 22 Martie
  • 2) o săptămână: 08 martie – 15 martie  sau  15 martie – 22 martie

IMPORTANT!   Dacă dorești să participi doar la a doua săptămână a retreat-ului, poți face asta doar dacă ai mai participat în trecut la cel puțin un retreat mai lung cu noi. 

COSTURI

    • 1) integral:  2 săptămâni:  2.500 lei
    • 2) o săptămână: 2.000 lei

   Ultima zi de înscriere și plată este 03 Martie 2020.

   Înregistrare și plată timpurie

   Dacă te înregistrezi și plătești până la data de 24 Februarie 2020 beneficiezi de reducerea  taxei de participare de 400 lei astfel:

   • Pentru o săptămână plătești o taxă de doar 1.600 lei (în loc de 2.000 lei)
   • Pentru participare integrală plătești doar 2.100 lei (în loc de 2.500 lei).

   Taxa o poți achita prin virament bancar sau prin depunere de numerar în baza informațiilor pe care le vei primi prin email, după ce te înregistrezi, apăsând butonul de mai jos.

   Anulări – dacă plătești avansul și renunți:

    

   • până în 03.03 – îți returnăm integral suma, minus 10 lei comisioane bancare
   • începând cu 03.03 – suma achitată nu se returnează.

   De luat în considerare: numărul de camere single este limitat, iar înscrierile pentru ele vor fi făcute in funcție de ordinea înregistrării și a plății. 

   CAZARE

   Preț per persoană în cameră dublă 

   • două săptămâni  08.03 – 22.03; 14 nopți, 1926 lei
   • prima săptămână 08.03 – 15.03; 7 nopți, 963 lei
   • a doua săptămână 15.03 – 22.03; 7 nopți, 963 lei

   Preț per persoană în cameră single

   • două săptămâni  08.03 – 22.03; 14 nopți, 2783  lei
   • prima săptămână 08.03 – 15.03; 7 nopți, 1391  lei
   • a doua săptămână 15.03 – 22.03 ;7 nopți, 1391  lei  

   Cazarea va fi plătită la sosirea la hotel, numerar sau prin card bancar .

   Mese: în costul cazării sunt incluse 3 mese pe zi plus o gustare (cafea, ceai și dulciuri). Meniul este normal, vegetarian sau vegan, la alegere.

   PROGRAM

   Prima sesiune începe duminică 8 martie la ora 17:00, după înscrierea la eveniment.  
   Ultima sesiune va avea loc sâmbătă seara pe 21 martie. 
   Pe 22 Martie – plecarea spre casă.

   O ZI ÎN RETREAT
   O ZI ÎN RAI

   • 07.00 – 10.00: Dimineața în Rai – Unele persoane fac exerciții, practică yoga, chi-gong , tai-chi sau dansuri etc. Te poți alătura lor.  
     
   • 08.00 – 10.00: Masa în Rai (Mic dejun- vegan/vegetarian/normal) 
    
   • 10.15 – 11.00: Întâlniri în Tăcere – Explorarea Grației prin meditație (opțional dar recomandat)
     
   • 11.00 – 12.30: Meditația Yoghinul Zburător (Meditație, mișcare și respirație)
   flux + claritate + bucurie + beatitudine = Explorarea Grației
     
   • 12.30 – 14.00: Cum să găsești Grația? Cum să trăiești fiind Grația?
   Harta iluminării,
   Învățătură, întrebări și răspunsuri 
    
   • 14.00 – 16.30: Trăind ca fiind grația. Cum să vezi Grația peste tot.  Masa de prânz, apoi studiu individual sau plimbări pe munte – recomandat
    
   • 16.30 – 17.00: cafea, ceai și prăjituri în rai 
    
    • 17.00 – 18.00: Nivelurile trezirii spirituale 
   Miracolul călătoriei conștiinței trezite dincolo de timp, minte și corp. 
     
   • 18.00 – 19.00: Meditația Liniștea Vorbește
   Meditația Înțelepților.
   Calea lipsită de efort de a afla Grația.
     

   • 19.00 – 20.00: Cina în Rai

   • 20:00 – 21:00 (sau mai mult): Întalniri în Grație  (Transmiterea Sursei, Inițiere în Grație) – Grația Divină te găsește pe TINE!

   Sunt persoane care doresc să rămână în tăcere câte o zi sau întregul retreat. 

   NOTĂ: sesiunile includ învățătura, exerciții de respirație sau energetice, meditații, întrebări și răspunsuri.  

   Orarul este un exemplu și pe parcurs pot apărea schimbări.

   Aceste întâlniri intensive nu sunt pentru cei slabi de inimă.
   Rune și Arne oferă aceste retreat-uri pentru cei care simt un îndemn puternic de a se trezi din vis, nu ca programe de auto-ajutor pentru minte. Dacă acesta e cazul, Rune recomandă să cauți în altă parte.

   TESTIMONIALE

   „Dintre miile de oameni pe care i-am cunoscut, numărul celor care trăiesc realizarea sinelui crește rapid. Vă mulțumim pentru recunoștința, iubirea și susținerea voastră  care ne motivează să continuăm să împărtășim această înțelepciune divina în retrageri, întâlniri și sesiuni private” Rune Heivang

   „La retreat-urile organizate de Rune si Arne am învățat sa trăiesc magia tăcerii din care lucrurile se văd diferit: iubirea, relația cu mintea, corpul sau alți oameni capătă înțelesuri noi aici, iar felul în care înțeleg viața s-a schimbat irevocabil. Mulțumesc pentru șansa de a privi mindfull în prezent, locul unde se petrece totul…”

   Dan

   MAGIA EXISTA. In tabara de la Sinaia am trait-o. Doi oameni minunati au imapartasit-o cu noi FIIND si TRAIND ceea ce ne invatau. Am primit ceea ce de fapt aveam si e minunat. NIMIC si NIMENI nu-ti poate lua sau da acest DAR. Intalnirea aceasta mi-a schimbat viata, de fapt mi-a DARUIT VIATA.
   As vrea sa strig sa afle toata lumea ce daruri sunt pentru cel ce cauta. Dar LINISTEA o face in locul meu.
   MULTUMESC, MULTUMESC, MULTUMESC!

   Liliana

   Am făcut încă un popas în învățătura pe care Rune și Arne o propun pentru că, într-un sens, am știut dintotdeauna că este ceva în neregulă cu felul în care trăim, gândim sau relaționăm. Alături de oamenii pe care i-am întâlnit aici am avut oportunitatea să experimentez tăcere, confort, acceptare, iubire, conectare, prezenta, iar bagajul de înțelegere și deschidere cu care m-am întors acasă nu are preț. Mulțumesc!

   Alice

   …cel mai ciudat „învățător” pe care l-am vazut în viața mea. Un om de o autenticitate dezarmantă, cu ochi albaștrii pătrunzatori, zâmbet dezarmant, care îți vorbește cocoțat pe spătarul fotoliului, își scoate pantofii din picioare când se satură de ei, râde până îi curg lacrimile și știe să te privească în ochi cu o profunzime ce face sa te umpli cu „piele de găină”. Un om care își împărtășește învățătura cu zelul unui evanghelist și inocența unui copil. Și nu orice fel de învățătură. Una „heavy” care te răscolește până în adâncurile ființei tale și te face să te întrebi : o fi chiar așa de simplu? Cum mama naibii nu am știut asta până acum? … Am conștientizat azi, alături de el, că acel loc pe care l-am căutat cu ardoare de jumatate de secol de fapt se află în interiorul meu… Prima data în viața mea am avut în inimă sentimentul că am ajuns ACASĂ! A fost magic!

   Judita

   După un workshop cu Rune, mi-am dat seama că acesta a fost workshop-ul vieții mele. Pot spune că toata viața mea m-am pregatit pentru acest workshop. Toate cuvintele din lume pe care le-aș putea folosi nu ar putea spune nimic despre ceea ce am simțit de fapt… A fost un fel de… “wooow”. Apoi, acest retreat mi-a adus în plus, cunoașterea a cine sunt cu adevărat. M-a ajutat să “știu”, și să mă simt “Acasă”… să știu cum e sa fiu “acasă” și să fiu eu însămi. Și știu că nu este posibil să uit acest “loc” din/în care pot fi eu, tot timpul. Mulțumesc! Mulțumesc! Mulțumesc!

   Nicoleta

   După o saptamana de cand s-a terminat retreat-ul de la mare pot spune ca a fost un retreat ciudat de intens, este greu sa descriu prin cuvinte, dar ceea ce s-a întâmplat este dincolo de starea de prezenta, dincolo de meditație sau de ceea ce mintea poate concepe, este ca și cum toate sunt date în același timp. Nu mai exista cineva care sa zică, am uitat sa fiu prezent, nu mai este cineva acolo care sa verifice dacă acum sunt prezent sau nu, este pur și simplu ființare și bucurie.

   Este ceva extraordinar sa vezi cum tot mai mulți oameni încep să descopere, să simtă si să vadă…, sunteți minunați cu toți, fiecare in felul vostru unic, ma bucur asa de mult ca v-am cunoscut și că putem vedea împreună din acest fel de a fi, dincolo de cuvinte…, 🙏❤️

   Mircea

   LOCAȚIE

   Hotel Cota 1400 – Sinaia / Jud Prahova

   CONTACT

   Dacă ai întrebări, poți contacta:

   Teodora Olariu – Email: nooneteodora(at)gmail.com, Tel. 0721.589.690

   Ovidiu Costescu – Email: ovidiu.costescu(at)gmail.com, Tel. 0726.766.923