Retreat The Miracle of YOU
Tu alegi cât plătești

București 2 – 4 August

Ești sătul de viața pe care o ai acum? Ai căutat o cale de „ieșire”? Poate că vrei fericire? Dacă ai fi găsit ceea ce cauți, probabil că nu ai fi citit aceste rânduri. Dacă încă mai ești aici, continuă să citești, s-ar putea să fie pentru tine!

Îți poți imagina o descoperire profundă despre viață, atât de măreață încât ea va schimba totul? Am făcut această descoperire cu mulți ani în urmă și a devenit misiunea noastră, de a o împărtăși cu toată lumea. Nu aveam de ales, trebuia să fie împărtășită.

Deci asta am făcut în ultimii 8 ani aici, în România, peste tot în toată țara, pentru mii de oameni. Pentru cei mai mulți dintre ei, în mod gratuit.
 

Aceasta este ceea ce am descoperit și vreau să împărtășesc cu tine, prietene, și ai puțină răbdare cu mine acum, trebuie să mă  folosesc de câteva cuvinte pentru a explica acest lucru. 🙂

Ai citit o mulțime de cărți pentru a avea CUNOAȘTERE, ai fost la toate seminariile, cursurile și atelierele, pentru a obține cea mai bună versiune a TA, ai călătorit în atâtea locuri pentru a stabiliza FERICIREA, te-ai înconjurat de obiecte pentru a te simți în SIGURANȚĂ, ți-ai construit o cariera pentru a te simți VREDNIC, ți-ai dezvoltat o identitate sociala pentru a APARȚINE, ai câștigat bani pentru a avea LIBERTATE și PUTERE, ai vrut partenerul potrivit ca să SIMȚI IUBIRE, ai mâncat sănătos ca să eviți MOARTEA, te-ai expus la experiențe extreme ca să-ți poți spune că ești VIU.

Și arăți toate aceste lucruri celorlalți, pentru ca ei să TE VADĂ.
Pentru că TU nu TE VEZI pe TINE.

De ce faci toate astea, când nu ți-au dat aproape nimic?
Nu știi!
Îți spui: asta-i viața, toată lumea face așa.
 
Dar simți că este doar o luptă continuă această viață, storcând din ea fiecare senzație bună, într-o expediție de găsire a fericirii, fericire care pare a fi fantomatică.
 
Iar ceva din interiorul tău îți spune că această expediție va continua până când vei MURI.
 
Și s-ar putea să NU O GĂSEȘTI.
 
Ai căutat-o peste tot. Și nu ai aflat-o niciodată, ești tot mai obosit, și nu mai este timp …
 
ADEVĂRUL este::
Ceea ce cauți tu, este Adevărata Fericire. CEA care durează. CEA eternă..
 
Acum oprește-te și fii atent!
Sunt aici să îți spun că există o cale de ieșire, iar fericirea, bucuria, împlinirea, pacea veșnică, sunt efectele secundare .
Este timpul să faci o schimbare, îndepărtând acel EU care are toate problemele. Singura cale de a face acest lucru este devenind 
TU, CEL adevărat.
Atunci nu mai este nevoie sa dai problemele la o parte. Ele se vor rezolva de la sine ca prin magie, dacă realizezi acest unic ADEVĂR:
 
TU NU ești cel care crezi că ești.
Cel care ești în realitate, este ceva complet diferit.
ACELA care ești TU cu adevărat, nu are capacitatea de a trai o viață stresantă sau nefericită.
 
ACELA poate să știe doar un singur lucru:
Pe sine însuți, ca fiind toate posibilitățile Universului. Capabil de orice vrea.
 
 
Acesta este finalul expediției tale. Ai găsit ceea ce ai căutat toată viața. În a Fi. Aici. Acum.

Trezirea, Realizarea Sinelui și Iluminarea

Tot ceea ce împărtășim în întâlnirile și retragerile noastre, îți va permite să realizezi că TU ești tot ceea ce ai căutat vreodată. Doar TU.
TU ești beatitudine în vibrație, pentru totdeauna.
 
Când nu O mai cauți în afară, O vei găsi în interior. Și vei realiza că TU ești acea vibrație a beatitudini eterne.
 
TU ești acest miracol. 
 
Vei vedea că nici o practică nu te poate ilumina, deoarece adevărata ta natură este deja iluminată. Sinele tău adevărat este deja ceea ce dorești: beatitudine atemporală.
Îți vom arăta Harta Iluminării și-ți vom oferi niște instrumente foarte simple, dar extrem de puternice, astfel încât să poți recunoaște acest adevăr simplu, că TU ești cel pe care l-ai căutat. De aceea nu te-ai găsit niciodată …
Vino, experimentează și află.
Bine ați venit prieteni!

TU alegi cât plătești
Din momentul în care am venit în România acum 8 ani, am împărtășit această învățătură profundă cu mii de oameni din întreaga țară. Pentru majoritatea oamenilor, în mod gratuit.

Acest eveniment special este un retreat de weekend, de două zile și jumătate. Misiunea noastră este să oferim această învățătură tuturor. Adică ȚIE.

Așa că am luat decizia ca la sfârșitul retreat-ului, să alegi TU cât vrei să plătești ca onorariu, considerând situația ta de viață și ceea ce simți că acest eveniment ți-a oferit. Plata va fi făcută la sfârșitul retreat-ului.

Ceea ce simțim, este că misiunea noastră de a împărtăși, este mai importantă decât să aveam o taxă, care pe mulți îi face să nu vină … … și simțim că dintre cei care au posibilitatea să plătească mai mult, o vor face, astfel încât vom putea continua cu acest mod de împărtășire; pentru TOȚI.

Te invit să faci ceea ce mii de oameni au făcut înaintea ta: să te acordezi cu Liniștea și să descoperi universul din tine ca fiind o forța vitală, viață generoasă, iubitoare, inteligentă, creativă și dinamică.

Weekend Retreat

THE MIRACLE OF YOU

2 – 4  August, BUCUREȘTI

Vineri – seara de la 18:00 până la 21:00
Sâmbătă   – dimineața de la 11:00 la 14:00 (pauza 14:00 – 15:30) + seara de la 15:30 la 18:30
Duminica   – dimineața de la 11:00 la 14:00 (pauza 14:00 – 15:30) + seara de la 15:30 la 17:00

Cost: Tu alegi cât plătești

Adresa unde va avea loc evenimentul

București, Str. Nicolae Bălcescu nr. 17-19

La 350 metri distanță față de stația de metrou Universitate

CONTACT

Dacă ai întrebări, poți contacta:

Fratila Mircea

Email: framir(at)gmail.com

tel: +40.721.432.026

Costescu Ovidiu

Email: ovidiu.costescu(at)gmail.com

tel: +40.726.766.923