Două luni de retreat online cu Rune Heivang,  Arne Bjellebø  și prietenii.

Existența strălucește ca Divinitate Pură.

Prin înțelegerea corectă a cine suntem cu adevărat (noi o numim Harta), vei dobândi o anumită cunoaștere care îți va revela experiența martorului, neafectat de ceea ce trăiește și vede în viață, în creație.

Această profundă transmisie a cunoașterii, devine o experiență de viață permanentă, în care totul este nou, proaspăt în fiecare secundă. Nu știi niciodată ce urmează să se întâmple, pentru că, după fiecare colț te așteaptă o nouă descoperire creativă, iar tu te pui de acord și te abandonezi faptului că viața există pentru a fi trăită spontan aici și acum!

A vedea viața în acest fel, este ca și cum ai bea nectarul adevărului în fiecare zi. Dai deoparte ignoranța a ceea ce ești și ti se dezvăluie că tot ceea ce vezi este fericire continuă, care nu s-a născut niciodată și, prin urmare, nu se va sfârși niciodată.

Vedem că existența strălucește deja ca Divinitate Pură.

În prezența ta, corpul, emoțiile și gândurile vin și pleacă precum norii pe cer, pentru că nu ai cum să nu fii prezent tot timpul. Nașterea și moartea sunt gânduri care vor dispărea când vei putea vedea astfel.

Cu un corp sau fără un corp, tu esti cel care strălucești, pentru totdeauna.

În întâlnirile noastre ne dăm seama că nu suntem oameni care caută Spiritul, suntem conștiință, care se trezește la potențialul ei absolut, Divinitatea Pură. Aceasta devine experiența absolută a vieții, iar Grația Divină va continua să se reveleze din ce în ce mai mult și să trăiască în mod spontan Miracolul de a fi Ea, în Sine, pentru totdeauna. 
Descoperă cum mii de oameni remarcabili pot vedea o lume fericită, în fiecare zi. Și cum poți face și tu la fel.
Alătură-te unei societăți foarte exclusive, despre pacea și fericirea care durează.
Este pentru toți oamenii, pentru toate religiile, pentru toate căile spirituale.

 

Convorbiri despre Divin, întâlniri în Liniște

Instrumentele spirituale, discuțiile și inițierile nu ne iluminează, dar pot fi de mare ajutor pentru a ne da seama de faptul că suntem deja liberi. Întregul retreat este o sărbătoare a vieții și exprimă bucuria de a vedea viața în acest fel.

  • Meditația Liniștea vorbește
  • Flying Yogi – Meditație în mișcare
  • Respirație și meditație
  • Întâlniri în Liniște: Transmisie spirituală / Shaktipat
  • Învățătură și cunoaștere: harta iluminării
  • Întrebări și răspunsuri
Cultivă tăcerea și învață să vezi de aici, să asculți de aici, să gândești de aici, să simți de aici, să vorbești de aici, să atingi de aici, să fii atins de aici, să guști de aici, să miroși de aici. Aceasta este descoperirea ta, aventura ta. Ești un explorator al divinului, într-o călătorie în divin. Nu permite nimănui, fie că este vorba de un maestru, o altă persoană sau o carte, să te îndepărteze de experiența directă cu divinul.

PREȚURI

Două luni de retreat – aprilie & mai: 2300 lei

Două săptamâni de retreat, la alegere – aprilie & mai: 1700 lei

O săptamână de retreat, la alegere – aprilie sau mai: 1000 lei

Retreat de weekend: aprilie & mai: 450 lei

Întâlniri de seară – 6, 20 aprilie & 4, 25 mai: cu contribuție, la alegere.

La fiecare eveniment, oferim câteva locuri pentru participare cu preț redus sau gratuite, dacă iti dorești cu adevărat să urmezi această invățătură. 

(rune.heivang@gmail.com)

PROGRAM

Orarul este potrivit și pentru cei care au program de lucru.

Important!
Acest retreat se desfășoară numai in limba engleză.

Existența strălucește ca Divinitate Pură
Program pentru două luni de retreat online

Trei săptămâni de retreat:
11 – 18 & 19-25 aprilie
16-23 mai

Programul zilelor săptămânii:
11:00 – 12:00 – Flying Yogi, respirație cu Rune
18:00 – 21:00 – discuții, meditații, întrebări și răspunsuri cu Rune
21:00 – 22:00 – meditație în Liniște cu Arne

Programul de sâmbătă și duminică:
11:00 – 14:00 – discuții, meditații, întrebări și răspunsuri cu Rune
16:00 – 19:00 – discuții, meditații, întrebări și răspunsuri cu Rune
19:00 – 20:00 – meditație în Liniște cu Arne

6 aprilie & 4, 25 mai – Întâlniri de seară ( acces liber)
19:00 – 21:00 – discuții, meditații, întrebări și răspunsuri cu Rune
21:00 – 22:00 – meditație in Liniște cu Arne

11 aprilie – Harta Iluminării ( acces liber)
18:00 – 21:00 – discuții, meditații, întrebări și răspunsuri cu Rune
21:00 – 22:00 – meditație in Liniște cu Arne

20 aprilie – Întâlniri de seară ( acces liber)
18:00 – 21:00 – discuții, meditații, întrebări și răspunsuri cu Rune
21:00 – 22:00 – meditație in Liniște cu Arne 

TESTIMONIALE

„Dintre miile de oameni pe care i-am cunoscut, numărul celor care trăiesc realizarea sinelui crește rapid. Vă mulțumim pentru recunoștința, iubirea și susținerea voastră  care ne motivează să continuăm să împărtășim această înțelepciune divina în retrageri, întâlniri și sesiuni private” Rune Heivang

Sunt atât de fericită și recunoscătoare că i-am intalnit pe Rune, pe Arne și întregul grup. Înainte căutam liniștea, dar nu-mi puteam da seama ce înseamnă cu adevărat și, de asemenea, nu credeam cu adevărat că ar fi posibil ca toată lumea să o experimenteze. Primul meu retreat online cu Rune și Arne a schimbat totul, cu adevărat totul. Îmi amintesc de primele zile, în care îl ascultam pe Rune și, de asemenea, pe oamenii din grup și, în timpul acesta, înțelegeam: există prezență și oamenii împărtășesc experiența împreună. De atunci nu am mai vrut să plec. Datorită marii clarități a învățăturii și prezenței pe care am experimentat-o acolo, am înțeles în sfârșit unde și cum să recunosc liniștea și că totul este deja acolo și este deschis experienței. Mulțumesc atât de mult, Rune și Arne, pentru că ne-ați arătat liniștea, pentru că ați împărtășit aceste perspective profunde și clare cu noi, pentru hartă, pentru că medităm și sărbătorim împreună, pentru că ascultați și răspundeți cu atâta răbdare și umor cald și pentru toată grija și sprijinul vostru!
Mulțumesc dincolo de cuvinte pentru că ați transformat anul 2020 în acest moment special, incredibil!

Friederike, participanta la retreat-ul 2020 – cel mai bun an din viața mea 

Cred că acest retreat ( ca și altele cu Rune) nu este unul obișnuit, veți întâlni ceva care este la cel mai înalt nivel posibil, este adevărat aur; nu este doar despre a rămâne în prezență, este ceva mai mult decât asta, este despre iubire, este despre energia vieți, despre curgere, este revelatia uriașă despre noi și despre lumea din jurul nostru …

Mircea, participant la retreat-ul 2020 – cel mai bun an din viața mea

Multumesc,multumesc,multumesc, aceste reatret-uri imi ofera ocazia sa petrec mult mai mult timp in liniste impreuna cu oameni minunati, dumnezeu sa va binecuvanteze pentru munca pe care o faceti.

Mihai G

După un workshop cu Rune, mi-am dat seama că acesta a fost workshop-ul vieții mele. Pot spune că toata viața mea m-am pregatit pentru acest workshop. Toate cuvintele din lume pe care le-aș putea folosi nu ar putea spune nimic despre ceea ce am simțit de fapt… A fost un fel de… “wooow”. Apoi, acest retreat mi-a adus în plus, cunoașterea a cine sunt cu adevărat. M-a ajutat să “știu”, și să mă simt “Acasă”… să știu cum e sa fiu “acasă” și să fiu eu însămi. Și știu că nu este posibil să uit acest “loc” din/în care pot fi eu, tot timpul. Mulțumesc! Mulțumesc! Mulțumesc!

Nicoleta 

Este ceva extraordinar sa vezi cum tot mai mulți oameni încep să descopere, să simtă si să vadă…, sunteți minunați cu toți, fiecare in felul vostru unic, ma bucur asa de mult ca v-am cunoscut și că putem vedea împreună din acest fel de a fi, dincolo de cuvinte…, 🙏❤️

Mircea

Ma simt datoare invataturii lui Rune si Arne, ii binecuvantez mereu! Am inteles atat de multe despre viata si despre locul nostru aici. Multumesc cu recunostinta…

Paula

Dragă Rune și Arne,
Îți mulțumesc pentru darurile infinite pe care ni le oferiți întotdeauna.
Sunt fericită și recunoscătore pentru oportunitatea de a petrece timp de calitate cu tine și cu un grup de oameni minunați.
Sunteți cu toții minunați! ❤
De fiecare dată când desenezi harta și vorbești despre ea, am noi perspective și văd mai clar hartia care suntem cu toți.
Cu recunostinta…

Nicoleta C

„La retreat-urile organizate de Rune si Arne am învățat sa trăiesc magia tăcerii din care lucrurile se văd diferit: iubirea, relația cu mintea, corpul sau alți oameni capătă înțelesuri noi aici, iar felul în care înțeleg viața s-a schimbat irevocabil. Mulțumesc pentru șansa de a privi mindfull în prezent, locul unde se petrece totul…”

Dan

MAGIA EXISTA. In tabara de la Sinaia am trait-o. Doi oameni minunati au imapartasit-o cu noi FIIND si TRAIND ceea ce ne invatau. Am primit ceea ce de fapt aveam si e minunat. NIMIC si NIMENI nu-ti poate lua sau da acest DAR. Intalnirea aceasta mi-a schimbat viata, de fapt mi-a DARUIT VIATA.
As vrea sa strig sa afle toata lumea ce daruri sunt pentru cel ce cauta. Dar LINISTEA o face in locul meu.
MULTUMESC, MULTUMESC, MULTUMESC!

Liliana

Am făcut încă un popas în învățătura pe care Rune și Arne o propun pentru că, într-un sens, am știut dintotdeauna că este ceva în neregulă cu felul în care trăim, gândim sau relaționăm. Alături de oamenii pe care i-am întâlnit aici am avut oportunitatea să experimentez tăcere, confort, acceptare, iubire, conectare, prezenta, iar bagajul de înțelegere și deschidere cu care m-am întors acasă nu are preț. Mulțumesc!

Alice

CONTACT

Mircea Frățilă – Email: framir(at)gmail.com, Tel. 0721.432.026

Teodora Olariu – Email: nooneteodora(at)gmail.com, Tel. 0721.589.690

Cristina Popescu – Email: cristina.popescu.carex@gmail.com, Tel. +40.741.696.576