Rune Heivang

SESIUNI PRIVATE

Sesiunile private cu Rune sau Arne pot avea loc pe Skype sau în persoana, pot fi individuale sau în grupuri mici. De asemenea, pot fi solicitate pachete de 3, 7 sau 15 sesiuni.

Este de dorit ca, în cazul în care soliciți o asemenea sesiune, să fi participat la cel puțin unul dintre evenimentele susținute de Rune.

Dacă doresti o sesiune privată cu Rune sau Arne, te rugăm să trimiți un email la:

Rune Heivang
Runecontact@yhaoo.com
Arne Bjellebø
Arnejohs@gmail.com

În timpul unei sesiuni private, poți pune întrebări sau poți discuta chestiuni care sunt importante pentru tine. O sesiune durează, în general, 60 de minute (uneori mai mult) iar pe parcursul ei Rune sau Arne te va ajuta să ajungi la esența chestiunilor pe care le explorezi, oferindu-ți de asemenea informațiile și energia de care ai nevoie ca să te ajute să progresezi pe calea descoperirii sinelui. Chiar dacă unele informații îți vor fi familiare, în sensul că Rune ți le-a împărtășit deja prin învățătura sa, sesiunea va fi personalizată pe informația specifică de care ai nevoie pentru ca să faci următorul pas în călătoria ta.

În emailul tău te rugăm să ne comunici dacă ai nevoie de traducere (sesiunile se desfășoară în limba engleză) și un număr de telefon la care poți fi contactat/ă, pentru detalii. Programările le vom face în ordinea solicitărilor, în funcție de timpul disponibil al lui Rune și respectiv Arne.

De asemenea, asigură-te că răspunsul la emailul tău, trimis de pe adresa menționată, nu se va duce în ‘spam’.

Tarif: 450 Lei/oră – sau 100 euro/oră

Tarif redus: daca situația financiară nu-ți permite plata tarifului întreg, te rugam să soliciți o reducere, specificând în email, pe scurt, motivul solicitării.

Te rugăm sa ai în vedere că anularea sesiunii cu cel putin 48 de ore înainte este posibilă fără nici un cost. În cazul anulării dupa acest termen este datorată întreaga sumă.

Plata: prin transfer bancar în avans, sau în numerar la sosire.

~~~~~~

Declarație de răspundere: scopul sesiunii/lor nu este de a vindeca vreo boala/boli. Rune nu poate confirma sau infirma vreun diagnostic și nici nu oferă vreun tratament. Rune nu poate face recomandări privind vreun tratament, dincolo de sfaturi orientative de bun simț/obișnuite. Sesiunea nu înlocuiește vreun tratament medical, terapie sau medicație. Aceste sesiuni nu pot fi private ca practica medicala sau soluții de vindecare a bolilor. Rune nu poate promite nici un rezultat anume și nici nu pretinde că face vindecări. Rune vorbește despre și lucrează cu Prezența, mindfulness (starea de deplina conștiință) și pacea lăuntrică.