Weekend retreat online cu Rune Heivang 
01 și 02 august

 

 În evenimentele noastre
împărtășim 3 lucruri importante:
  
1. Harta către libertate.
2. Cum să meditezi imediat și fără efort.
3. Întâlniri în Iubire: Transmiterea Sursei.
Când recunoști Curgerea Iubirii…
 

Îți dai seama că nu ai fost niciodată în alt loc decât al acestei îmbrățișări eterne. Recunoști fiecare aspect al vieții ca fiind o dimensiune a Sinelui tău, a Iubirii.

Când te lași în Curgerea Iubirii...

Ea va începe să răspundă chemării tale, iar perspectivele limitate despre tine sunt recunoscute și îndepărtate. Ceea ce se așează este intimitatea profundă cu fiecare aspect al vieții. 

Iubirea este Unul...

O singură iubire fără început, fără sfârșit, care curge. Și curge.  Atinge tot, îmbrățișează tot, săruta tot. 

Când te lași în voia ei devii ea și curgi și tu. Și curgi. Atingi tot, îmbrățișezi tot, săruți tot. Pentru eternitate. 

Fii binevenit!

”Mesajul nostru, scris sau vorbit, pare sa fie prea grozav pentru a fi adevărat. Vino, experimentează și descoperă tu însuți, ceea ce mii de oameni au făcut înaintea ta. ” 

 Rune Heivang și Arne Bjellebø

1. Harta Iluminării / Fericirii

Aici îți este oferită înțelepciunea strălucitoare din spatele tuturor căilor către Iluminare,
acest lucru te va ajuta să dai la o parte toate obstacolele din calea libertății tale.

 

2. Cum să meditezi imediat și fără efort

Meditația Liniștea Vorbește și Yoghinul Zburător – Meditație în curgere. Aceste meditații simple sunt foarte puternice și sunt folosite de secole de către yoghini și maeștri iluminați. Sunt căi lipsite de efort (oricine o poate face), îți vor oferi în mod instant pace, bunăstare și vor activa starea de flux, claritate și beatitudine. 

 

3. Întâlnire în Iubire: Transmiterea Sursei

Întâlnirea cu cineva care trăiește ca Iubire Divină te poate ajuta enorm să vezi frumusețea celui care ești cu adevărat: și tu ești Iubire, TOTUL ESTE IUBIRE. Acum nu mai trebuie să fii îngrijorat că te vei chinui ani de zile cu meditația, cu prezența sau cu alte stări. Iubirea îți va purta de grijă în călătoria ta. 

Procesul de iluminare experimentat și povestit de către înțelepți de-a lungul timpului:

Călătoria către GRAȚIE dincolo de timp!

NIVELURILE ILUMINĂRII

Toți cei care decid să descopere Liniștea și Grația vor intra într-un proces de realizare a Iluminarii, care îi va conduce la explorarea, într-un mod personal, a diferitelor niveluri ale conștiinței.

Aceste niveluri de conștiință au fost experimentate și relatate de înțelepții iluminați de-a lungul timpului.

În acest proces, care este unul atemporal, conștiința își va dezvălui ei însăși, propria ei realitate supremă. Aceasta dezvaluire se poate intampla în orice moment, de vreme ce procesul este unul dincolo de timp.

Iar primul lucru pe care îl faci, în acest proces, este să devii Conștient.

Devenind conștient, deblochezi calități supreme:

Fluxul infinit al energiei și vitalității forței vieții.
Fluxul infinit al inteligenței și clarității.
Fluxul infinit al beatitudinii și bucuriei dinamice creative.

Când acest flux este trezit, el fiind calitatea înnăscută a conștiinței, progresul tău pe calea evoluției spirituale este accelerat. Acum vei putea transcende mintea și corpul și îți vei da seama că ești în mod constant, ființa în liniște, de dincolo de minte și corp.

Aceasta se numește Realizarea de Sine și este primul pas al Iluminării.

Această ființare constantă îți va permite să îți dai seama că ești iubire-beatitudine în interior și în afară.

În acest fel îți schimbi relația cu Sursa-Iubire, cu ceilalți, cu întreaga ta lume și explorezi curgerea unei adevărate intimități cu toate experiențele vieții.

Aceasta poate fi numită Iluminare.

Totul pare că devine posibil, mintea și corpul tău nu mai sunt o povară, te simți ușor ca aerul.

Când există o stabilizare completă la nivelul sistemului nervos și al inimii, renunți la gândul „eu” și dai drumul fricii, furiei, stresului și plictiselii, care sunt motivul întregii suferințe umane, al tuturor deciziilor și acțiunilor ignorante din viața noastră, de pe planetă și din acest univers.

Aceasta este eliberarea totală din căutarea libertății, despre care au vorbit înțelepți precum Buddha, Iisus, Ramana Maharshi și Nisargadatta Maharaj.

Această uniune cu totul te va duce la un nivel și mai profund al adevăratei vindecări, transformări.

Conștiința este acum complet trează și experimentează unitatea și infinitele dimensiuni pline de iubire curgătoare, la toate nivelurile ființei.

Atunci când renunți la toate poveștile, renunți la întreaga separarea și descoperi liniștea pură, constanta. Îți dai seama că absolut toate căutările de stări, beatitudine și iluminare s-au oprit complet și conștientizezi că fericirea infinită pe care ai căutat-o ​​este deja oferită.

Nu există separare, nici minte, nici trup, nici celălalt, nici lumea, nici creația, nici conștiință, nu exista nimic-creat.

Tot ce există este tăcerea, liniștea absolută, pură ca NIMIC CREAT.

Această uniune cu tot, te va duce la un nivel și mai profund de iluminare, dincolo de conștiință și chiar dincolo de creație.

Ceea ce citești aici nu poate fi înțeles cu ajutorul minții și nu poate fi citit într-o carte, se poate întâmpla doar prin experiența directă a liniștii eterne, pure.

Când vei putea să te odihnesti fără efort în liniștea profundă, vei găsi și explora adevăratul tău Sine etern, care va începe să strălucească ca GRAȚIE  DIVINĂ. 

Cel mai viu te simți atunci cand esti în beatitudine și grație.

MAMA DIVINĂ, GRAȚIA este eternul puls magic care se manifestă la toate nivelurile vieții: divinitate pură, iubire-beatitudine pură și bucurie pură. Aceasta este experiența absolută a vieții. Tu ești veșnica, strălucitoarea GRAȚIE DIVINĂ

Aceasta este iluminarea absolută. 

GRAȚIA DIVINĂ va continua să se reveleze și să experimenteze în mod spontan MIRACOLUL de sine, în sine, pentru totdeauna.

Înțelegerea unică a adevăratei noastre naturi, SINELE NOSTRU este adevărata cauză a conștiinței, creației și vieții, iar de-a lungul timpului, acesta a fost denumit în multe feluri: ​​Conștiința Supremă, Sursa, DUMNEZEU, Brahman, Dătătorul Vieții sau Grația Divină.

Realizarea SINELUI adevărat, care este acel loc fără de loc și stare fără de stare, este soluția finală pentru toate problemele și provocările umane. GRAȚIA este realizarea care îi oferă căutătorului libertatea finală.

Eliberarea din căutarea libertății.

Eliberarea din toate stările.

Este adevăratul scop al vieții pentru toți oamenii și pentru toate ființele.

Weekend Retreat Online

Întâlniri cu Rune Heivang

01 – 02 August

PROGRAM

Sămbătă: 13 iunie:

11:00 – 14:00 (pauză 14:00 – 16:00) + 16:00 – 18:00

18:30 – 19:30 Meditație în liniște cu Arne Bjellebø.

Duminică: 14 iunie:

11:00 – 14:00 (pauză 14:00 – 16:00) + 16:00 – 18:00

18:30 – 19:30 Meditație în liniște cu Arne Bjellebø.

COST

    • Pentru acest retreat de week-end prețul este 250 lei de persoană.
    • Pentru cei care întâmpină dificultăți financiare, se oferă burse cu participarea bursierului de minim 50 de lei. Cererea pentru bursă trebuie făcută până joi 30 iulie.

Acest retreat online va fi disponibil doar pentru participanții înregistrați.

CONTACT

Dacă ai întrebări, poți contacta:

Ovidiu Costescu

Email: ovidiu.costescu(at)gmail.com

tel: +40.726.766.923

Fratila Mircea:

Email: framir(at)gmail.com

tel: +40.721.432.026