Retreat online, de o lună, cu Rune Heivang,  Arne Bjellebø  și prietenii.

 

Când căutăm liniștea, bucuria începe să vibreze

Cu cât căutăm mai mult liniștea, cu atât Divinitatea, care este adevărata noastră ființă, deschide creierul și sistemul nervos pentru a se experimenta pe ea însăși, fiind mai ușoară și mai ușoară. Ne dăm seama că suntem această lumină care ține totul laolaltă, iar această lumină se manifestă ca o vibrație a păcii, bucuriei si inteligenței divine.

Cu cât căutăm mai mult iubirea, cu cât căutăm mai mult să știm ce suntem, cu atât mai mult experimentăm direct învățătura maeștrilor iluminați și înțelegem de la ce nivel de iluminare vorbeau ei.

Această libertate generată de cunoaștere ne schimbă relația cu Sursa noastră, cu celălalt, cu lumea noastră și explorăm adevărata intimitate cu toate experiențele vieții. La un moment dat, transcenderea minții și a corpului este ireversibilă, astfel încât nu ne mai putem întoarce niciodată la trecutul limitat, ceea ce înseamnă că viitorul nu va mai fi limitat. În această libertate ne dăm seama că nu suntem oameni care caută Duhul Divin, suntem conștiință în procesul trezirii la cea mai deplină ființă intimă a noastră, Divinitatea pură.

 

Chemarea divină

Dacă citirea acestor rânduri rezonează cu ființa voastră, sunteți bineveniți în acest retreat, să ne bucurăm impreună de discuțiile despre Divin și să avem experiența directă a ce înseamnă Divin. Dincolo de probleme, dincolo de terapie, vindecare, consiliere, dincolo de minte-corp, dincolo de lume, dincolo de univers, dincolo de conștiință, adânc, în neantul tăcut putem întâlni și explora o nouă idee despre noi înșine și despre creație.

„Trezirea este Divinul, care se coboară la frecvența noastră pentru a ne ghida. Acesta poate apărea sub toate formele și contururile. De obicei apare ca unul sau doi prieteni umani, care te sprijină în atingerea scopului tău suprem. Rune și Arne sunt astfel de prieteni. Uneori, cineva, undeva, descoperă un lucru care merită împărtășit cu lumea. Aceasta este chemarea divină.”  –

Un etern Prieten Divin

 

Convorbiri despre Divin, întâlniri în Liniște

Instrumentele spirituale, discuțiile și inițierile nu ne iluminează, dar pot fi de mare ajutor pentru a ne da seama de faptul că suntem deja liberi. Întregul retreat este o sărbătoare a vieții și exprimă bucuria de a vedea viața în acest fel.

  • Meditația Liniștea vorbește
  • Flying Yogi – Meditație în mișcare
  • Respirație și meditație
  • Întâlniri în Liniște: Transmisie spirituală / Shaktipat
  • Învățătură și cunoaștere: harta iluminării
  • Întrebări și răspunsuri
Cultivă tăcerea și învață să vezi de aici, să asculți de aici, să gândești de aici, să simți de aici, să vorbești de aici, să atingi de aici, să fii atins de aici, să guști de aici, să miroși de aici. Aceasta este descoperirea ta, aventura ta. Ești un explorator al divinului, într-o călătorie în divin. Nu permite nimănui, fie că este vorba de un maestru, o altă persoană sau o carte, să te îndepărteze de experiența directă cu divinul.

PREȚURI

Retreat, întreaga lună: 1200 lei
Retreat de o săptămână, întreaga săptămână – 8 – 14 martie: 1000 lei
Retreat de 3 zile: vineri, sâmbătă și duminică – 12 – 14 martie: 450 lei
Întâlniri dimineața și seara: – 4, 7, 18, 21, 25, 28 martie: 100 lei / seară
Întâlniri dimineața și seara numai în limba engleză – 2, 16, 23, 30 martie: cu contribuție, la alegere

PROGRAM

Orarul este potrivit și pentru cei care au program de lucru.
Cu excepția zilelor de 2, 16, 23, 30 martie – acest retreat este tradus integral în limba română.

Chemarea Divină
Program retreat online
martie 2021

Retreat de o săptămână: 8 – 14 martie
Programul zilelor săptămânii:
11:00 – 12:00 – Flying Yogi, respirație cu Rune
18:00 – 21:00 – discuții, meditații, întrebări și răspunsuri cu Rune
21:00 – 22:00 – meditație în Liniște cu Arne

Programul de sâmbătă și duminică:
11:00 – 14:00 – discuții, meditații, întrebări și răspunsuri cu Rune
16:00 – 19:00 – discuții, meditații, întrebări și răspunsuri cu Rune
19:00 – 20:00 – meditație în Liniște cu Arne

Întâlniri dimineața și seara 2, 16, 23, 30 martie, în fiecare marți: numai în limba engleză
11:00 – 12:00 – Flying Yogi, respirație cu Rune
18:00 – 21:00 – discuții, meditații, întrebări și răspunsuri cu Rune
21:00 – 22:00 – meditație in Liniște cu Arne

Întâlniri dimineața și seara : 4, 7, 18, 21, 25, 28 martie
11:00 – 12:00 – Flying Yogi, respirație cu Rune
18:00 – 21:00 – discuții, meditații, întrebări și răspunsuri cu Rune
21:00 – 22:00 – meditație in Liniște cu Arne

TESTIMONIALE

„Dintre miile de oameni pe care i-am cunoscut, numărul celor care trăiesc realizarea sinelui crește rapid. Vă mulțumim pentru recunoștința, iubirea și susținerea voastră  care ne motivează să continuăm să împărtășim această înțelepciune divina în retrageri, întâlniri și sesiuni private” Rune Heivang

Sunt atât de fericită și recunoscătoare că i-am intalnit pe Rune, pe Arne și întregul grup. Înainte căutam liniștea, dar nu-mi puteam da seama ce înseamnă cu adevărat și, de asemenea, nu credeam cu adevărat că ar fi posibil ca toată lumea să o experimenteze. Primul meu retreat online cu Rune și Arne a schimbat totul, cu adevărat totul. Îmi amintesc de primele zile, în care îl ascultam pe Rune și, de asemenea, pe oamenii din grup și, în timpul acesta, înțelegeam: există prezență și oamenii împărtășesc experiența împreună. De atunci nu am mai vrut să plec. Datorită marii clarități a învățăturii și prezenței pe care am experimentat-o acolo, am înțeles în sfârșit unde și cum să recunosc liniștea și că totul este deja acolo și este deschis experienței. Mulțumesc atât de mult, Rune și Arne, pentru că ne-ați arătat liniștea, pentru că ați împărtășit aceste perspective profunde și clare cu noi, pentru hartă, pentru că medităm și sărbătorim împreună, pentru că ascultați și răspundeți cu atâta răbdare și umor cald și pentru toată grija și sprijinul vostru!
Mulțumesc dincolo de cuvinte pentru că ați transformat anul 2020 în acest moment special, incredibil!

Friederike, participanta la retreat-ul 2020 – cel mai bun an din viața mea 

Cred că acest retreat ( ca și altele cu Rune) nu este unul obișnuit, veți întâlni ceva care este la cel mai înalt nivel posibil, este adevărat aur; nu este doar despre a rămâne în prezență, este ceva mai mult decât asta, este despre iubire, este despre energia vieți, despre curgere, este revelatia uriașă despre noi și despre lumea din jurul nostru …

Mircea, participant la retreat-ul 2020 – cel mai bun an din viața mea

Multumesc,multumesc,multumesc, aceste reatret-uri imi ofera ocazia sa petrec mult mai mult timp in liniste impreuna cu oameni minunati, dumnezeu sa va binecuvanteze pentru munca pe care o faceti.

Mihai G

După un workshop cu Rune, mi-am dat seama că acesta a fost workshop-ul vieții mele. Pot spune că toata viața mea m-am pregatit pentru acest workshop. Toate cuvintele din lume pe care le-aș putea folosi nu ar putea spune nimic despre ceea ce am simțit de fapt… A fost un fel de… “wooow”. Apoi, acest retreat mi-a adus în plus, cunoașterea a cine sunt cu adevărat. M-a ajutat să “știu”, și să mă simt “Acasă”… să știu cum e sa fiu “acasă” și să fiu eu însămi. Și știu că nu este posibil să uit acest “loc” din/în care pot fi eu, tot timpul. Mulțumesc! Mulțumesc! Mulțumesc!

Nicoleta 

Este ceva extraordinar sa vezi cum tot mai mulți oameni încep să descopere, să simtă si să vadă…, sunteți minunați cu toți, fiecare in felul vostru unic, ma bucur asa de mult ca v-am cunoscut și că putem vedea împreună din acest fel de a fi, dincolo de cuvinte…, 🙏❤️

Mircea

Ma simt datoare invataturii lui Rune si Arne, ii binecuvantez mereu! Am inteles atat de multe despre viata si despre locul nostru aici. Multumesc cu recunostinta…

Paula

Dragă Rune și Arne,
Îți mulțumesc pentru darurile infinite pe care ni le oferiți întotdeauna.
Sunt fericită și recunoscătore pentru oportunitatea de a petrece timp de calitate cu tine și cu un grup de oameni minunați.
Sunteți cu toții minunați! ❤
De fiecare dată când desenezi harta și vorbești despre ea, am noi perspective și văd mai clar hartia care suntem cu toți.
Cu recunostinta…

Nicoleta C

„La retreat-urile organizate de Rune si Arne am învățat sa trăiesc magia tăcerii din care lucrurile se văd diferit: iubirea, relația cu mintea, corpul sau alți oameni capătă înțelesuri noi aici, iar felul în care înțeleg viața s-a schimbat irevocabil. Mulțumesc pentru șansa de a privi mindfull în prezent, locul unde se petrece totul…”

Dan

MAGIA EXISTA. In tabara de la Sinaia am trait-o. Doi oameni minunati au imapartasit-o cu noi FIIND si TRAIND ceea ce ne invatau. Am primit ceea ce de fapt aveam si e minunat. NIMIC si NIMENI nu-ti poate lua sau da acest DAR. Intalnirea aceasta mi-a schimbat viata, de fapt mi-a DARUIT VIATA.
As vrea sa strig sa afle toata lumea ce daruri sunt pentru cel ce cauta. Dar LINISTEA o face in locul meu.
MULTUMESC, MULTUMESC, MULTUMESC!

Liliana

Am făcut încă un popas în învățătura pe care Rune și Arne o propun pentru că, într-un sens, am știut dintotdeauna că este ceva în neregulă cu felul în care trăim, gândim sau relaționăm. Alături de oamenii pe care i-am întâlnit aici am avut oportunitatea să experimentez tăcere, confort, acceptare, iubire, conectare, prezenta, iar bagajul de înțelegere și deschidere cu care m-am întors acasă nu are preț. Mulțumesc!

Alice

CONTACT

Mircea Frățilă – Email: framir(at)gmail.com, Tel. 0721.432.026

Teodora Olariu – Email: nooneteodora(at)gmail.com, Tel. 0721.589.690

Cristina Popescu – Email: cristina.popescu.carex@gmail.com, Tel. +40.741.696.576