Transmiterea Sursei

Din conversaţii rare cu Rune Heivang în care împărtăşeşte experienţa sa despre:

Trezirea energiei forţei vieţii – Carburantul atomic potrivit te va aduce către obiectivul tău.

Cred că voi descrie astfel:

Atunci când am întâlnit-o în seara aceea într-un templu mic, nu era nimic special la ea ca persoană şi, totuşi, ceva era. Poate ceea ce încerc să spun este că era o persoană normală care pur şi simplu strălucea. Celălalt aspect special era faptul că simţeam o presiune enormă în cap, aprope ca şi cum aveam nevoie să respir mai mult ca să compensez pentru energia pe care o simţeam în interior şi în exterior. Inima îmi bătea cu putere. Era ca într-o meditaţie profundă în unde delta care avea loc aici și acum fără niciun fel de efort.

Niciun efort de a ajunge acolo, era deja AICI.

Mă gândeam că, dacă nu aş fi ştiut despre linişte, despre Harta Realităţii şi natura mea cea adevarată, toate acestea m-ar fi speriat foarte rău. Era ca un glob mare de energie pură  care nu avea pe unde să se ducă. Doar vibra ca pulsaţie puternică, iar mai târziu a explodat în lumină, beatitudine şi iubire.

Era ca şi cum încăperea era înceţoşată şi clară în acelaşi timp, iar ochii mei vedeau dimensiuni aurii ale unui peisaj pe care încăperea aceasta îl etala. Unii o numesc Shakti şi Shiva. Era ca şi când amândoi comunicam în limbajul Raiului, limbajul tăcerii.

Acolo unde totul este înţeles fără cuvinte, explicaţii, gânduri sau gesturi.

Ea m-a luat de mână şi mi-a zis că senzaţia asta pe care o simţeam este mama divină. O vibraţie-iubire a celeilate părţi a tatălui divin – liniştea. Ea a trezit-o în mine, reamintindu-mi că prezenţa are, într-un fel, o altă calitate. Era ca şi cum m-a adus pe frecvenţa potrivită de radio. E deja  Aici, dar trebuie să ştii că este deja Aici. Liniştea, tăcerea este iubirea pură care vibrează și care te duce înapoi către uniunea cu tatăl – într-o linişte absolută, serenă. Totuşi, amândouă sunt acelaşi potenţial nemanifestat.

Totul este Iubire Aici, Acum.

A fost unificarea după practica mea de a vedea separarea între ceea ce se schimbă şi ceea ce nu se schimbă. Ca apoi să înţeleg că nimic-creat (no-thing) și creaţia întreagă, sunt Una, o singură forţă creatoare a vieţii.

Adevărata înţelegere, aceea că observatorul este cel observat.
Aici era uniunea adevărului. Aici puteam fi întreg şi complet. A fost o celebrare uriaşă. Și mai era o calitate suplimentară, o dimensiune suplimentară care se adăuga. Era atât de natural, de firesc. Ca şi cum te-ai întoarce acasă (acest aici) care este peste tot. Să văd şi să fiu în acest fel, a fost o revelaţie pentru mine. Avea sens pentru realizarea mea și experienţele pe care le avusesem înainte. Îmi doream ca cineva să-mi fi explicat asta înainte. M-ar fi ajutat în realizarea sinelui şi în călătoria către o viziune non-duală a realităţii, Iluminarea conştiinţei.

În tradiţia mea, îmi povesteşte ea, noi trezim energia forţei vieţii într-o întâlnire, două sau trei dacă cel care caută este clar, deschis şi pregătit. Apoi mi-a spus: un alt aspect foarte important este că:

cel care caută trebuie să ceară asta din inimă. Cere şi ţi se va da. Apoi trebuie să ai grijă de acest dar puternic.

Apoi îţi vei aminti creaţia iar acest puls al inimii universale îţi va da carburantul atomic ca să-ţi atingi obiectivele tale şi obiectivul tău suprem – adevărata împlinire.

Unii oamenii pot să-şi realizeze sinele fără a avea trăirea iubirii lui Dumnezeu. Ei sunt eliberaţi de gândurile şi povestea lor şi ajung la beatitudine, dar viaţa este puţin ternă. E ca şi cum ar lipsi ceva. Poate ca ratează o ultimă întrebare: unde este adevărata iubire a lui Dumnezeu?

Ai să vezi după o vreme că poţi transcende imediat corpul şi mintea, în secunde. Aici este ca şi cum tot ceea ce gândești, spui şi faci devine înălţat,  nou, proaspăt şi neprelucrat. Cultiv-o şi află că această forță inteligentă a iubirii eşti tu. Ea este acum trezită fără yoga sau alte metode energetice, îţi voi arăta exerciţii simple care te pot ajuta s-o cultivi, astfel încât să devii prieten cu toate senzaţiile şi dimensiunile ei. Poate fi puţin agitatată sau puternică la început, dar dupa o vreme ai să vezi că apare armonia şi fluxul luminii. O prezenţă iubitoare, o prezenţă curgătoare. E ca şi cum ai deveni prieten cu un dragon puternic care te va duce acasă.

Am cultivat-o vreme îndelungată după această întalnire şi am trecut prin ceea ce eu numesc trezirea de după trezire. Paşi ai iluminării. Încă traiesc schimbări uimitoare, la un anumit nivel, în călătoria mea.

Apoi mi-a soptit: poate mai târziu oamenii vor veni la tine ca să-şi amintească şi ei adevărul divin. Împărtăşeşte celor care sunt pregătiţi. Și află că nu ţine de tine să-i trezeşti pe oameni. De obicei oamenii care se simt neajutoraţi sau cei care manipulează nu o vor primi. Nici ignoranţii sau cei foarte interesaţi de partea materială. Chiar şi un intelect foarte puternic poate răpi adevărul. Dacă mintea le este plină de frică, neîncredere sau superstiţii, permite-le acelora să studieze la început Harta Realităţii, astfel încât să se simtă în siguranţă şi claritate.

Ei au nevoie de atitudinea potrivită.

Nu să aibă atitudini de veneraţie, ci manierele regale ale unei fiinţe libere. Astfel încât să poată să intre în această calitate supremă a Conştiinţei. Împărtăşirea se va întâmpla de la sine dacă e naturală, dacă mintea le este limpede, pregatită, matură, normală şi mai mult sau mai puţin în armonie. Ei se vor trezi către divin.

Nimeni nu poate fura sau păcăli adevărul, ei trebuie să-l vadă şi să-l câștige.

Această minunată forţă a vieţii nu va mai adormi niciodată din momentul în care a fost trezită. E ca o forţă de dincolo de minte şi de corp. Uneori o să devină mai slabă doar pentru a se întoarce mai puternică decât a fost vreodată. Şi te va trezi din nou la viaţă.

Cultivă liniştea şi învaţă cum să vezi de aici, să asculţi de aici, să gândeşti de aici, să simţi de aici, să vorbeşti de aici, să atingi de aici, să fii atins de aici, să guşti pentru prima dată, să miroşi pentru prima dată. Aceasta e descoperirea ta, aventura ta; eşti un explorator al divinităţii. 

Eşti într-o călătorie către divin. NU lăsa pe nimeni, niciun maestru, nici o persoană sau vreo carte să-ţi fure trăirea ta directă cu divinul.

Asta este ceea ce au încercat toate carţile şi tehnicile tale să-ţi spună şi să-ţi arate. E ca atunci când zbori; nu îţi iei notiţe în timp ce zbori. E ca un copil care se joacă; nu întreabă de ce şi nu încearcă să aibă o stare mai înaltă când se joacă. Cui îi pasă în acel moment?

Ai încredere în tine însuţi, iar experienţa ta proprie devine propria ta ştiinţă.

Ești singurul care poate face asta, Dar întodeauna verifică cu harta, sau altfel te vei pierde în stări şi forme spirituale ciudate. Este vorba despre eliberarea din căutarea libertăţii – Adevărul – această conştiinţă Simplă care este întodeauna Aici.

Mama divină îţi va spune tot ce este nevoie să ştii depre adevărata intimitate în viaţă. Dacă ai încredere totală şi acceptare, asta te va elibera şi te va conduce către liniştea supremă. Trăieşte în acord cu inteligenţa divină şi totul va fi iubire. E siguranţă deplină. Însă vei vedea nebunia minţii şi nebunia acestei lumi. Las-o să treacă şi mai multe ţi se vor arăta… dă drumul şi mai multe ţi se vor înfăţişa…

Îţi voi arăta creaţia ca fiind bucuria jocului divin al iubirii, dăruirii şi inteligenţei. Iar tu iei parte la el fiind treaz şi conştient. Asta se va întâmpla în feluri pe care nu ai cum să le ştii sau să le gândeşti. E ca şi cum ai învăţa să zbori cu un dragon magic. E nevoie de puţină practică. Dacă ai şti magia înainte să se întâmple, N-ar mai fi magie. Magia este de fapt viaţa nouă, ca un şuvoi de surprize divine. Toate astea sună ca un basm şi este unul, unul adevărat.

Vei fi surprins iar şi iar. Acesta este dialogul dintre tăcere şi vibraţia-iubire. Aceste calităţi sunt o pulsaţie a inimii universale. Între nimic-creat (no-thing) şi toată creaţia, vei găsi iubirea. De aici va veni inspiraţia pentru o viaţă în flux.

Această întâlnire este simbolul uniunii noastre cu supremul – divinul tău interior şi exterior. Îl numesc simbol pentru că, în primul rând, nu ai fost niciodată separat. Aici vezi cu claritate. Într-un fel, tu însuţi îţi faci iniţierea. Tu devii prieten cu Dumnezeu necunoscutul, în care nu ai avut încredere.

Ai întrebat cum, ai întrebat de ce? Acum vezi răspunsul.

Mergi acum ca prieten al lui Dumnezeu, cel ce este dătătorul vieţii, este forța vieții iubitoare, generoasă, creativă și inteligentă. Aici eşti iertat şi totul este iertat. Trăieşte în acord cu noul tău prieten, cel care ţi-a fost întotdeauna aproape. Lasă adevărul tău interior să strălucească în, şi peste toate.

Când am ieşit din templu, mă aşteptam ca starea aceea să dispară. Dar a fost aşa cum a spus ea, nu a mai dispărut niciodată. Doar fluctuează din când în când. Dar întotdeauna este pace. Cum ar putea natura ta divină să dispară? Bine-cuvântările divinului sunt aici întotdeauna.

Întelegerea despre acea senzaţie din mine m-a făcut să întreb şi să investighez şi mai profund despre viaţă, creaţie şi Dumnezeu. Mi-a oferit multe revelaţii.

Cum poate fi împărtăşită tuturor?

Aceasta nu este o stare, ci adevărata relaţie cu toate stările, incluzînd întreaga creaţie, ca fiind singura în şi dincolo de stări. Văzând în acest fel, fără a fi legat la ochi, asta va elibera toate fiinţele. Fiecare fiinţă va fi capabilă să se elibereze.

A împărtăşi cunoaşterea şi a explica teoria forţei-vieţii divine este uneori o provocare. Este vorba despre faptul că unii învăţătorii spirituali şi persoane care au avut această trăire inventează poveşti ciudate despre ea. Nu pleacă doar de la o cunoaştere inteligentă, trăită. Toate trăirile trebuie să fie Dumnezeu. Mulţi mari maeştri spirituali au vorbit despre ea: Energia forţei vieţii. Chiar în povestea lui Isus sunt descrise Sfântul Duh, Lumina cea Sfântă – Aura. Este o energie a forţei vieţii firească şi fiecare poate să vadă că este iluminat cu ea. Pentru că fiecare este ASTA.

Mulţi maeştri în ale energiei vorbesc despre puterea energetică. Nu înțelegeţi greşit, onorez toate tradiţiile. Această energie a forţei vieţii despre care vorbesc eu, te aduce de la acea putere energetică în locul fără de loc, unde energia devine iubire, cea mai puternică forţă existentă. Ea nu are nevoie să fie puternică, este absolutul. E ca un sentiment de lumină care zboară şi pluteşte, doar ca să încerc să ofer o altfel de descriere. E totuşi foarte puternică. Divinul te va îmbrăţişa  iar şi iar. 

La început tu meditezi asupra lui Dumnezeu și apoi Dumnezeu începe să mediteze asupra ta. 

Va veni la tine în toate felurile şi locurile, iar sfatul meu este să o recunoşti şi să o îmbrăţişezi. Este Graţia.

Asta îţi va simplifica practica meditativă enorm. Sunt oameni care chiar opresc meditaţia pentru o vreme. Deja meditează în viaţă. Adevărata libertate este eliberarea din căutarea libertăţii. Este deja aici fără efort.  

Aici – energia forţei vieţii te duce către iluminarea completă. Aici – vezi ceea ce nu a fost cunoscut niciodată. Aici – trăieşti tot ceea ce este de ştiut. Aici – totul îţi este arătat, vieţi trecute şi viitoare. Dimensiuni la care nici măcar nu visezi. Aici – te odihneşti cu siguranţă deplină în liniştea divină, iar acceptarea totală a vieţii deschide uşa posibilităţilor infinite. Aici, dincolo de trăirile corpului şi ale minţii, ştii cine eşti. Aici – în necunoscut îţi aduci aminte de Iubirea Nesfârşită pe care ai căutat-o de atâta timp. Aceasta este puterea adevărului. Aceasta este puterea Iubirii. Aici, dătătorul vieţii ţi se revelează. Cum este posibil? Trăieşte în necunoscut şi ai să afli.

Fii binecuvântat.