RETREAT-UL BUCURIEI LA MARE 2024

Fii pregătit pentru cea mai mare experiență din viața ta!
RETREAT-UL BUCURIEI
LA MARE

Neptun, Marea Neagră, Romania
24 august – 08 septembrie 2024 

7 sau 14 zile de întâlniri ținute în lumina strălucitoare a bucuriei. Fiecare zi include 6 ore de odihnă în beatitudine, mișcări unice și meditații foarte puternice pentru a dezvălui din ce in ce mai mult liniștea reală.  Vei avea destul timp să te bucuri și de plajă, de apă și împrejurimi.

Descoperă lumina ta prin  acest retreat de meditații revelatoare

În acest retreat, vei învăța metode foarte simple pentru a atinge cele mai profunde niveluri de meditație, unde calmul acceptării nu este o stare a minții, nici măcar o stare în sine. După o scurtă perioadă, sistemul nervos se stabilizează și rămâne conectat la niveluri mai profunde de conștiință, care este pură beatitudine.

Această beatitudine începe să se trezească în viețile noastre, permițându-ne să menținem o stare de pace continuă. Meditațiile împărtășite permit creierului și sistemului nervos să se recalibreze într-un mod blând și armonios.

PETRECE O ZI ÎN BEATITUDINE. PETRECE 2 ZILE. PETRECE 7 ZILE SAU MAI MULTE. INDIFERENT CÂT TIMP TRĂIEȘTI ÎN EXPANSIUNEA BEATITUDINII, SCOPUL SĂU ESTE DOAR SĂ TE FACĂ SĂ REALIZEZI CĂ POATE CONTINUA ÎNTOTDEAUNA…

Retreat-urile cu Rune Heivang sunt menite să deschidă porțile trezirii în vibrația profunda a liniștii. Participând, vei întâlni un grup de oameni cu o înțelegere profundă a învățăturii, acel gen de oameni în mijlocul cărora te vei simți  într-o companie bună, de acceptare si înțelegere.  Un astfel de spațiu creează un  context puternic de liniște pură, care invită procesul de trezire să aibă loc mai repede si mai profund. Aici, vei descoperi că Adevărata Liniște este singura poartă către adevărata bucurie și că trezirea la niveluri superioare de Conștiință duce în cele din urmă la sfârșitul căutării. 

Este un retreat intens, profund și revelator despre tine și lumea în care trăiești

Acest retreat are la bază o învățătura puternică, care accelerează procesul de trezire.  Este un eveniment unic prin faptul că întâlnești mai mulți oameni care au trecut prin proces, au înțeles și văzut adevărul și au trăit experiența trezirii. Nu vei întâlni nicăieri în România un eveniment de acest gen, la o astfel de intensitate. 

Când ajungi cu acest scop autentic, în care vrei să afli adevărul despre tine și despre lumea în care trăiești,  și vii cu inima deschisă, fără prejudecăți sau despre cum ar trebui să fie, în mod sigur vei pleca cu o nouă înțelegere a cine ești cu adevărat.

Învățăturile noastre conduc către atitudinea potrivită care să servească pe deplin scopului final, și anume trezirea și decoperirea a ceea ce te reprezintă ca ființă umană, dincolo de toate conceptele. 

Noi îi spunem trezirea la lumină, acea lumină care sălășluiește in tine și care este acolo tot timpul dar nu a fost nimeni să îți arate cum să privești cu adevărat. Este acea lumină pe care odată ce o vezi, ea se stabilizează și începe să se extindă tot mai mult, până acolo încât vei spune: lumea de afară este lumea din interiorul meu. Este acea trăire profundă dincolo de cuvinte, care nu are nevoie de nicio explicație, este doar trăire și simțire, care vine odată cu bucuria descoperirii, o bucurie continuă care va dura și după terminarea retreat-ului. 

Într-o zi, în orice moment… ar putea fi chiar acum

Această experiență uneori poate dura toată viața, și chiar dacă nu durează, vei ști că te poți întoarce oricând la ea pentru că acum tu știi adevărul, si este doar adevărul tău, nici un alt guru sau om nu îți mai poate lua această realizare măreață, uneori îi spunem și maiestuoasă. Această bucurie a întoarcerii Acasă. 

NE ÎNTÂLNIM ÎN NEPTUN – ROMANIA
24 August – 8 Septembrie 2024

Stăm la Hotel Agora, aproape de mare, cu piscină și sala de conferințe in hotel, și cu micul dejun inclus. Sau poți să găsești o altă cazare dacă preferi, și doar să participi la retreat.

Este o învățătură despre viață, despre tine și despre relațiile cu cei din jur.
24  August – 8  Septembrie.
Fiecare săptămână începe sâmbătă de la 6 pm și se termină următoarea sâmbăta. Duminica este checkout.

1. PREȚ RETREAT SUPER EARLY BIRD
1 săptămână 1550 lei dacă plătești înainte de 3 August

2 săptămâni 2400 lei dacă plătești înainte de 3 August

2. PREȚ RETREAT EARLY BIRD
1 săptămână 1650 lei dacă plătești înainte de 10 August

2 săptămâni 2600 lei dacă plătești înainte de 10 August

3. PREȚ RETREAT 
1 săptămână 1850 lei dacă plătești după 10 August

2 săptămâni 2800 lei dacă plătești după 10 August

PREȚ HOTEL AGORA
( se plătește direct la hotel: numerar, card, sau tichete de vacanță )

1 săptămână 1440 lei/ loc în cameră dublă (8 nopți)

2 săptămâni 2700 lei/ loc în cameră dublă (15 nopți)

1 săptămână 2560 lei/ loc în cameră single (8 nopți)

2 săptămâni 4800 lei/ loc în cameră single (15 nopți)

Micul dejun este inclus în toate variantele de cazare.

Până pe 15 august, toate sumele achitate sunt returnabile.
Între 15 si 21 august, jumătate din sumă este returnabilă. 
După 21 august, suma platita nu se mai returneaza.

Dacă din orice motiv, timp de trei zile de la începerea retreat-ului, ceea ce oferim aici decizi că nu îndeplinește așteptările tale, îți oferim posibilitatea de a solicita o rambursare integrala a taxei de participare, fără întrebări sau alte explicații. Suntem Aici și Ne Pasă și vrem ca tu să beneficiezi de un retreat la cel mai înalt nivel și dorim să te asigurăm că investiția ta este fără niciun risc.

O ZI ÎN RETREATUL BUCURIEI POATE ARĂTA ASTFEL:

Program: 10-13:
Meditație în Mișcare FLYING YOGI
PROGRAMUL DE MEDITAȚIE MASTER
MEDITAȚIE DE AUTOCUNOAȘTERE
PAUZĂ DE 5 ORE

Program 18 – 21:
Procesul luminii
ODIHNA PROFUNDĂ A LINIȘTII
ÎNTREBĂRI ȘI RĂSPUNSURI
PROGRAMUL DE MEDITAȚIE MASTER

Rune Heivang a găzduit peste 200 de retreat-uri în munți, la malul mării și oceanului, în pădure și lângă râu, numărate mini retreat-uri în multe orase. A întâlnit peste 20.000 de oameni pe parcurs. Mulți au rămas ani de zile. Fiecare retreat aduce propria sa experiență specială  pentru a vedea și a fi tu însuți, lumina strălucitoare a ființei și a bucuriei care se exprimă prin tine ca ființă umană. Vei spune la final: ce simplu este, cum de nu am văzut asta până acum.

Vei ști în adâncul ființei tale că aici este răspunsul pe care l-ai căutat de atâta timp.

NEPTUN – HOTEL AGORA

Hotelul Agora*** este situat la 500 m de plaja La Steaguri, la 200 m de centrul stațiunii Neptun și la 250 m de gară, înconjurat de o superbă oază de verdeață de aproximativ 10.000 mp.

Facilități oferite la hotel GRATUIT: parcare, internet, piscină și sala de gimnastică.

Se acceptă animale de companie, pentru care se percepe o taxă de 50 lei/zi.

 

Și de aici totul se schimbă: relațiile tale, felul în care percepi lumea și modul în care vezi viața. 

Sunt pregătit pentru cea mai mare experiență din viața mea!
TESTIMONIALE

Ce spun oamenii care au descoperit această învățătură minunată!

15 % reducere până pe 03 august

CONTACT

Pentru orice alte  detalii sau suport ne poti contacta: 

Teodora Olariu: nooneteodora(at)gmail.com +40.721.589.690


Declarație de răspundere: Invataturile/conceptele oferite de Rune Heivang nu trebuie considerate drept substitute ale unei evaluari medicale sau psihologice, diagnostic sau tratament corespunzator prescris intr-o relatie directa cu un (medic sau) profesionist in domeniul sanatatii. Rune Heivang nu prescrie tratamente medicale sau psihologice si nu indica utilizarea vreunei anumite tehnici ca forma de tratament pentru probleme fizice, emotionale sau mintale, ca alternativa la sfatul unui (medic sau) profesionist in domeniul sanatatii. Daca stiti, sau credeti ca aveti o boala psihica, emotionala sau fizica, sau in cazul in care situatia dvs. ar putea fi grava sau viata aflata in pericol, contactati imediat un profesionist in domeniul sanatatii.