Experiența absolută a vieții

Weekend retreat

„Adevărata înțelegere este atât de prețioasă! Este cheia iubirii, a
devotamentului și a compasiunii.”

Când îți este oferită Înțelepciunea strălucitoare din spatele tuturor căilor spre Iluminare, aceasta va elimina toate obstacolele și te va elibera pentru totdeauna.

Ea este:

Pentru toți oamenii.
Pentru toate religiile.
Pentru toate căile spirituale.

Miracolul liniștii este că te poți trezi într-un Univers Fericit în fiecare zi.
Inițierea cea mai măreață este aceea de a ne întâlni împreună în această liniște, astfel încât să putem trezi instantaneu energia Forței Vieții, inteligența divină și beatitudinea creativă. Când ne putem  întâlni în Liniște profundă, Energia Forței Vieții tale se trezește, ființarea devine beatitudine, iar tu scutești ani de zile de efort cu meditația, energia și Iluminarea. Sursa este cea care ajunge mai degrabă la tine, decât tu să ajungi la Sursă. Viața devine curgere, claritate și beatitudine. 

Traiești:
Transmitere sursei
Meditație instantanee
Beatitudine instantanee
Vindecare și transformare instantanee.

Când poți deveni conștient de faptul că ești conștient, îți transcenzi mintea și corpul. Îți dai seama cine ești cu adevărat fără o poveste limitată. Beatitudinea fără limite este răspunsul. Această realizare îți va schimba complet relația cu Dumnezeu-Sursa, cu ceilalți și cu întreaga lume. Ajungi să explorezi adevărata intimitate cu toate trăirile vieții.
Iubirea este totul. Este devotament în curgere.

Când stabilizarea inimii este deplină, îi dai drumul gândului de tip „EU” care este motivul pentru toată suferința umană, despre care au vorbit maeștri precum Ramana Maharshi și Nisargadatta Maharaj. Aici putem lăsa întreaga separarea și toate poveștile care ne spun că suntem separați. Ce rămâne? Beatitudine fără limite.

 

Marele întelept Ramana Maharshi spunea:
Nu crede în gândurile tale. 

Eu sunt corpul, este un gând
Eu sunt mintea, este un gând
Sunt separat, este un gând
Eu sunt cel care face, este un gând
Celălalt este un gând
Îngrijorarea este un gând
Frica este un gând
Moartea este un gând.

În această beatitudine firească nelimitată, te oprești din căutarea libertății și a fericirii. Îți dai seama că mesajul tuturor maeștrilor este chiar real atunci când pui STOP cu adevărat căutărilor. Beatitudinea veșnică și tot ceea ce îți dorești este Deja Oferit chiar acum, pentru totdeauna.

În Recunoștință față de această mare descoperire realizezi Grația, Dătătorul Vieții. Liniștea pură, stralucitoare, fără stare este peste tot, în toate. Acum aduci starea somnului profund în starea de veghe conștientă, numită și Sahaja Samadhi. Aici trăiești în mod spontan viața de zi cu zi într-o stare stabilă de Conștiință firească, constantă.
Aici te trezești într-un Univers Fericit în fiecare zi.

Fii bine-venit în acest weekend-retreat!

Te invit să faci ceea ce mii de oameni au făcut înaintea ta: să te acordezi cu Liniștea și să descoperi universul din tine ca fiind o forța vitală, viață generoasă, iubitoare, inteligentă, creativă și dinamică.

ESTE NOUĂ ACEASTĂ ÎNVĂȚĂTURĂ PENTRU TINE?

Îți recomandăm să urmărești Harta Realității pe care o poți găsi în video de mai sus, sau să participi la unul dintre evenimentele noastre gratuite care sunt organizate periodic.

 

CONTACT

Dacă ai întrebări, poți contacta:

Fratila Mircea

Email: framir(at)gmail.com

tel: +40.721.432.026

Costescu Ovidiu

Email: ovidiu.costescu(at)gmail.com

tel: +40.744.815.352