RUNE HEIVANG

RUNE HEIVANG 

”Sunt doar un om simplu care spune adevărul și dacă îl înțelegi, ești liber” – Rune Heivang

Rune Heivang, maestru și învățător, a călătorit mulți ani pentru a căuta adevărul ultim despre natura umană. Rune a studiat învățături variate și a întâlnit nenumărați maeștri din întreaga lume, inclusiv șamani și mentori, vindecători și medici, cercetători și fizicieni, guru care meditează și maeștri spirituali.

A învățat metode variate de vindecare și ghidare, precum și instrumente de meditație din întreaga lume. În special, el a fost puternic influențat de tradiția Inca. El a fost inițiat direct în această tradiție de către mai mulți maeștri din Munții Andes, precum și de alți profesori proeminenți din SUA. Din toate acestea, el a învățat modalități avansate de a uni corpul, mintea și spiritul.

După alte cercetări, inclusiv învățături din Tibet și India, Rune a realizat un adevăr profund în ființa sa și apoi a început să vorbească și să predea din acest adevăr universal. Acest adevăr nu aparține vreunei tradiții, religii sau tehnici particulare. Aceasta îi va oferi căutătorului libertatea ultimă.

Pentru a înțelege cine sunteți cu adevărat, trebuie să oprești căutarea. Acest moment ești tu.

”Libertatea înseamnă eliberarea din căutarea libertății!”

Iar această singură înțelegere a ceea ce se numește Conștiința Supremă, adevărata noastră natură, s-a dovedit a fi soluția finală a oricărei probleme a minții.

„Mesajul nostru, vorbit sau scris, poate părea prea frumos pentru a fi adevărat. Vino, ai propria ta experiență și află singur. Aceasta este singura cale.

Vino și renunță la această uriașă neînțelegere că ești separat de această tăcere care se exprimă în mod constant ca o Fericire pașnică”

TESTIMONIALE

„Printre miile de oameni pe care i-am întâlnit, numărul persoanelor care și-au schimbat profund viața crește rapid. Vă mulțumim pentru recunoștință, dragoste și sprijin, acest lucru ne motivează să continuăm să împărtășim această înțelepciune divină în retreat-uri, întâlniri și sesiuni private mai departe.”

Rune Heivang