UNDE SE NAȘTE BUCURIA

Descoperă învățătura.  Darul Bucuriei de a fi.

EXPERIENȚA ABSOLUTĂ A VIEȚII

În toți oamenii există o sursă de energie infinită a forței vieții, inteligență divină și fericire dinamică creativă. Când această energie nu se trezește, viața noastră pare incompletă și neîmplinită. Percepția noastră asupra realității este limitată. Când această energie se trezește, progresul nostru pe calea evoluției spirituale se accelerează.

  • Ne îndreptăm spre realizarea tăcerii infinite și a forței vieții și îți dai seama cine ești cu adevărat dincolo de trup și minte. Tu ești Liniștea si Beatitudinea fără de limite. Acum îți schimbi relația cu Sursa Iubirii, cu celălalt și cu lumea, explorezi intimitatea adevărată cu toate experiențele vieții.

    Când există o stabilizare deplină în inimă, dai drumul gândului de tip „Eu”, motivul pentru toată suferința umană, despre care au vorbit maeștrii precum Ramana Maharshi și Nisargadatta Maharaj. Când dai drumul, ești în curgere.

    Aici, oprești căutarea fericirii și înțelegi că fericirea pe care o cauți este deja dată. Îl iluminezi pe Sinele tău.

    Acum poți să realizezi starea fără de stare a Liniștii. Poți aduce această „stare” (numită și starea profundă de somn) în starea de veghe conștientă. Aici te trezești în pace, în curgere, înțelepciune, iubire, abundență și libertate în fiecare zi = Iluminare Absolută.

REALIZAREA SINELUI

Cine ești tu fără povestea ta?
M-am trezit într-o zi, eram la munte și mi-am pus întrebarea:
Cine sunt eu? 
Tot ceea ce știu și înțeleg ca fiind eu, este o serie de amintiri pe care le-am trăit prin gânduri. Chiar și corpul meu este o serie de gânduri; gânduri despre corp, mâini, creier, păr și așa mai departe.

TRANSMITEREA SURSEI

Ai să vezi după o vreme că poţi transcende imediat corpul şi mintea, în secunde. Aici este ca şi cum tot ceea ce gândești, spui şi faci devine înălţat,  nou, proaspăt şi neprelucrat. Cultiv-o şi află că această forță inteligentă a iubirii eşti tu. Ea este acum trezită fără yoga sau alte metode energetice, îţi voi arăta exerciţii simple care te pot ajuta s-o cultivi, astfel încât să devii prieten cu toate senzaţiile şi dimensiunile ei.

HARTA TREZIRII

Trezirea este cea mai mare revelație că tu nu ești mintea și corpul care se schimbă tot timpul. Aici începi să realizezi că ești tăcerea dincolo de minte și de trup. Acum ai abilitatea de a accesa stări fără gânduri în meditație pe baza unei noi înțelegeri și experiențe despre lume și realitatea înconjurătoare. Aici întâlnești tăcerea, acea stare în care mintea și simțurile sunt complet tăcute, iar conștiința este pe deplin trează.

HARTA CĂTRE ILUMINARE

Asta au încercat toate cărțile și toate tehnicile să îți spună și să îți arate. E ca și cum ai zbura, nu îți iei notițe în timp ce zbori. E ca și un copil care se joacă, el/ea nu întreabă de ce sau nu încearcă să obțină o stare mai înaltă atunci când se joacă. Cui ii pasă? Încrede-te în experiențele pe care le ai, ele devin știința ta. Tu ești singurul care poate face asta. Dar întotdeauna, verifică-ți întotdeauna experiența cu Harta sau te poți pierde în stări și forme ciudate de spiritualitate.

PRACTICA DIVINĂ

Aceasta este o practică divină pe care o putem face fără efort pe cont propriu, în totală libertate de toate celelalte practici spirituale. La fel cum copiii se joacă sau dansează în libertate.

Vei descoperi și explora Liniștea ca energie ușoară și iubitoare care curge, inteligența divină și fericirea creativ dinamică. Sunt calitățile divine de care ai nevoie pentru a îți atinge orice Scop.