ÎNTÂLNIRI ÎN COMPANIA DIVINITĂȚII
retreat online 29 noiembrie – 9 decembrie

Ceea ce se oferă aici este pentru cei care s-au săturat să caute în toate locurile greșite. Pentru cei care au ințeles că rezultatele dezvoltării personale, ale cursurilor de tot felul sau ale tehnicilor spirituale nu sunt nimic mai mult decât stări trecătoare în minte. 

Ceea ce se oferă aici este pentru cei care văd că nimic nu le va aduce vreodată ceea ce își doresc cu adevărat.

O capitulare deplină în a fi complet neajutorat este ceea ce se oferă aici.
Tu, ca ființă separată, nu exiști.

Este evident că Absolutul este tot ceea ce există, iar Absolutul pare să creadă că este separat de Sine.

Pentru a renunța la această neînțelegere imensă, ne întâlnim în Templul nostru, într-o bună companie. 

ne mișcăm în bună companie,
stăm în Liniște în bună companie,
vorbim în bună companie.

Am putea fi tentați să numim aceasta Iubire necondiționată sau Preaiubitul întâlnindu-se pe sine, dar este chiar dincolo de asta.

Vă recomandăm cu fermitate tuturor celor nou-veniți, înainte de a intra, să vizionați materialul video:

Harta Iluminării
https://youtu.be/gmhGPhyY_Xo

Întrebările pot fi adresate contactându-ne la: rune.heivang@gmail.com

Sunteți bineveniți!

PREȚURI

Retreat online 29 noiembrie – 9 decembrie: 1300 lei

La fiecare eveniment, oferim câteva locuri pentru participare cu preț redus sau gratuite, dacă iti dorești cu adevărat să urmezi această invățătură. 

(rune.heivang@gmail.com)

PROGRAM

Orarul este potrivit și pentru cei care au program de lucru.

Acest retreat se desfășoară numai in limba engleză.

ÎNTÂLNIRI ÎN COMPANIA DIVINITĂȚII

Program retreat online 29 noiembrie – 9 decembrie

Program luni-vineri:
11:00 – 12:00 – Flying Yogi, respirație cu Rune
18:00 – 21:00 – discuții, meditații, întrebări și răspunsuri cu Rune
21:00 – 22:00 – meditație în Liniște cu Arne

Program sâmbătă și duminică:
11:00 – 14:00 – discuții, meditații, întrebări și răspunsuri cu Rune
16:00 – 19:00 – discuții, meditații, întrebări și răspunsuri cu Rune
19:00 – 20:00 – meditație în Liniște cu Arne

Ești invitat să te alături la ceea ce mii de oameni au făcut înaintea ta. Să te acordezi pentru a te descoperi pe Tine și să realizezi că ceea ce cauți cu adevărat nu Se poate găsi pe Sine, pentru că nu S-a pierdut niciodată.
Ești deja liber.

TESTIMONIALE

„Dintre miile de oameni pe care i-am cunoscut, numărul celor care trăiesc realizarea sinelui crește rapid. Vă mulțumim pentru recunoștința, iubirea și susținerea voastră  care ne motivează să continuăm să împărtășim această înțelepciune divina în retrageri, întâlniri și sesiuni private” Rune Heivang

Sunt atât de fericită și recunoscătoare că i-am intalnit pe Rune, pe Arne și întregul grup. Înainte căutam liniștea, dar nu-mi puteam da seama ce înseamnă cu adevărat și, de asemenea, nu credeam cu adevărat că ar fi posibil ca toată lumea să o experimenteze. Primul meu retreat online cu Rune și Arne a schimbat totul, cu adevărat totul. Îmi amintesc de primele zile, în care îl ascultam pe Rune și, de asemenea, pe oamenii din grup și, în timpul acesta, înțelegeam: există prezență și oamenii împărtășesc experiența împreună. De atunci nu am mai vrut să plec. Datorită marii clarități a învățăturii și prezenței pe care am experimentat-o acolo, am înțeles în sfârșit unde și cum să recunosc liniștea și că totul este deja acolo și este deschis experienței. Mulțumesc atât de mult, Rune și Arne, pentru că ne-ați arătat liniștea, pentru că ați împărtășit aceste perspective profunde și clare cu noi, pentru hartă, pentru că medităm și sărbătorim împreună, pentru că ascultați și răspundeți cu atâta răbdare și umor cald și pentru toată grija și sprijinul vostru!
Mulțumesc dincolo de cuvinte pentru că ați transformat anul 2020 în acest moment special, incredibil!

Friederike, participanta la retreat-ul 2020 – cel mai bun an din viața mea 

Cred că acest retreat, ca și altele cu Rune, nu este unul obișnuit, veți întâlni ceva care este la cel mai înalt nivel posibil, este adevărat aur; nu este doar despre a rămâne în prezență, este ceva mai mult decât asta, este despre iubire, este despre energia vieții, despre curgere, este revelatia uriașă despre noi și despre lumea din jurul nostru …

Mircea, participant la retreat-ul 2020 – cel mai bun an din viața mea

Multumesc,multumesc,multumesc, aceste reatret-uri imi ofera ocazia sa petrec mult mai mult timp in liniste impreuna cu oameni minunati, dumnezeu sa va binecuvanteze pentru munca pe care o faceti.

Mihai G

După un workshop cu Rune, mi-am dat seama că acesta a fost workshop-ul vieții mele. Pot spune că toata viața mea m-am pregatit pentru acest workshop. Toate cuvintele din lume pe care le-aș putea folosi nu ar putea spune nimic despre ceea ce am simțit de fapt… A fost un fel de… “wooow”. Apoi, acest retreat mi-a adus în plus, cunoașterea a cine sunt cu adevărat. M-a ajutat să “știu”, și să mă simt “Acasă”… să știu cum e sa fiu “acasă” și să fiu eu însămi. Și știu că nu este posibil să uit acest “loc” din/în care pot fi eu, tot timpul. Mulțumesc! Mulțumesc! Mulțumesc!

Nicoleta 

Este ceva extraordinar sa vezi cum tot mai mulți oameni încep să descopere, să simtă si să vadă…, sunteți minunați cu toți, fiecare in felul vostru unic, ma bucur asa de mult ca v-am cunoscut și că putem vedea împreună din acest fel de a fi, dincolo de cuvinte…, 🙏❤️

Mircea

Ma simt datoare invataturii lui Rune si Arne, ii binecuvantez mereu! Am inteles atat de multe despre viata si despre locul nostru aici. Multumesc cu recunostinta…

Paula

Dragă Rune și Arne,
Îți mulțumesc pentru darurile infinite pe care ni le oferiți întotdeauna.
Sunt fericită și recunoscătore pentru oportunitatea de a petrece timp de calitate cu un grup de oameni minunați.
Sunteți cu toții minunați! ❤
De fiecare dată când desenezi harta și vorbești despre ea, am noi perspective și văd mai clar hartia care suntem cu toți.
Cu recunostinta…

Nicoleta C

„La retreat-urile organizate de Rune si Arne am învățat sa trăiesc magia tăcerii din care lucrurile se văd diferit: iubirea, relația cu mintea, corpul sau alți oameni capătă înțelesuri noi aici, iar felul în care înțeleg viața s-a schimbat irevocabil. Mulțumesc pentru șansa de a privi mindfull în prezent, locul unde se petrece totul…”

Dan

MAGIA EXISTA. In tabara de la Sinaia am trait-o. Doi oameni minunati au imapartasit-o cu noi FIIND si TRAIND ceea ce ne invatau. Am primit ceea ce de fapt aveam si e minunat. NIMIC si NIMENI nu-ti poate lua sau da acest DAR. Intalnirea aceasta mi-a schimbat viata, de fapt mi-a DARUIT VIATA.
As vrea sa strig sa afle toata lumea ce daruri sunt pentru cel ce cauta. Dar LINISTEA o face in locul meu.
MULTUMESC, MULTUMESC, MULTUMESC!

Liliana

Am făcut încă un popas în învățătura pe care Rune și Arne o propun pentru că, într-un sens, am știut dintotdeauna că este ceva în neregulă cu felul în care trăim, gândim sau relaționăm. Alături de oamenii pe care i-am întâlnit aici am avut oportunitatea să experimentez tăcere, confort, acceptare, iubire, conectare, prezenta, iar bagajul de înțelegere și deschidere cu care m-am întors acasă nu are preț. Mulțumesc!

Alice

CONTACT

Dacă ai întrebări, ne poți contacta:

Frațilă Mircea – email: framir(at)gmail.com

tel: +40.721.432.026

Cristina Popescu – email: cristina.popescu.carex(at)gmail.com

tel: +40.741.696.576