Tu alegi cât plătești
pentru acest eveniment:

 

 În evenimentele noastre
împărtășim cu tine 3 lucruri principale:
  
1. Harta Iluminării / Fericirii.
2. Cum să meditezi instant și fără efort.
3. Întâlniri în Grație: Transmiterea Sursei.
 
  
Dacă nu cunoști Grația…

 

 Percepția ta despre realitate este limitată, dacă nu-ți dai voie să experimentezi dimensiunile infinite de curgere iubitoare ale Sinelui tău, GRAȚIA.

 

Dacă spui DA! Grației,
deschizi cel mai frumos cadou care poate exista.

Acest flux inteligent va începe să răspundă chemării tale în fiecare aspect al vieții. Pentru că Grația își amintește de sine prin apariția vieții formei umane. 

Acestea sunt relatările Înțelepților iluminați și Poți și tu face aceeași descoperire

Fii binevenit!

”Mesajul nostru, scris sau vorbit, pare sa fie prea grozav pentru a fi adevărat. Vino, experimentează și descoperă tu însuți, ceea ce mii de oameni au făcut înaintea ta. ” 

 Rune Heivang și Arne Bjellebø

1. Harta Iluminării / Fericirii

Aici îți este oferită înțelepciunea strălucitoare din spatele tuturor căilor către Iluminare,
acest lucru te va ajuta să dai la o parte toate obstacolele din calea libertății tale.

 

2. Cum să meditezi imediat și fără efort

Meditația Liniștea Vorbește și Yoghinul Zburător – Meditație în curgere. Aceste meditații simple sunt foarte puternice și sunt folosite de secole de către yoghini și maeștri iluminați. Sunt căi lipsite de efort (orcine o poate face), îți vor oferi în mod instant pace, bunăstare și vor activa starea de flux, claritate și beatitudine. 

 

3. Întâlnire în Grație: Transmiterea Sursei

Întâlnire în Grație / Transmiterea Sursei.  Întâlnirea cu cineva care trăiește ca Grație Divină te poate ajuta enorm să vezi frumusețea celui care ești cu adevărat: și tu ești Grație, TOTUL ESTE GRAȚIE. Acum nu mai trebuie să fii îngrijorat că te vei chinui ani de zile cu meditația, cu prezența sau cu alte stări. Grația îți va purta de grijă în călătoria ta. 

Tu alegi cât plătești 

Vezi mai multe detalii

TU alegi cât plătești!

Din momentul în care am venit în România acum 8 ani, am împărtășit această învățătură profundă cu mii de oameni din întreaga țară. Pentru majoritatea oamenilor, în mod gratuit.

Acest eveniment special este un retreat de weekend, de două zile și jumătate. Misiunea noastră este să oferim această învățătură tuturor. Adică ȚIE.

Așa că am luat decizia ca la sfârșitul retreat-ului, să alegi TU cât vrei să plătești, considerând situația ta de viață și ceea ce simți că acest eveniment ți-a oferit. Plata va fi făcută la sfârșitul retreat-ului.

Ceea ce simțim, este că misiunea noastră de a împărtăși, este mai importantă decât să aveam o taxă, care pe mulți îi face să nu vină…  și simțim că dintre cei care au posibilitatea să plătească mai mult, o vor face, astfel încât vom putea continua cu acest mod de împărtășire, pentru TOȚI.

CĂLĂTORIA CĂTRE GRAȚIE DINCOLO DE TIMP!

CE SE ÎNTÂMPLĂ DACĂ ÎI SPUI DA! GRAȚIEI:
Procesul Iluminarii trăit de înțelepți și transmis de-a lungul timpului.

NIVELURILE ILUMINĂRII

Toți cei care decid să descopere Liniștea și Grația vor intra într-un proces de realizare a Iluminarii, care îi va conduce la explorarea, într-un mod personal, a diferitelor niveluri ale conștiinței.

Aceste niveluri de conștiință au fost experimentate și relatate de înțelepții iluminați de-a lungul timpului.

În acest proces, care este unul atemporal, conștiința își va dezvălui ei însăși, propria ei realitate supremă. Aceasta dezvaluire se poate intampla în orice moment, de vreme ce procesul este unul dincolo de timp.

Iar primul lucru pe care îl faci, în acest proces, este să devii Conștient.

Devenind conștient, deblochezi calități supreme:

Fluxul infinit al energiei și vitalității forței vieții.
Fluxul infinit al inteligenței și clarității.
Fluxul infinit al beatitudinii și bucuriei dinamice creative.

Când acest flux este trezit, el fiind calitatea înnăscută a conștiinței, progresul tău pe calea evoluției spirituale este accelerat. Acum vei putea transcende mintea și corpul și îți vei da seama că ești în mod constant, ființa în liniște, de dincolo de minte și corp.

Aceasta se numește Realizarea de Sine și este primul pas al Iluminării.

Această ființare constantă îți va permite să îți dai seama că ești iubire-beatitudine în interior și în afară.

În acest fel îți schimbi relația cu Sursa-Iubire, cu ceilalți, cu întreaga ta lume și explorezi curgerea unei adevărate intimități cu toate experiențele vieții.

Aceasta poate fi numită Iluminare.

Totul pare că devine posibil, mintea și corpul tău nu mai sunt o povară, te simți ușor ca aerul.

Când există o stabilizare completă la nivelul sistemului nervos și al inimii, renunți la gândul „eu” și dai drumul fricii, furiei, stresului și plictiselii, care sunt motivul întregii suferințe umane, al tuturor deciziilor și acțiunilor ignorante din viața noastră, de pe planetă și din acest univers.

Aceasta este eliberarea totală din căutarea libertății, despre care au vorbit înțelepți precum Buddha, Iisus, Ramana Maharshi și Nisargadatta Maharaj.

Această uniune cu totul te va duce la un nivel și mai profund al adevăratei vindecări, transformări.

Conștiința este acum complet trează și experimentează unitatea și infinitele dimensiuni pline de iubire curgătoare, la toate nivelurile ființei.

Atunci când renunți la toate poveștile, renunți la întreaga separarea și descoperi liniștea pură, constanta. Îți dai seama că absolut toate căutările de stări, beatitudine și iluminare s-au oprit complet și conștientizezi că fericirea infinită pe care ai căutat-o ​​este deja oferită.

Nu există separare, nici minte, nici trup, nici celălalt, nici lumea, nici creația, nici conștiință, nu exista nimic-creat.

Tot ce există este tăcerea, liniștea absolută, pură ca NIMIC CREAT.

Această uniune cu tot, te va duce la un nivel și mai profund de iluminare, dincolo de conștiință și chiar dincolo de creație.

Ceea ce citești aici nu poate fi înțeles cu ajutorul minții și nu poate fi citit într-o carte, se poate întâmpla doar prin experiența directă a liniștii eterne, pure.

Când vei putea să te odihnesti fără efort în liniștea profundă, vei găsi și explora adevăratul tău Sine etern, care va începe să strălucească ca GRAȚIE  DIVINĂ. 

Cel mai viu te simți atunci cand esti în beatitudine și grație.

MAMA DIVINĂ, GRAȚIA este eternul puls magic care se manifestă la toate nivelurile vieții: divinitate pură, iubire-beatitudine pură și bucurie pură. Aceasta este experiența absolută a vieții. Tu ești veșnica, strălucitoarea GRAȚIE DIVINĂ

Aceasta este iluminarea absolută. 

GRAȚIA DIVINĂ va continua să se reveleze și să experimenteze în mod spontan MIRACOLUL de sine, în sine, pentru totdeauna.

Înțelegerea unică a adevăratei noastre naturi, SINELE NOSTRU este adevărata cauză a conștiinței, creației și vieții, iar de-a lungul timpului, acesta a fost denumit în multe feluri: ​​Conștiința Supremă, Sursa, DUMNEZEU, Brahman, Dătătorul Vieții sau Grația Divină.

Realizarea SINELUI adevărat, care este acel loc fără de loc și stare fără de stare, este soluția finală pentru toate problemele și provocările umane. GRAȚIA este realizarea care îi oferă căutătorului libertatea finală.

Eliberarea din căutarea libertății.

Eliberarea din toate stările.

Este adevăratul scop al vieții pentru toți oamenii și pentru toate ființele.

CONTACT

Dacă ai întrebări, poți contacta:

Ovidiu Costescu

Email: ovidiu.costescu(at)gmail.com

tel: +40.726.766.923

Teodora Olariu:

e-mail: nooneteodora@gmail.com

tel: 0722.140.975