Adevărata Sărbătoare a vieții!
Adevărata Sărbătoare a minții și a corpului
Adevărata Sărbătoare a curgerii, clarității și bucuriei
Adevărata Sărbătoare a Iubirii!

Tot ceea ce faci, faci mai bine când ești în flux, claritate și bucurie.
Starea de flux este răspunsul pentru adevăratul tău succes. Pentru a schimba orice în viață, trebuie să ne schimbăm strategia vis-a-vis de stările, rezultatele și sentimentele despre viață, în așa fel încât acestea să ne aducă noi sentimente de fericire în viața noastră. Cum putem face ca acest flux să dureze?

Probabil că ai citit toate cărțile pentru a avea CUNOAȘTERE, ai mers la toate seminariile și atelierele pentru a obține cea mai bună versiune a TA,  ai călătorit în atâtea locuri pentru a consolida FERICIREA, te-ai înconjurat cu obiecte pentru a simți SIGURANȚĂ, ți-ai construit o carieră pentru a te simți VREDNIC, ți-ai dezvoltat o identitate socială pentru a APARȚINE, ai câștigat bani pentru a avea LIBERTATE și PUTERE, ți-ai dorit partenerul potrivit pentru a simți IUBIRE, ai mâncat sănătos pentru a evita MOARTEA, te-ai expus la experiențe extreme, astfel încât să-ți poți spune că ești VIU.

Adevărata sărbătorire a VIEȚII!
Cu mult timp în urmă, am descoperit un secret străvechi pentru a obține ceea ce îmi doream cu adevărat de la viață. Chiar am numit asta Adevăratul Secret. A fost descoperirea fluxului ca stare naturală a tuturor oamenilor. Acest flux este cunoscută după multe denumiri. 
Una dintre ele este iluminarea.

Când acest flux real este găsit, ne dăm seama că nu este o stare care vine și pleacă, ci o stare fără de stare care este constantă. Dacă ne cultivăm relația cu această sursă de curgere și ajungem să o cunoaștem, ne vom da seama că este pentru totdeauna.

Calitățile acestui flux sunt energia infinită a forței vieții, inteligența divină și beatitudinea creativă și dinamică. Este pace firească, curgere, claritate și beatitudine. Trăind în acest loc fără de loc al libertății, ești eliberat de căutarea ei. Îți va schimba viața complet și te va elibera de un trecut care îți limitează viitorul, dându-ți seama că răspunsul la cele mai presus dorințe ale tale și binecuvântarea supremă sunt deja oferite.

În această retragere de weekend, îți vom oferi acces la trezirea ta, la descoperirea și experiența locului tău interior de Liniște și curgere eterne. Și îți vom arăta metode extraordinare pentru a face acest lucru.

Îți vom arăta harta iluminării, care este harta către flux, claritate și bucurie pentru totdeauna.

Îți vom arăta ce se întâmplă atunci când redefinești adevăratul succes în viață, cu cunoștințe unice, astfel încât să poți avea cu adevărat succes în viață, chiar acum. Adevăratul succes este să sărbătorim viața ACUM, mâine și peste 20 de ani. A fi inteligent înseamnă a fi fericit.

THE SILENT WOW!
Când ne întâlnim în Liniște, vei trăi foarte curând adevăratul efect al Ei. Eu o numesc THE SILENT WOW (Liniștea spectaculoasă).

La început am putea crede că atunci când întâlnim liniștea experimentăm o anumită stare, însă de fapt, eterna stare fără de stare a Liniștii este cea care începe să se dezvăluie. Acum beatitudinea în vibrație devine beatitudine strălucitoare în liniște nemișcată. Acum poți aduce această „stare” (denumită și starea de somn profund treaz sau Sahaja Samadhi) în starea de veghe conștientă. Starea fără de stare este lipsită de dorința pentru alte stări. Aici înveți să trăiești spontan în răspunsul tuturor viselor tale și îți dai seama că cine ești cu adevărat este cea mai mare manifestare existentă.

Nici o practică nu te poate Ilumina, întrucât adevărata ta natură este deja iluminată, starea fără de stare este întotdeauna aici, însă o simplă întâlnire în Liniște, cu Harta Iluminării, cu o practică precum Meditația Liniștea Vorbește sau cu cea a Yoghinului Zburător, te pot ajuta să realizezi acest fapt.
 
TU NU ești cel care crezi că ești.
Cel care ești în realitate, este ceva complet diferit.
ACELA care ești TU cu adevărat, nu are capacitatea de a trai o viață stresantă sau nefericită.

TU alegi cât plătești
Din momentul în care am venit în România acum 8 ani, am împărtășit această învățătură profundă cu mii de oameni din întreaga țară. Pentru majoritatea oamenilor, în mod gratuit.

Acest eveniment special este un retreat de weekend, de două zile și jumătate. Misiunea noastră este să oferim această învățătură tuturor. Adică ȚIE.

Așa că am luat decizia ca la sfârșitul retreat-ului, să alegi TU cât vrei să plătești ca onorariu, considerând situația ta de viață și ceea ce simți că acest eveniment ți-a oferit. Plata va fi făcută la sfârșitul retreat-ului.

Ceea ce simțim, este că misiunea noastră de a împărtăși, este mai importantă decât să aveam o taxă, care pe mulți îi face să nu vină … … și simțim că dintre cei care au posibilitatea să plătească mai mult, o vor face, astfel încât vom putea continua cu acest mod de împărtășire; pentru TOȚI.

Te invit să faci ceea ce mii de oameni au făcut înaintea ta: să te acordezi cu Liniștea și să descoperi universul din tine ca fiind o forța vitală, viață generoasă, iubitoare, inteligentă, creativă și dinamică.

Weekend Retreat

THE SILENT WOW

18 – 20  Octombrie, BUCUREȘTI

Vineri – seara de la 18:00 până la 21:00
Sâmbătă   – dimineața de la 11:00 la 14:00 (pauza 14:00 – 15:30) + seara de la 15:30 la 18:30
Duminica   – dimineața de la 11:00 la 14:00 (pauza 14:00 – 15:30) + seara de la 15:30 la 17:00

Cost: Tu alegi cât plătești

Adresa unde va avea loc evenimentul

București, Str. Nicolae Bălcescu nr. 17-19

La 350 metri distanță față de stația de metrou Universitate

CONTACT

Dacă ai întrebări, poți contacta:

Fratila Mircea

Email: framir(at)gmail.com

tel: +40.721.432.026

Costescu Ovidiu

Email: ovidiu.costescu(at)gmail.com

tel: +40.726.766.923