Turneu de 3 evenimente excepționale despre Iluminare pentru TOȚI

ARAD
– weekend retreat –
Cum să găsești GRAȚIA
31 ianuarie – 2 februarie
Tu alegi cât plătești

BUCUREȘTI
– weekend retreat –
Cum să găsești GRAȚIA
07 – 09 februarie
Tu alegi cât plătești

SINAIA
retreat de 2 săptămâni
Cum să trăiești fiind Grația
08 – 22 martie
1 sau 2 săptămâni
(în curand cu detalii)

De asemenea
În House of Silence
Trăind Grația
Ianuarie – Aprilie
101 zile – live pe facebook

Toate evenimentele și retragerile noastre sunt pentru tine, cel care nu mai ai  o secundă de pierdut în încercarea de a obține pace, bucurie și iubire prin: carieră, relații, bani, coaching, cărți, meditație, yoga, mindfulness sau tehnici spirituale.

Ce vrei cu adevărat?

Ceea ce vrei cu adevărat se găsește dincolo de pace, bucurie, înțelegere, iubire, abundență și libertate! Ce vrei cu adevărat poarta numele de GRAȚIE !

GRAȚIA este însumarea tuturor acestor calități într-o singură experiență de viață.

Dacă nu cunoști Grația, îți simți viața incompletă și neîmplinită, indiferent de nivelul la care ești, indiferent de calitatea pe care ea o are în acest moment. 

 Percepția ta despre realitate este limitată, pentru că nu-ți dai voie să experimentezi dimensiunile infinite de curgere iubitoare ale Sinelui tău, GRAȚIA.

Dacă spui DA! Grației, deschizi cel mai frumos cadou care poate exista. 

Dacă spui DA!, Grația își va aminti de Sine, de miracolul existenței ei în formă umană.

Aceasta este experiența absolută a vieții. Asta este ceea ce îți dorești, asta este ceea ce ne dorim cu toții.

Aceasta înseamnă pace și iubire pe Pământ!!

Și acesta este motivul pentru care suntem aici! Aceasta este misiunea noastră: să te ajutăm să găsești esența unei vieți fericite numite Grație în retreat-urile și evenimentele noastre.   

CE SE ÎNTÂMPLĂ DACĂ ÎI SPUI DA! GRAȚIEI

Procesul Iluminarii trăit de înțelepți și transmis de-a lungul timpului.

CITEȘTE MAI MULT

Cea mai importantă decizie pe care o poți lua vreodată în viață este să găsești Grația!

Toți cei care decid să descopere Liniștea și Grația vor intra într-un proces de realizare a Iluminarii, care îi va conduce la explorarea, într-un mod personal, a diferitelor niveluri ale conștiinței.

Aceste niveluri de conștiință au fost experimentate și înregistrate de înțelepții iluminați de-a lungul timpului.

În acest proces, care este unul atemporal, conștiința își va dezvălui ei însăși, propria ei realitate supremă. Aceasta dezvaluire se poate intampla în orice moment, de vreme ce procesul este unul dincolo de timp.

Acesta este adevăratul sens al vieții.

Iar primul lucru pe care îl faci, în acest proces, este să devii Conștient.

Devenind conștient, deblochezi calități supreme:

Fluxul infinit al energiei și vitalității forței vieții.
Fluxul infinit al inteligenței și clarității.
Fluxul infinit al beatitudinii și bucuriei dinamice creative.

Când acest flux este trezit, el fiind calitatea înnăscută a conștiinței, progresul tău pe calea evoluției spirituale este accelerat. Acum vei putea transcende mintea și corpul și îți vei da seama că ești în mod constant, ființa în liniște, de dincolo de minte și corp.

Aceasta se numește Realizarea de Sine și este primul pas al Iluminării.

Această ființare constantă îți va permite să îți dai seama că ești iubire-beatitudine în interior și în afară.

În acest fel îți schimbi relația cu Sursa-Iubire, cu ceilalți, cu întreaga ta lume și explorezi curgerea unei adevărate intimități cu toate experiențele vieții.

Aceasta poate fi numită Iluminare.

Totul pare că devine posibil, mintea și corpul tău nu mai sunt o povară, te simți ușor ca aerul.

Când există o stabilizare completă la nivelul sistemului nervos și al inimii, renunți la gândul „eu” și dai drumul fricii, furiei, stresului și plictiselii, care sunt motivul întregii suferințe umane, al tuturor deciziilor și acțiunilor ignorante din viața noastră, de pe planetă și din acest univers.

Aceasta este eliberarea totală din căutarea libertății, despre care au vorbit înțelepți precum Buddha, Iisus, Ramana Maharshi și Nisargadatta Maharaj.

Această uniune cu totul te va duce la un nivel și mai profund al adevăratei vindecări, transformări.

Conștiința este acum complet trează și experimentează unitatea și infinitele dimensiuni pline de iubire curgătoare, la toate nivelurile ființei.

Atunci când renunți la toate poveștile, renunți la întreaga separarea și descoperi liniștea pură, constanta. Îți dai seama că absolut toate căutările de stări, beatitudine și iluminare s-au oprit complet și conștientizezi că fericirea infinită pe care ai căutat-o ​​este deja oferită.

Nu există separare, nici minte, nici trup, nici celălalt, nici lumea, nici creația, nici conștiință, nu exista nimic-creat.

Tot ce există este tăcerea, liniștea absolută, pură ca NIMIC CREAT.

Această uniune cu tot, te va duce la un nivel și mai profund de iluminare, dincolo de conștiință și chiar dincolo de creație.

Ceea ce citești aici nu poate fi înțeles cu ajutorul minții și nu poate fi citit într-o carte, se poate întâmpla doar prin experiența directă a liniștii eterne, pure.

Când vei putea să te odihnesti fără efort în liniștea profundă, vei găsi și explora adevăratul tău Sine etern, care va începe să strălucească ca GRAȚIE  DIVINĂ. 

Cel mai viu te simți atunci cand esti în beatitudine și grație.

MAMA DIVINĂ, GRAȚIA este eternul puls magic care se manifestă la toate nivelurile vieții: divinitate pură, iubire-beatitudine pură și bucurie pură. Aceasta este experiența absolută a vieții. Tu ești veșnica, strălucitoarea GRAȚIE DIVINĂ

Aceasta este iluminarea absolută. 

GRAȚIA DIVINĂ va continua să se reveleze și să experimenteze în mod spontan MIRACOLUL de sine, în sine, pentru totdeauna.

Găsirea GRAȚIEI este adevăratul sens al vieții pentru toate ființele. Este întotdeauna aici. Tot ce trebuie să faci este să decizi că vrei să o găsești!

Înțelegerea unică a adevăratei noastre naturi, SINELE NOSTRU este adevărata cauză a conștiinței, creației și vieții, iar de-a lungul timpului, acesta a fost denumit în multe feluri: ​​Conștiința Supremă, Sursa, DUMNEZEU, Brahman, Dătătorul Vieții sau Grația Divină.

Realizarea SINELUI adevărat, care este acel loc fără de loc și stare fără de stare, este soluția finală pentru toate problemele și provocările umane. GRAȚIA este realizarea care îi oferă căutătorului libertatea finală.

Eliberarea din căutarea libertății.

Eliberarea din toate stările.

Este adevăratul scop al vieții pentru toți oamenii și pentru toate ființele

Cum să găsești GRAȚIA?

Ca să găsești GRAȚIA, poți învăța modul simplu prin care înțelepții, marii maeștri, yoghinii și alte mii de oameni trăiesc într-un univers fericit, în fiecare zi, fără efort.

Pentru a găsi GRAȚIA ai nevoie de cunoaștere pură, și de o experiență directă a acesteia, astfel încât să nu te pierzi în informații nefolositoare despre spiritualitate, tehnici spirituale și iluminare. Astfel încât să nu pierzi vremea, dar nici nu pui stop prea curând călătoriei tale către iluminare, înainte de a ajunge la eterna GRAȚIE DIVINĂ.

Pentru a găsi GRAȚIA ai nevoie de cunoaștere pură: 
Învață Harta Iluminării. Când ți se oferă Înțelepciunea din spatele tuturor căilor spre Iluminare, aceasta îți va înlătura toate obstacolele și îți va oferi pacea mult căutată.

Pentru a găsi GRAȚIA ai nevoie de experiența directă:
Învață Meditația Liniștea Vorbește și Yoghinul Zburător (meditație în curgere). Aceste instrumente, care se bazează pe învățăturile simple ale marilor înțelepți iluminați, care au existat pe această planetă, îți oferă curgere instantanee, claritate și beatitudine, astfel încât să poți alege să trăiești o viață inteligentă, fericită și să găsești GRAȚIA eternă.

A fi inteligent înseamnă a fi fericit. Inteligența pură este flux de bucurie pură.

Pentru a găsi GRAȚIA poți obține ajutor divin: 
Transmisia Sursei se întâmplă atunci când întâlnești pe cineva care a găsit deja GRAȚIA. Tu doar te ajustezi, iar Grația se întâlnește cu Grația.  Această întâlnire te poate ajuta enorm să vezi cine ești cu adevărat: tu ești GRAȚIA.

Când descoperi și explorezi GRAȚIA în acest fel, alături de un maestru deosebit, poți salva timp prețios, ani întregi de meditație și de căutări. (Transmisia Sursei se mai numește și Shaktipat). Acum GRAȚIA este cea care vine în viața ta, mai degrabă decât să te duci tu către ea.

Nici o practică sau întâlnire în GRAȚIE nu te poate ilumina cu adevărat, întrucât adevărata ta natură este deja iluminată. Starea fără de Stare a Liniștii și a Grației este întotdeauna aici, însă anumite practici simple, precum și întâlnirile în Grație, îți pot oferi un enorm ajutor pentru ca tu să realizezi acest fapt.

Fii binevenit la întâlnirile noastre în GRAȚIE!

Întâlnirile în GRAȚIE sunt cel mai frumos cadou, pentru noi TOȚI. Atunci când cunoaștem GRAȚIA suntem deja vindecați, noi și întreaga lume.

Acesta este motivul pentru care vă invităm să ne întâlnim în GRAȚIE. 

Acesta este mesajul nostru, aceasta este descoperirea noastră, aceasta este experiența noastră, aceasta este ceea ce împărtășim, așa cum putem mai bine, cu mii de oameni. Și tot mai mulți dintre acești oameni se trezesc pentru a explora acest adevăr. 

”Mesajul nostru, scris sau vorbit, pare sa fie prea grozav pentru a fi adevărat. Vino, experimentează și descoperă tu însuți!

Este singura cale.”  

 Rune și Arne

Fii binevenit la o întâlnire în GRAȚIA DIVINĂ, unde Ea se întâlnește pe Sine Însăși.

Rune Heivang și Arne Bjellebø

TU alegi cât plătești!

Din momentul în care am venit în România acum 8 ani, am împărtășit această învățătură profundă cu mii de oameni din întreaga țară. Pentru majoritatea oamenilor, în mod gratuit.

Acest eveniment special este un retreat de weekend, de două zile și jumătate. Misiunea noastră este să oferim această învățătură tuturor. Adică ȚIE.

Așa că am luat decizia ca la sfârșitul retreat-ului, să alegi TU cât vrei să plătești, considerând situația ta de viață și ceea ce simți că acest eveniment ți-a oferit. Plata va fi făcută la sfârșitul retreat-ului.

Ceea ce simțim, este că misiunea noastră de a împărtăși, este mai importantă decât să aveam o taxă, care pe mulți îi face să nu vină…  și simțim că dintre cei care au posibilitatea să plătească mai mult, o vor face, astfel încât vom putea continua cu acest mod de împărtășire, pentru TOȚI.

Te invit să faci ceea ce mii de oameni au făcut înaintea ta: să te acordezi cu Liniștea și să descoperi universul din tine ca fiind o forța vitală, viață generoasă, iubitoare, inteligentă, creativă și dinamică.

Weekend Retreat

CUM SĂ GĂSEȘTI GRAȚIA

Vineri  –  18:00 to 21:00 
Sâmbătă   –  11:00 – 14:00 (pauză 14:00 – 15:30) +  15:30  – 18:30
Duminica  –  11:00 – 14:00 (pauză 14:00 – 15:30) +  15:30  – 17:00

Tu alegi cât plătești!

CONTACT

Dacă ai întrebări, poți contacta:

Ovidiu Costescu

Email: ovidiu.costescu(at)gmail.com

tel: +40.726.766.923

Teodora Olariu:

e-mail: nooneteodora@gmail.com

tel: 0722.140.975