Miracolul Liniștii

Cum să te trezești la
Experiența absolută a vieții

SINAIA – HOTEL COTA 1400
02 – 10 NOIEMBRIE 2019

Există atâta frumusețe și putere în Liniștea de a FI! Este la fel de inocentă și jucăușă ca un copil, dar tăcută și înțeleaptă precum un stejar vechi de 1000 de ani. Această liniște ni s-a revelat tuturor, la un moment dat, în viață. Poate în frumusețea unui vârf de munte, în zâmbetele unui bebeluș, în brațele persoanei iubite, în smerenia profundă din interiorul unei vechi mănăstiri sau în hohotele de râs ale unei glume bune.

Uneori pare să dispară, însă învățăturile sacre arata că nu e deloc asa!

Acest retreat este despre a vedea cu claritate că Liniștea de a Fi, iubirea care ne-a creat, este întotdeauna prezentă.

Pentru a ajunge la această claritate vom face împreună o călătorie printre gânduri, concepte și sentimente în această prezență permanentă care ne ghidează pe toți, limpezind mintea, devenind prieteni cu ea, astfel încât să putem descoperi cine suntem cu adevărat, ce ne face să existăm și să ne simțim vii.

Uneori avem nevoie de o hartă pentru a ni se deschide drumul. 

Harta Iluminării este instrumentul care te ajută să stai în claritate pe drumul tău către descoperirea Liniștii de a fi. Tot ce trebuie să faci este să îi pui întrebări, iar harta îți va oferi răspunsuri clare și directe de fiecare dată, oriunde te va duce viața. 

Această hartă este despre Adevăr. Și dacă vrei adevărul în viața ta, ea te va ajuta. În caz contrar, te poți rătăci cu ușurință. Întreabă harta despre tine și-ți va răspunde mereu același lucru: tu ești Liniștea de a Fi

Uneori, când ne pierdem în minte, trebuie să ieșim din ea. Una dintre cele mai bune modalități de a ieși din minte este să meditezi, iar ceea ce vei practica este ceva unic. 

Yoghinul Zburător este o meditație în mișcare ce a apărut de la sine. Este o meditație care permite corpului să găsească fluxul vieții, să se miște în ritmul său natural. Practicarea acesteia nu are nici o regulă specială, în afară de regulile pe care tu le stabilești. Are darul de a elibera în corp energia forței vieți și de a îndepărta grijile inventate de către minte. Este capabilă să pornească o zi în cel mai bun mod posibil, de aceea în retreat o facem în fiecare dimineață. Are calități ale energiilor rapide și lente, așa încât poți vedea că nu e nevoie să faci o diferență calitativă între modalitățile de a te mișca prin viață. 

Meditația Liniștea Vorbește este atât pentru începători, cât și pentru cei care practică meditația de ani de zile. Liniștea de a Fi este atât de strălucitoare atunci când practici pentru o vreme această formă meditativă! Este ca și cum ai porni un sistem de sunet de înaltă fidelitate și ai auzi fiecare instrument și fiecare notă muzicală, cu claritate. Acum auzi cu cea mai mare claritate Liniștea de dincolo de  zgomotul minții și devii Una cu Ea. Cu ochii deschiși sau închiși, poate fi la fel, Liniștea e și în afară și în interior. Locurile ascunse ale conștiinței încep să curgă în ființa ta, reamintindu-ti Cunoașterea, care a fost tot timpul disponibila. Aici.

Transmiterea Sursei este cea mai puternica metoda existentă prin care Liniștea însăși se revelează Sieși, în Sine, fiind Ea. Aici, Cine ești cu adevărat se stabilizează în Sine, devenind etern, permanent, devenind Tot, Unul. Rune și Arne sunt cei care te vor călăuzi și asista în această transmitere.

Iluminarea nu mai este acum doar un concept al minții. Beatitudinea se va revela nu doar ca extaz, ci prin adevărata iubire a creatorului pentru propria sa creație

Acum te poți bucura de frumusețea unui vârf de munte, de zâmbetele unui prunc, de a sta în brațele persoanei iubite, de smerenia profundă din interiorul unei vechi mănăstiri, de hohotele de râs ale unei unui glume bune știind, de data asta pentru totdeauna și cu siguranță, că pacea și iubirea pe care le simți și ești, nu vor mai dispărea niciodată. 

Acum pot veni multe întrebări, dar apare acea disponibilitate de a te odihni în brațele Liniștii, ca fiind singurul răspuns adevărat. 

”There is an effortless enlightenment practice, that works instantly” – Rune Heivang

Despre Trezire

”Dincolo de spiritualitate, psihologie și religie, această învățătură vine dintr-o cunoaștere antică despre cum să vezi adevărul tuturor adevărurilor. Îți va arăta că pentru a înțelege cine ești cu adevărat, este nevoie să oprești căutarea. Acest moment este ceea ce ești. Și asta e tot. Când descoperi acest lucru, vezi că oricare ar fi experiența ta – momentul prezent este mereu bun, mereu plin de iubire.
Fericirea din momentul prezent nu apare dintr-un motiv anume – este doar o stare de ființare, de a fi. Apoi, începi să îți dai seama
că această conștiință care vă permite să experimentați totul este sursa a tot ceea ce există.
Este atat de simplu. ”

După trezire, cei mai mulți oameni trec printr-o călătorie de descoperire a adevărului în tot și toate. Ceea ce își dau seama
este că trezirea nu este destinația finală. Ea deschide ușa către scopul final: înțelegerea completă a faptului că sunt o conștiință nelimitată.

COST retreat

Taxa de participare și cazarea se vor plăti separat.

TAXA de participare este 2000 de lei și poate fi achitată pana la data de 28 octombrie 2019. Înregistrarea fără plata taxei de participare nu îți rezervă locul la retreat.

ÎNREGISTRARE ȘI PLATĂ TIMPURIE – cei care se înregistrează și plătesc până la data de 23 Octombrie 2019 beneficiază de o reducere de 400 de lei din taxa de participare și vor plăti doar 1.600 de lei.

400 lei discount

până pe 23 Octombrie 2019

Pentru cei care se înscriu după data de 23 Octombrie, taxa de participare la retreat este de 2.000 lei.

Taxa o poți plăti prin virament bancar sau prin depunere de numerar în baza facturii proforme pe care o vei primi prin e-mail după ce te înregistrezi apăsând butonul de mai jos.

ATENȚIE: numărul de camere single sunt limitate; vor fi rezervate în ordinea înregistrărilor și plăților taxei de participare.

ANULĂRI – dacă plătești avansul și renunți:
până în 23.10  îți returnăm integral suma, minus 10 lei comisioane bancare
între 23.10 – 28.10  îți returnăm 50% din suma, minus 10 lei comisioane bancare
începând cu 28.10 suma achitată nu se returnează.

cazare și masă

Cazare în regim dublă: 1.100 lei cazare & masă

Cazare în regim single: 1.590 lei cazare & masă

Cazarea și masa se plătesc în numerar sau cu card bancar către hotel, la sosire.

Dacă dorești să împarți camera cu o anume persoană, te rugăm să ne comunici în scris, prin formularul de înregistrare.

MASA: costul acoperă 3 mese/zi și o pauză de cafea. Meniu normal sau vegetarian.

 

  

PROGRAM

Prima sesiune începe sâmbătă, pe 02 Noiembrie de la ora 16:00, iar ultima sesiune va fi sâmbătă seara pe 09 Noiembrie.
Duminica dimineața, pe 10 Noiembrie este plecarea către casă.

Sesiunile vor fi în limba engleză cu traducere în limba română.

– 3 ore dimineața
– pauza de prânz
– 3 ore după-amiază şi seara

Programul este unul orientativ și poate suferi modificări.

NOTA: sesiunile includ învățătura, exerciții de respirație, meditații, întrebări și răspunsuri.

Aceste întâlniri intensive nu sunt pentru cei slabi de inimă.
Rune oferă aceste retreat-uri pentru cei care simt un îndemn puternic de a se trezi din vis, nu ca programe de auto-ajutor pentru minte. Dacă acesta e cazul, Rune recomandă să cauți în altă parte.

TESTIMONIALE

„Dintre miile de oameni pe care i-am cunoscut, numărul celor care trăiesc realizarea sinelui crește rapid. Vă mulțumim pentru recunoștința, iubirea și susținerea voastră  care ne motivează să continuăm să împărtășim această înțelepciune divina în retrageri, întâlniri și sesiuni private” Rune Heivang

„La retreat-urile organizate de Rune si Arne am învățat sa trăiesc magia tăcerii din care lucrurile se văd diferit: iubirea, relația cu mintea, corpul sau alți oameni capătă înțelesuri noi aici, iar felul în care înțeleg viața s-a schimbat irevocabil. Mulțumesc pentru șansa de a privi mindfull în prezent, locul unde se petrece totul…”

Dan

MAGIA EXISTA. In tabara de la Sinaia am trait-o. Doi oameni minunati au imapartasit-o cu noi FIIND si TRAIND ceea ce ne invatau. Am primit ceea ce de fapt aveam si e minunat. NIMIC si NIMENI nu-ti poate lua sau da acest DAR. Intalnirea aceasta mi-a schimbat viata, de fapt mi-a DARUIT VIATA.
As vrea sa strig sa afle toata lumea ce daruri sunt pentru cel ce cauta. Dar LINISTEA o face in locul meu.
MULTUMESC, MULTUMESC, MULTUMESC!

Liliana

Am făcut încă un popas în învățătura pe care Rune și Arne o propun pentru că, într-un sens, am știut dintotdeauna că este ceva în neregulă cu felul în care trăim, gândim sau relaționăm. Alături de oamenii pe care i-am întâlnit aici am avut oportunitatea să experimentez tăcere, confort, acceptare, iubire, conectare, prezenta, iar bagajul de înțelegere și deschidere cu care m-am întors acasă nu are preț. Mulțumesc!

Alice

…cel mai ciudat „învățător” pe care l-am vazut în viața mea. Un om de o autenticitate dezarmantă, cu ochi albaștrii pătrunzatori, zâmbet dezarmant, care îți vorbește cocoțat pe spătarul fotoliului, își scoate pantofii din picioare când se satură de ei, râde până îi curg lacrimile și știe să te privească în ochi cu o profunzime ce face sa te umpli cu „piele de găină”. Un om care își împărtășește învățătura cu zelul unui evanghelist și inocența unui copil. Și nu orice fel de învățătură. Una „heavy” care te răscolește până în adâncurile ființei tale și te face să te întrebi : o fi chiar așa de simplu? Cum mama naibii nu am știut asta până acum? … Am conștientizat azi, alături de el, că acel loc pe care l-am căutat cu ardoare de jumatate de secol de fapt se află în interiorul meu… Prima data în viața mea am avut în inimă sentimentul că am ajuns ACASĂ! A fost magic!

Judita

După un workshop cu Rune, mi-am dat seama că acesta a fost workshop-ul vieții mele. Pot spune că toata viața mea m-am pregatit pentru acest workshop. Toate cuvintele din lume pe care le-aș putea folosi nu ar putea spune nimic despre ceea ce am simțit de fapt… A fost un fel de… “whaww”. Apoi, acest retreat mi-a adus în plus, cunoașterea a cine sunt cu adevărat. M-a ajutat să “știu”, și să mă simt “Acasă”… să știu cum e sa fiu “acasă” și să fiu eu însămi. Și știu că nu este posibil să uit acest “loc” din/în care pot fi eu, tot timpul. Mulțumesc! Mulțumesc! Mulțumesc!

Nicoleta

După o saptamana de cand s-a terminat retreat-ul de la mare pot spune ca a fost un retreat ciudat de intens, este greu sa descriu prin cuvinte, dar ceea ce s-a întâmplat este dincolo de starea de prezenta, dincolo de meditație sau de ceea ce mintea poate concepe, este ca și cum toate sunt date în același timp. Nu mai exista cineva care sa zică, am uitat sa fiu prezent, nu mai este cineva acolo care sa verifice dacă acum sunt prezent sau nu, este pur și simplu ființare și bucurie.

Este ceva extraordinar sa vezi cum tot mai mulți oameni încep să descopere, să simtă si să vadă…, sunteți minunați cu toți, fiecare in felul vostru unic, ma bucur asa de mult ca v-am cunoscut și că putem vedea împreună din acest fel de a fi, dincolo de cuvinte…, 🙏❤️

Mircea

LOCAȚIE

Hotel Cota 1400 – Sinaia / Jud Prahova

CONTACT

Dacă ai întrebări, poți contacta:

Teodora Olariu – Email: nooneteodora(at)gmail.com, Tel. 0721.589.690

Ovidiu Costescu – Email: ovidiu.costescu(at)gmail.com, Tel. 0726.766.923