Mesajul tuturor învățătorilor iluminați este că trebuie să-l găsești pe Dumnezeu.
Acesta este scopul vieții. Nu există alt scop sau o altă chemare mai înaltă. Îți este sortit să-l găsești și nu te vei odihni până când nu îl vei găsi.
Rune Heivang
 

Acesta nu este un retreat obișnuit

Acesta nu este un retreat obișnuit; este un retreat care te va face să ieși din ceea ce crezi despre tine. Este ceva ce poate ai căutat vreme îndelungată în diferitele forme ale spiritualității.  Vorbim pentru tine, cel care poți auzi și înțelege acest mesaj, care ai dorința profundă de a afla că ești divinitate pură și ești pregătit să vezi, să auzi și să înțelegi cine ești cu adevărat.

Această învățătură este pentru toată lumea, dar din moment ce are loc la cel mai înalt nivel, trebuie să fii pregătit pentru adevărata transmitere și transformare.
Această învățatură îți cere să îți depășești condiționarea umană. Nu este pentru cei slabi de înger. Trebuie să fii gata să renunți la toate poveștile tale, pentru a putea vedea divinitatea pură, strălucitoare, peste tot, în orice. Aici totul este Sfânt, la fel cum ai auzit în povestirile spirituale, asa cum ai auzit de la marii maeștri iluminați.

Vrem să îți arătăm că aceasta este adevărata ta poveste, este adevărata poveste a tuturor, este povestea despre cine suntem.

 

Preaiubitul este fără de formă, nu are calități sau alte atribute, iar întrebarea despre manifestare nu apare. Când cineva înțelege acest lucru, și-a realizat Sinele.

– Sri Anandamayi Ma

Misiunea noastră este să aducem înapoi în viețile noastre esența a ceea ce suntem

Esența a ceea ce suntem este numită, uneori, Liniște sau flux de inteligență și bucurie. Divinitate.

Pentru a înțelege ce înseamnă acest mesaj, trebuie să cunoști Liniștea, să ai experiența ei directă, să o cultivi și să ramâi în ea, devenind ea însăși.
Altfel, totul se va transforma într-un concept filozofic și vei înlocui vechea poveste despre viață cu una nouă, ceva mai frumoasă.

Nu despre așa ceva este vorba aici.

Aici vorbim despre întoarcerea la esența noastră divină, prin cunoașterea unei învățături unice, susținută de o practică minunată care te inițiază în a avea experiența directă a acestei învățături. Pentru ca, mai apoi, ea să te ia în grijă și să-ți transforme existența într-una divină.

Vei avea nevoie, în acest moment al vieții tale, de curaj și vulnerabilitate pentru a-ți înfrunta temerile și pentru a descoperi și cultiva o onestitate autentică, pentru a-ți vedea cele mai profunde dorințe, inclusiv ceea ce te împiedică să le atingi.

Este nevoie să ai o chemare extraordinară de a te întâlni pe tine, așa cum ești în totalitate, pentru că salturile transformative nu se întâmplă dacă vii doar să întâlnești ceva ce probabil ai mai întâlnit și în alte evenimente de acest gen.

Trebuie să fii pregătit pentru a primi adevărul despre tine și despre noi, cu toată inima și cu toată deschiderea, doar în acest fel pot avea loc transmiterea și adevărata transformare.

Cred că acest retreat ( ca și altele cu Rune) nu este unul obișnuit, veți întâlni ceva care este la cel mai înalt nivel posibil, este adevărat aur; nu este doar despre a rămâne în prezență, este ceva mai mult decât asta, este despre iubire, este despre energia vieți, despre curgere, este revelatia uriașă despre noi și despre lumea din jurul nostru …

Mircea, participant la retreat-ul 2020 – cel mai bun an din viața mea

Vei fi purtat într-o călătorie dincolo de corp, minte și creație, pentru a vedea cum se desfășoară creația însăși

Vei avea revelații profunde despre cum să trăiești tot timpul dincolo de gândurile, dorințele și acțiunile tale. În locul în care scopul faptelor tale a fost deja atins.

Vei fi purtat într-o călătorie dincolo de corp, minte și creație, pentru a vedea cum creația se desfășoară  în fața noastră, prin inteligență divină. Văzând astfel, vei păși într-un nou univers, într-o nouă lume, într-o nouă minte și într-un nou corp. Universale. Divine.

Pentru că atunci când tu te trezești, întregul univers se trezește.

Vei învăța cum să te scufunzi adânc în meditație, care va deveni viața însăși, vei vedea cum lumea ta se extinde și-ți vei trăi existența profund, din percepția divinității pure: în curgere, libertate, pace, armonie, iubire, abundență, bucurie, beatitudine, Liniște.

Sunt atât de fericită și recunoscătoare că i-am intalnit pe Rune, pe Arne și întregul grup. Înainte căutam liniștea, dar nu-mi puteam da seama ce înseamnă cu adevărat și, de asemenea, nu credeam cu adevărat că ar fi posibil ca toată lumea să o experimenteze. Primul meu retreat online cu Rune și Arne a schimbat totul, cu adevărat totul. Îmi amintesc de primele zile, în care îl ascultam pe Rune și, de asemenea, pe oamenii din grup și, în timpul acesta, înțelegeam: există prezență și oamenii împărtășesc experiența împreună. De atunci nu am mai vrut să plec. Datorită marii clarități a învățăturii și prezenței pe care am experimentat-o acolo, am înțeles în sfârșit unde și cum să recunosc liniștea și că totul este deja acolo și este deschis experienței. Mulțumesc atât de mult, Rune și Arne, pentru că ne-ați arătat liniștea, pentru că ați împărtășit aceste perspective profunde și clare cu noi, pentru hartă, pentru că medităm și sărbătorim împreună, pentru că ascultați și răspundeți cu atâta răbdare și umor cald și pentru toată grija și sprijinul vostru!
Mulțumesc dincolo de cuvinte pentru că ați transformat anul 2020 în acest moment special, incredibil!

Friederike, participanta la retreat-ul 2020 – cel mai bun an din viața mea 

Sursa a tot ce există este nimic. Acesta este tot ceea ce înseamnă manifest.
Nemanifestul devine manifest. Energia potențială devine energie activă.
Pe pânza goală se joacă, pictând. Aerul devine vânt.

Unde este separarea? Cine caută pe cine?

COST

Acesta este un eveniment deosebit.  
Trăim vremuri speciale  și mulți suntem chemați în liniște. 

Costul acestui eveniment pentru luna decembrie:  
1000 lei

PROGRAM

Orarul este potrivit și pentru cei care au program de lucru.

Decembrie

 • 07 – 13 decembrie o săptămână de retreat online
  Orar în timpul săptămânii:
  11:00 – 12:00: Flying Yogi / meditație în mișcare
  18:00 – 21:00: Q&A, prelegeri, meditație
  21:00 – 22:00: Meditație în tăcere
  Orar în timpul weekend-ului:
  11:00 – 14:00 Flying Yogi, Q&A, prelegeri, meditație
  16:00 – 19:00 Q&A, prelegeri, meditație
  19:00 – 20:00 Meditație în tăcere
 • Întâlniri de seară în fiecare marți cu Rune Heivang
  01, 15, 22, 29 decembrie
  18:00 – 21:00 Q&A, prelegeri, meditație cu Rune,
  21:00 – 22:00 Meditație în tăcere cu Arne
 • Meditații în liniște cu Arne
  În fiecare joi, sâmbătă și duminică
  03, 05, 06, 17, 19, 20, 24, 26, 27, 31 decembrie
  18:00 – 19:00 and 21:00 – 22:00

TESTIMONIALE

„Dintre miile de oameni pe care i-am cunoscut, numărul celor care trăiesc realizarea sinelui crește rapid. Vă mulțumim pentru recunoștința, iubirea și susținerea voastră  care ne motivează să continuăm să împărtășim această înțelepciune divina în retrageri, întâlniri și sesiuni private” Rune Heivang

Multumesc,multumesc,multumesc, aceste reatret-uri imi ofera ocazia sa petrec mult mai mult timp in liniste impreuna cu oameni minunati, dumnezeu sa va binecuvanteze pentru munca pe care o faceti.

Mihai G

După un workshop cu Rune, mi-am dat seama că acesta a fost workshop-ul vieții mele. Pot spune că toata viața mea m-am pregatit pentru acest workshop. Toate cuvintele din lume pe care le-aș putea folosi nu ar putea spune nimic despre ceea ce am simțit de fapt… A fost un fel de… “wooow”. Apoi, acest retreat mi-a adus în plus, cunoașterea a cine sunt cu adevărat. M-a ajutat să “știu”, și să mă simt “Acasă”… să știu cum e sa fiu “acasă” și să fiu eu însămi. Și știu că nu este posibil să uit acest “loc” din/în care pot fi eu, tot timpul. Mulțumesc! Mulțumesc! Mulțumesc!

Nicoleta 

Este ceva extraordinar sa vezi cum tot mai mulți oameni încep să descopere, să simtă si să vadă…, sunteți minunați cu toți, fiecare in felul vostru unic, ma bucur asa de mult ca v-am cunoscut și că putem vedea împreună din acest fel de a fi, dincolo de cuvinte…, 🙏❤️

Mircea

Ma simt datoare invataturii lui Rune si Arne, ii binecuvantez mereu! Am inteles atat de multe despre viata si despre locul nostru aici. Multumesc cu recunostinta…

Paula

Dragă Rune și Arne,
Îți mulțumesc pentru darurile infinite pe care ni le oferiți întotdeauna.
Sunt fericită și recunoscătore pentru oportunitatea de a petrece timp de calitate cu tine și cu un grup de oameni minunați.
Sunteți cu toții minunați! ❤
De fiecare dată când desenezi harta și vorbești despre ea, am noi perspective și văd mai clar hartia care suntem cu toți.
Cu recunostinta…

Nicoleta C

„La retreat-urile organizate de Rune si Arne am învățat sa trăiesc magia tăcerii din care lucrurile se văd diferit: iubirea, relația cu mintea, corpul sau alți oameni capătă înțelesuri noi aici, iar felul în care înțeleg viața s-a schimbat irevocabil. Mulțumesc pentru șansa de a privi mindfull în prezent, locul unde se petrece totul…”

Dan

MAGIA EXISTA. In tabara de la Sinaia am trait-o. Doi oameni minunati au imapartasit-o cu noi FIIND si TRAIND ceea ce ne invatau. Am primit ceea ce de fapt aveam si e minunat. NIMIC si NIMENI nu-ti poate lua sau da acest DAR. Intalnirea aceasta mi-a schimbat viata, de fapt mi-a DARUIT VIATA.
As vrea sa strig sa afle toata lumea ce daruri sunt pentru cel ce cauta. Dar LINISTEA o face in locul meu.
MULTUMESC, MULTUMESC, MULTUMESC!

Liliana

Am făcut încă un popas în învățătura pe care Rune și Arne o propun pentru că, într-un sens, am știut dintotdeauna că este ceva în neregulă cu felul în care trăim, gândim sau relaționăm. Alături de oamenii pe care i-am întâlnit aici am avut oportunitatea să experimentez tăcere, confort, acceptare, iubire, conectare, prezenta, iar bagajul de înțelegere și deschidere cu care m-am întors acasă nu are preț. Mulțumesc!

Alice

CONTACT

Mircea Frățilă – Email: framir(at)gmail.com, Tel. 0721.432.026

Teodora Olariu – Email: nooneteodora(at)gmail.com, Tel. 0721.589.690

Cristina Popescu – Email: cristina.popescu.carex@gmail.com, Tel. +40.741.696.576