În evenimentele noastre

împărtășim cu tine 3 lucruri importante: 

1. Harta Iluminării / Fericirii.
2. Cum să meditezi imediat și fără efort.
3. Întâlniri în Grație: Transmitere spirituală. 

Dragi prieteni,

După o retragere atât de profundă pe care am avut-o în acest weekend, am decis că am vrea să vă oferim o retragere mai lungă, la care puteți participa cu toții, de la voi de acasă.

Sunteți bineveniți în locul în care Iubirea este răspunsul suprem pentru toate întrebările pe care le avem. Acolo unde Iubirea se va dovedi a fi soluția tuturor problemelor. Vă vom arăta cum să vă opriți din a mai căuta ceea ce sunteți deja, astfel încât să vă puteți odihni în Iubirea fără de sfârșit.

Vă invităm sa vă alăturați nouă în odihna acestei cunoașteri, pentru ca fiecare sa aibă propria sa experiență, asupra vieții însăși.

Vom avea zilnic exerciții cu meditația yoghinul zburător. Acestea vor aduce corpul și mintea într-o stare ușoară și clară, astfel încât să putem vedea această minunată Iubire așa cum este ea.

Vor fi întrebări și răspunsuri, pentru a lăsa lumina să strălucească asupra tuturor formelor întunericului și îndoielilor.

Vor fi meditații zilnice, în care vom merge mai adânc, în profunzimea a ceea ce înseamnă să trăiești Forța Vieții eliberatoare, numită Iubire.

Fiecare seară se va încheia cu o Meditație în Liniște.

”Mesajul nostru, scris sau vorbit, pare să fie prea grozav pentru a fi adevărat. Vino, experimentează și descoperă tu însuți, ceea ce mii de oameni au făcut înaintea ta” 

 Rune Heivang și Arne Bjellebø

Transmiterea spirituală 
Poarta spre a Trăi ca Grație Divină.
 

Prezența unui Guru sau a unui Maestru poate ajuta oprirea căutării, atunci când căutătorul este pregătit, prin Grație. Într-o clipă.

Există nenumărate feluri în care a fost prezentat de-a lungul anilor ce se întâmplă în prezența unui Maestru. Unele denumiri ale acestui proces sunt: inițiere Shaktipat, Transmisia Sursei sau Inițiere în Grație.

Întâlnirile în Grație dintre căutător și maestru nu sunt menționate atât de mult în comunitățile spirituale, deși se pare că acestea pot avea o mare importanță pentru căutător.

Abordarea noastră în acest sens este astfel; atunci când avem o intenție comună de a ne întâlni în adevărul absolut, în Grație, ceva se întâmplă cu Câmpul, cu Liniștea, cu Grația. Vibrează, este vie, este o forță puternică. Ceea ce face de fapt această forță, este că emană energie-prezență. Ea acționează astfel încât tu să rămâi „aici”. Este energia Liniștii, este ceea ce spun de fapt Înțelepții atunci când vorbesc despre lucruri precum „rămâi în tăcere” sau „întoarce-te la liniște”. Aceasta este starea ta naturală, eliberată din ghearele energetice ale trecutului imaginar și ale iluziilor viitorului.

Asta înlătură energia de a fi corp-ego-minte, într-o clipă, prin A fi cine ești tu cu Adevărat, Aici. Acum.

Asta se întâmplă atunci când ne întâlnim cu intenția de a Fi Grație și de a Fi Acasă, în workshop-uri, retrageri, meditații sau în orice alt format cu această intenție.

Așadar sfatul nostru este, în special pentru cei care au înțeles călătoria la nivel intelectual, dar care pare că nu pot trăi adevărul complet, să caute toate acele întâlniri ce au această intenție comună de întâlnire în adevăr, cât mai des posibil.

Atât mai rămâne de făcut, din nou și din nou. Să te scufunzi în binecuvântatul câmp-iubire al Grației – până când Grația este tot ceea ce există.

CĂLĂTORIA de dincolo de timp, CĂTRE GRAȚIE !

CE SE ÎNTÂMPLĂ DACĂ ÎI SPUI DA! GRAȚIEI:
Procesul Iluminarii trăit de înțelepți și transmis de-a lungul timpului.

CITEȘTE MAI MULT

Toți cei care decid să descopere Liniștea și Grația vor intra într-un proces de realizare a Iluminarii, care îi va conduce la explorarea, într-un mod personal, a diferitelor niveluri ale conștiinței.

Aceste niveluri de conștiință au fost experimentate și relatate de înțelepții iluminați de-a lungul timpului.

În acest proces, care este unul atemporal, conștiința își va dezvălui ei însăși, propria ei realitate supremă. Aceasta dezvaluire se poate intampla în orice moment, de vreme ce procesul este unul dincolo de timp.

Iar primul lucru pe care îl faci, în acest proces, este să devii Conștient.

Devenind conștient, deblochezi calități supreme:

Fluxul infinit al energiei și vitalității forței vieții.
Fluxul infinit al inteligenței și clarității.
Fluxul infinit al beatitudinii și bucuriei dinamice creative.

Când acest flux este trezit, el fiind calitatea înnăscută a conștiinței, progresul tău pe calea evoluției spirituale este accelerat. Acum vei putea transcende mintea și corpul și îți vei da seama că ești în mod constant, ființa în liniște, de dincolo de minte și corp.

Aceasta se numește Realizarea de Sine și este primul pas al Iluminării.

Această ființare constantă îți va permite să îți dai seama că ești iubire-beatitudine în interior și în afară.

În acest fel îți schimbi relația cu Sursa-Iubire, cu ceilalți, cu întreaga ta lume și explorezi curgerea unei adevărate intimități cu toate experiențele vieții.

Aceasta poate fi numită Iluminare.

Totul pare că devine posibil, mintea și corpul tău nu mai sunt o povară, te simți ușor ca aerul.

Când există o stabilizare completă la nivelul sistemului nervos și al inimii, renunți la gândul „eu” și dai drumul fricii, furiei, stresului și plictiselii, care sunt motivul întregii suferințe umane, al tuturor deciziilor și acțiunilor ignorante din viața noastră, de pe planetă și din acest univers.

Aceasta este eliberarea totală din căutarea libertății, despre care au vorbit înțelepți precum Buddha, Iisus, Ramana Maharshi și Nisargadatta Maharaj.

Această uniune cu totul te va duce la un nivel și mai profund al adevăratei vindecări, transformări.

Conștiința este acum complet trează și experimentează unitatea și infinitele dimensiuni pline de iubire curgătoare, la toate nivelurile ființei.

Atunci când renunți la toate poveștile, renunți la întreaga separarea și descoperi liniștea pură, constanta. Îți dai seama că absolut toate căutările de stări, beatitudine și iluminare s-au oprit complet și conștientizezi că fericirea infinită pe care ai căutat-o ​​este deja oferită.

Nu există separare, nici minte, nici trup, nici celălalt, nici lumea, nici creația, nici conștiință, nu exista nimic-creat.

Tot ce există este tăcerea, liniștea absolută, pură ca NIMIC CREAT.

Această uniune cu tot, te va duce la un nivel și mai profund de iluminare, dincolo de conștiință și chiar dincolo de creație.

Ceea ce citești aici nu poate fi înțeles cu ajutorul minții și nu poate fi citit într-o carte, se poate întâmpla doar prin experiența directă a liniștii eterne, pure.

Când vei putea să te odihnesti fără efort în liniștea profundă, vei găsi și explora adevăratul tău Sine etern, care va începe să strălucească ca GRAȚIE  DIVINĂ. 

Cel mai viu te simți atunci cand esti în beatitudine și grație.

MAMA DIVINĂ, GRAȚIA este eternul puls magic care se manifestă la toate nivelurile vieții: divinitate pură, iubire-beatitudine pură și bucurie pură. Aceasta este experiența absolută a vieții. Tu ești veșnica, strălucitoarea GRAȚIE DIVINĂ

Aceasta este iluminarea absolută. 

GRAȚIA DIVINĂ va continua să se reveleze și să experimenteze în mod spontan MIRACOLUL de sine, în sine, pentru totdeauna.

Înțelegerea unică a adevăratei noastre naturi, SINELE NOSTRU este adevărata cauză a conștiinței, creației și vieții, iar de-a lungul timpului, acesta a fost denumit în multe feluri: ​​Conștiința Supremă, Sursa, DUMNEZEU, Brahman, Dătătorul Vieții sau Grația Divină.

Realizarea SINELUI adevărat, care este acel loc fără de loc și stare fără de stare, este soluția finală pentru toate problemele și provocările umane. GRAȚIA este realizarea care îi oferă căutătorului libertatea finală.

Eliberarea din căutarea libertății.

Eliberarea din toate stările.

Este adevăratul scop al vieții pentru toți oamenii și pentru toate ființele

PROGRAM

Perioada: 2-10 Mai

Sâmbătă și duminică, două weekenduri: 2-3 mai, 9-10 mai

11:00 – 14:00 Flying Yogi, Q&A, prelegeri, meditație;

17:30 – 20:30 Q&A, prelegeri, meditație;

22:00 – 22:30 Meditație în Liniște.

Luni-vineri: 4-8 mai:

11:00 – 12:00  Flying Yogi;

18:00 – 21:00  Q&A, prelegeri, meditație;

22:00 – 22:30 Meditație în Liniște.

COST

    • Pentru cei afectați de perioada în care trăim, sugerăm o contribuție minimă de 150 lei de persoană.
    • Pentru cei care nu sunt atât de afectați de perioada în care trăim, sugerăm o contribuție minimă de 500 lei de persoană.
    • Sunt disponibile burse, vă rugăm să ne trimiteți un e-mail către: contact@runeheivang.ro

Acest retreat online va fi disponibil doar pentru participanții înregistrați.

TESTIMONIALE

„Dintre miile de oameni pe care i-am cunoscut, numărul celor care trăiesc realizarea sinelui crește rapid. Vă mulțumim pentru recunoștința, iubirea și susținerea voastră  care ne motivează să continuăm să împărtășim această înțelepciune divina în retrageri, întâlniri și sesiuni private” Rune Heivang

„La retreat-urile organizate de Rune si Arne am învățat sa trăiesc magia tăcerii din care lucrurile se văd diferit: iubirea, relația cu mintea, corpul sau alți oameni capătă înțelesuri noi aici, iar felul în care înțeleg viața s-a schimbat irevocabil. Mulțumesc pentru șansa de a privi mindfull în prezent, locul unde se petrece totul…”

Dan

MAGIA EXISTA. In tabara de la Sinaia am trait-o. Doi oameni minunati au imapartasit-o cu noi FIIND si TRAIND ceea ce ne invatau. Am primit ceea ce de fapt aveam si e minunat. NIMIC si NIMENI nu-ti poate lua sau da acest DAR. Intalnirea aceasta mi-a schimbat viata, de fapt mi-a DARUIT VIATA.
As vrea sa strig sa afle toata lumea ce daruri sunt pentru cel ce cauta. Dar LINISTEA o face in locul meu.
MULTUMESC, MULTUMESC, MULTUMESC!

Liliana

Am făcut încă un popas în învățătura pe care Rune și Arne o propun pentru că, într-un sens, am știut dintotdeauna că este ceva în neregulă cu felul în care trăim, gândim sau relaționăm. Alături de oamenii pe care i-am întâlnit aici am avut oportunitatea să experimentez tăcere, confort, acceptare, iubire, conectare, prezenta, iar bagajul de înțelegere și deschidere cu care m-am întors acasă nu are preț. Mulțumesc!

Alice

…cel mai ciudat „învățător” pe care l-am vazut în viața mea. Un om de o autenticitate dezarmantă, cu ochi albaștrii pătrunzatori, zâmbet dezarmant, care îți vorbește cocoțat pe spătarul fotoliului, își scoate pantofii din picioare când se satură de ei, râde până îi curg lacrimile și știe să te privească în ochi cu o profunzime ce face sa te umpli cu „piele de găină”. Un om care își împărtășește învățătura cu zelul unui evanghelist și inocența unui copil. Și nu orice fel de învățătură. Una „heavy” care te răscolește până în adâncurile ființei tale și te face să te întrebi : o fi chiar așa de simplu? Cum mama naibii nu am știut asta până acum? … Am conștientizat azi, alături de el, că acel loc pe care l-am căutat cu ardoare de jumatate de secol de fapt se află în interiorul meu… Prima data în viața mea am avut în inimă sentimentul că am ajuns ACASĂ! A fost magic!

Judita

După un workshop cu Rune, mi-am dat seama că acesta a fost workshop-ul vieții mele. Pot spune că toata viața mea m-am pregatit pentru acest workshop. Toate cuvintele din lume pe care le-aș putea folosi nu ar putea spune nimic despre ceea ce am simțit de fapt… A fost un fel de… “wooow”. Apoi, acest retreat mi-a adus în plus, cunoașterea a cine sunt cu adevărat. M-a ajutat să “știu”, și să mă simt “Acasă”… să știu cum e sa fiu “acasă” și să fiu eu însămi. Și știu că nu este posibil să uit acest “loc” din/în care pot fi eu, tot timpul. Mulțumesc! Mulțumesc! Mulțumesc!

Nicoleta

Every time you draw the map and talk about it, I have new insights and I see more clear the paper we are. It seems like not clear enough to be one, but I am enjoying the road to nowhere. Maybe one day I will arrive nowhere or … maybe not.
Test

După o saptamana de cand s-a terminat retreat-ul de la mare pot spune ca a fost un retreat ciudat de intens, este greu sa descriu prin cuvinte, dar ceea ce s-a întâmplat este dincolo de starea de prezenta, dincolo de meditație sau de ceea ce mintea poate concepe, este ca și cum toate sunt date în același timp. Nu mai exista cineva care sa zică, am uitat sa fiu prezent, nu mai este cineva acolo care sa verifice dacă acum sunt prezent sau nu, este pur și simplu ființare și bucurie.

Este ceva extraordinar sa vezi cum tot mai mulți oameni încep să descopere, să simtă si să vadă…, sunteți minunați cu toți, fiecare in felul vostru unic, ma bucur asa de mult ca v-am cunoscut și că putem vedea împreună din acest fel de a fi, dincolo de cuvinte…, 🙏❤️

Mircea

CONTACT

Ovidiu Costescu – Email: ovidiu.costescu(at)gmail.com, Tel. 0726.766.923

Mircea Frățilă – Email: framir(at)gmail.com, Tel. 0721.432.026