Fundația ESENȚA

Să răspândească/împărtășească Adevărul Suprem: „Conștiința este tot-ceea-ce-este”, să sprijine activ oamenii (din domenii diferite, cu talente, abilități și capacități diferite) să înțeleagă cine sunt ei cu adevărat – ca drept natural al fiecăruia – și să integreze această cunoaștere în viața lor de zi cu zi.

Pentru ca înțelegerea și accesul la acest Adevăr Suprem să fie disponibile oricui, Fundația va folosi mijloace dintre cele mai diverse, astfel:

  • va organiza și va susține evenimente și turnee în localități diferite;
  • va crea și va publica lucrări tipărite și pentru mediul on-line;
  • va produce și va distribui alte tipuri de materiale de informare (audio, video și altele);
  • va organiza și va gestiona activități în comunități și organizații, în care oamenii care își doresc accesul la această cunoaștere să poată învăța, lucra și conviețui împreună, din perspectiva realizării Adevărului Suprem;
  • va putea să inițieze, să dețină și să gestioneze entități juridice din diferite domenii de activitate: economic, învățământ, social, sănătate, etc.;
  • Altele.

Obiective

Să ofere continuu unui număr tot mai mare de oameni accesul la realizarea sinelui (trezirea la adevărata lor natură) – cheia transformării radicale a relațiilor interumane și cu lumea înconjurătoare, unica soluție ce poate genera Pace și Iubire pe planetă.

Din și prin înțelegerea acestei Esențe/acestui Adevăr, să conecteze oamenii, să dezvolte în mod natural și să gestioneze/supervizeze activitatea în comunități ale celor care (se) înțeleg și cooperează din aceasta perspectivă, în diferitele aspecte ale vieții lor curente. Astfel de comunități vor include activități din orice domeniu de activitate umană (economice, de învățământ, sănătate etc). În acest sens, în termenul cel mai scurt posibil, Fundația va dezvolta un proiect-pilot, urmând apoi să extindă această experiență.

Să consilieze și să mențină activ și permanent în atenția și înțelegerea oamenilor care este Adevărul Suprem/Esența, astfel încât să fie păstrate tot timpul relațiile curate și pure între oameni, integrarea armonioasă între ei și restul lumii, natură, realitatea pe care o percepem din această perspectivă.

Să gestioneze dezvoltarea și derularea de alte proiecte bazate pe aceste principii, care au ca scop crearea și susținerea unor moduri de viață care să asigure satisfacerea oricărei nevoi umane în armonie cu tot ceea-ce-este, chiar Acum.

Să fie tot timpul un sprijin pentru armonizarea percepției până la a „vedea” că „sunt una cu toți și totul”, claritate ce aduce schimbarea perspectivelor, relaxare și creativitate ținând cont de tot ce e în jur și generând premizele de noi soluții de viață.

Board

• Rune Heivang – President, Founder

• Arne Bjellebo – CEO, Founder

• Sorin Tarcea – Founder

În prima sa etapă de existență, prin generozitatea celor care ne-au sprijinit și au făcut ca asta să fie posibil, Fundația Esența a accelerat răspândirea Cunoașterii oferite prin învățătura lui Rune Heivang. Astfel, în anii 2015 – 2018, peste 10.000 de români au avut acces GRATUIT la această Cunoaștere, în cadrul celor peste 30 de evenimente intitulate  „Cine ești, în esență„, organizate în 18 orașe din România.