HAPPY HAPPY HAPPY CHRISTMAS EVENT
cu Rune Heivang

 București 06 – 08 Decembrie

TU ALEGI CÂT PLĂTEȘTI! 

Dragă prietene,  
Vino, trăiește Liniștea, găsește beatitudinea eternă.

Liniștea este răspunsul tuturor dorințelor tale.
Liniștea este curgere eternă, claritate și bucurie.

Liniștea este cheia către:
O minte fericită,
Un corp fericit,
Relații fericite,
O lume fericită,
O viață fericită.

Să fii inteligent înseamnă să fii fericit! Adevăratul succes vine din Liniște.

Atunci când găsești Liniștea și o trăiești, descoperi sensul existenței tale.

Îți dorim să ai Un Crăciun Fericit! Fericit! Fericit! 

Fii binevenit!

EXPERIENȚA ABSOLUTĂ A VIEȚII

În toți oamenii există o sursă infinită de energie a forței vieții, de inteligență divină și de fericire dinamică creativă. Când această energie nu este trezită, viața noastră se simte ca fiind incompletă și neîmplinită  iar percepția noastră asupra realității este limitată. 

Când această energie se trezește, progresul tău pe calea evoluției spirituale se accelerează, te îndrepți spre realizarea Liniștii infinite și a forței vieții și îți dai seama cine ești cu adevărat dincolo de corp și minte.

Tu ești Liniștea și Beatitudinea fără de limite.

Acum îți schimbi relația cu Sursa Iubirii, cu ceilalți oameni și cu lumea, explorezi intimitatea adevărată cu toate experiențele vieții.

Când există o stabilizare deplină în inimă, renunți la gândul de tip „Eu”, cel care este motivul întregii suferințe umane, despre care au vorbit maeștri precum Ramana Maharshi și Nisargadatta Maharaj.

Când renunți ești în curgere.

Aici, te oprești din căutarea beatitudinii și înțelegi că ea este deja oferită.

Sinele tău se iluminează.

Acum poți să realizezi starea fără de stare a Liniștii. Poți aduce această „stare” (numită și starea de somn profund, fiind treaz – Sahaja Samadhi) în starea de veghe conștientă.

Nu exista nicio practică prin care să te poți Ilumina, de vreme ce natura Ta adevărată este deja Iluminată. Starea fără de stare a Liniștii este întotdeauna aici, însă o practică simplă, așa cum este Meditația Liniștea Vorbește, te poate ajuta să realizezi acest fapt.

Vino, află și experimentează tu singur!
Ghidează-te după Harta Iluminării, trezește energia forței vieții, învață Meditația Liniștea Vorbește și descoperă Miracolul Liniștii.

Transmisia sursei este cea mai puternică metodă prin care Liniștea se dezvăluie prin Sine, pentru Sine, fiind Ea Însăși.

Aici, cel care ești cu adevărat se stabilizează în Sine, devenind etern, devenind Tot ceea ce există, devenind UNUL.

Rune și Arne vor fi cei care te vor asista și îndruma în timpul acestei Transmisii. Ei sunt aceia care i-au susținut pe cei ce și-au realizat cele mai profunde nivele ale ființei si tot ei te vor susține și pe tine în realizarea ta.

Fii binevenit la un eveniment care îți va schimba viața cu adevărat!

TU alegi cât plătești
Din momentul în care am venit în România acum 8 ani, am împărtășit această învățătură profundă cu mii de oameni din întreaga țară. Pentru majoritatea oamenilor, în mod gratuit.

Acest eveniment special este un retreat de weekend, de două zile și jumătate. Misiunea noastră este să oferim această învățătură tuturor. Adică ȚIE.

Așa că am luat decizia ca la sfârșitul retreat-ului, să alegi TU cât vrei să plătești ca onorariu, considerând situația ta de viață și ceea ce simți că acest eveniment ți-a oferit. Plata va fi făcută la sfârșitul retreat-ului.

Ceea ce simțim, este că misiunea noastră de a împărtăși, este mai importantă decât să aveam o taxă, care pe mulți îi face să nu vină…  și simțim că dintre cei care au posibilitatea să plătească mai mult, o vor face, astfel încât vom putea continua cu acest mod de împărtășire, pentru TOȚI.

Te invit să faci ceea ce mii de oameni au făcut înaintea ta: să te acordezi cu Liniștea și să descoperi universul din tine ca fiind o forța vitală, viață generoasă, iubitoare, inteligentă, creativă și dinamică.

Weekend Retreat

HAPPY, HAPPY, HAPPY, CHRISTMAS

06 – 08  Decembrie, BUCUREȘTI

Vineri – seara de la 18:00 până la 21:00
Sâmbătă   – dimineața de la 11:00 la 14:00 (pauza 14:00 – 15:30) + seara de la 15:30 la 18:30
Duminica   – dimineața de la 11:00 la 14:00 (pauza 14:00 – 15:30) + seara de la 15:30 la 17:00

Cost: Tu alegi cât plătești

Adresa unde va avea loc evenimentul

București, Str. Nicolae Bălcescu nr. 17-19

La 350 metri distanță față de stația de metrou Universitate

CONTACT

Dacă ai întrebări, poți contacta:

Fratila Mircea

Email: framir(at)gmail.com

tel: +40.721.432.026

Costescu Ovidiu

Email: ovidiu.costescu(at)gmail.com

tel: +40.726.766.923