Marea Descoperire

Când descoperi ce ești de fapt, faci Marea ta Descoperire.
Devii conștient că ești Conștient.
Și atunci, se-așterne
Pacea interioară.
Găsești Armonia.
Iar când ești în pace internă și în armonie, mintea și corpul se relaxează în Momentul Prezent.

Sunt în Flux

În acel Moment, al acestei Mari Descoperiri, te relaxezi. Te simți în siguranță. Pentru că acolo, în starea de Prezență, de liniște, nu îți mai asculți gândul care-ți spune că ai avea o problemă.

Și-atunci, unui flux de energie îi este permis să curgă nestingherit.

Ești liber în acest Flux și ai o minte cu adevărat clară. Simți că ai gândurile potrivite, emoțiile potrivite și acțiunile potrivite cu Momentul Prezent. Inteligența ta se poate manifesta în întreaga sa plenitudine.

Energia ta vitală se eliberează. Creativitatea se manifestă.

Și, bineînțeles, nu mai vezi nici așa de multe obstacole în fața ta. Într-un mod firesc se produc și vindecări, pentru că stresul dispare; iar cînd stresul dispare, se activează sistemul imunitar.

Este ceea ce trebuie să fie. Și te simți bine. Prezență în mișcare.

 

Știu

Din această stare de pace internă, de armonie, de flux, de ”curgere”, începi  să Știi cine ești cu adevărat. Să cunoști adevărul despre tine. Pentru că din această stare, ești deja martor, observator al gândurilor și poți să vezi că tu nu ești (doar) gândurile tale.

Căutarea Libertății se oprește. Pentru că știi că libertatea ta e deja aici. Iar mintea ta se poate odihni. Te vei fi eliberat din căutarea Libertății. Te simți întreg și complet. Îți schimbi relația atât cu trecutul cât și cu viitorul imaginat de tine. Povestea ta se schimbă.

Vei continua să-ți manifești personalitatea, așa cum este ea, dar acum vezi dincolo de Poveste, vezi că este doar o poveste. Iar tu nu-ți mai folosești energia în poveste, ca să fii ”cineva”.

Poți să fii tu însuți, așa cum ești.

Ce ești tu? Prezență.

Și cînd Știi cine ești, nu mai ai nevoie să știi.

 

Iubesc

Iar când nu te mai identifici pe tine cu povestea ta, nu-i mai vezi nici pe ceilalți prin prisma poveștile lor. Și poți să ai o experiență directă cu ”celălalt”.

Fiind Conștient, vezi Conștiința în toate. Iar separarea ta de celălalt nu se mai produce. Nu te mai identifici cu gandul care îți spune că suntem separați. Pentru că în Momentul Prezent nu există separare.

Privești și înafară și vezi. Ce vezi? Acum te vezi pe tine în ceilalți. Și vezi că Totul este pur.

Asta-ți deschide inima și primești darul acestui Moment Prezent, pe care n-ai fi putut să-l vezi în trecut sau în viitor… Și, din această schimbare a relației tale cu Momentul, vezi și cine este celălalt, cu adevărat.

Asta se numește Iubire.

Și-atunci… cum te-ai purta cu tine însuți de aici, din Prezență, din pace și bucurie?

 

Am

Ai înțeles că ești Prezență și nu mai ai nevoie să cunoști Prezența.

Până acum, când simțeai că ai nevoie de ceva, era acolo o frică, o emoție care îți spunea ce nu ai. Dar în această Liniște interioară nu mai există cineva sau ceva care să spună ”nu am”. Și-acum vezi cu-adevărat dincolo de Povestea care-ți spunea mai înainte că ai neapărată nevoie de ceva. Trăiești fără acea frică.

Vezi lucrurile așa cum sunt. Ești liber în Moment. Trăiești din perspectiva lui: ”Acum, Am cât îmi trebuie Acum. In acest moment, Am.” Și din această renunțare, simți Abundența.

Și poți să și dăruiești, din ceea ce ai, pentru că încetezi să te mai vezi tot timpul doar pe tine cu nevoile tale.

Desigur, asta nu înseamnă că nu poți dori să ai ceva, orice. Dar acum, când nu te mai identifici cu gândul și cu emoția care-ți spune ce nu ai, te eliberezi de trecutul care-ți spune ce ți-a lipsit și de viitorul care spune ”asta îmi trebuie!”. Te eliberezi de dorință.

Ești în claritate și de-aici Noul poate de-acum să apară, de dincolo de poveste.

 

Aleg

Acum căutarea încetează. Și asta este libertatea adevărată. Pentru că, dacă încetează căutarea, o să afli că deja este aici ceea ce tu cauți cu adevărat.

Și de-aici ai opțiunea să Alegi.

Ce s-alegi? E simplu. E clar.

Unde să fie oare locul cel mai firesc, cel mai potrivit pentru tine? Locul cel mai benefic în care să te afli, orice ai dori să faci? Unul cu stres, frica și confuzie?! Sau în claritate, creativitate și bucurie!

Și faci Alegerea. Din claritate. Începi cu începutul. Cu ce-i mai important. Alegi claritatea. Și stai aici. De ce? Pentru că Aici este deja ceea ce vrei, este ceea ce cauți.

Și înțelegi că Libertatea este eliberarea din căutarea Libertății.

Ești eliberat de gând.

Iar Marea Descoperire devine amprenta ta în Câmpul Tuturor Potențialelor.
Creierul ți se recalibrează, apar noi circuite neuronale, povestea se schimbă.
Iar viața devine nouă.

Și urmezi Lumina.
Starea de Bine.

Ești Acasă.